Mne to tam tiez nieco vrze ale pocujem to vzdy len pri jednej pesnicke od Demosdu . Je to taka blba rezonancia ako by bola daka skrutka povolena.brasci píše:Jj, presne vlavo za vodičom tam niečo vŕzga aj mne...
Vrzanie interieru
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
O stěračích nikde nepí?ou, tak bude nejjednodu??í jít a změřit si je nebo naběhnout do Fiatu a koupit origoDavids píše:Me neco vrze u zadni napravy, jak nasedam nebo vysedam, proste jak se auto zvedne nebo klesne, slysim to, ikdyz jedu pomalu a auto se zhoupne jde to od zadu, ale cit to je to netusim jo a jeste jake jsou rozmery steracu, uz mi doslouzily
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Sorry za OT Nevím, nevím, ale asi mluvíte ka?dý o něčem jiném. Davidsovi to vr?e při propérování od zadní nápravy. (To tady někde psal Jirka, včetně vyře?ení problému a týká se to horního uchycení zadních tlumičů a dota?ení matky na pístnici) A Tommy tady dává k lep?ímu opravu vrzající kapličky budíků .........Tommy píše:prý podlepili ten černý plast co je okolo kapličky nějákou lepenkou. Tak?e jen sundat ten rámeček a podlepit to trochu.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Jsem rad, ze jsi nam to objasnil, stejny problem jsem mel i na puntu prvni generace a dost me to sralo, proto me malem odvezli, kdyz jsem to uslysel i na novem grande, je to hrozne kdyz clovek vyseda z tak krasneho auta, a vrze to jako kdybych vysedal ze zigulikuJarou? píše:Sorry za OT Nevím, nevím, ale asi mluvíte ka?dý o něčem jiném. Davidsovi to vr?e při propérování od zadní nápravy. (To tady někde psal Jirka, včetně vyře?ení problému a týká se to horního uchycení zadních tlumičů a dota?ení matky na pístnici) A Tommy tady dává k lep?ímu opravu vrzající kapličky budíků .........Tommy píše:prý podlepili ten černý plast co je okolo kapličky nějákou lepenkou. Tak?e jen sundat ten rámeček a podlepit to trochu.
JO je to tak dotáhnout pístnici tlumiče pérování v tom silenbloku a je pokoj.Jarou? píše:Sorry za OT Nevím, nevím, ale asi mluvíte ka?dý o něčem jiném. Davidsovi to vr?e při propérování od zadní nápravy. (To tady někde psal Jirka, včetně vyře?ení problému a týká se to horního uchycení zadních tlumičů a dota?ení matky na pístnici) A Tommy tady dává k lep?ímu opravu vrzající kapličky budíků .........Tommy píše:prý podlepili ten černý plast co je okolo kapličky nějákou lepenkou. Tak?e jen sundat ten rámeček a podlepit to trochu.
Jirka, 1,3 JTD 90PS 6speed azurová psychedelic
to zni moc slozite, nemam moc prostory, a navic jestli budu muset neco sundavat tak jsem v pasti.Jirka píše:JO je to tak dotáhnout pístnici tlumiče pérování v tom silenbloku a je pokoj.Jarou? píše:Sorry za OT Nevím, nevím, ale asi mluvíte ka?dý o něčem jiném. Davidsovi to vr?e při propérování od zadní nápravy. (To tady někde psal Jirka, včetně vyře?ení problému a týká se to horního uchycení zadních tlumičů a dota?ení matky na pístnici) A Tommy tady dává k lep?ímu opravu vrzající kapličky budíků .........Tommy píše:prý podlepili ten černý plast co je okolo kapličky nějákou lepenkou. Tak?e jen sundat ten rámeček a podlepit to trochu.
To vrzanie napravy prejde samo od seba.....Davids píše:to zni moc slozite, nemam moc prostory, a navic jestli budu muset neco sundavat tak jsem v pasti.Jirka píše:JO je to tak dotáhnout pístnici tlumiče pérování v tom silenbloku a je pokoj.Jarou? píše: Sorry za OT Nevím, nevím, ale asi mluvíte ka?dý o něčem jiném. Davidsovi to vr?e při propérování od zadní nápravy. (To tady někde psal Jirka, včetně vyře?ení problému a týká se to horního uchycení zadních tlumičů a dota?ení matky na pístnici) A Tommy tady dává k lep?ímu opravu vrzající kapličky budíků .........
Netreba s tym nic robit, mal som to minule leto.
Vzdy ked som pohupal autom vrzgalo az skripalo
to se mi moc nezda, ze by to melo prejit samo a za jak dlouho 2,3,4 roky?Robo1.2 píše:To vrzanie napravy prejde samo od seba.....Davids píše:to zni moc slozite, nemam moc prostory, a navic jestli budu muset neco sundavat tak jsem v pasti.Jirka píše: JO je to tak dotáhnout pístnici tlumiče pérování v tom silenbloku a je pokoj.
Netreba s tym nic robit, mal som to minule leto.
Vzdy ked som pohupal autom vrzgalo az skripalo