Grandepunto - uka?te ta svoje
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- kolemjdoucí
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
takze postupne..
blackmilan: tie listy su original fiat ochranne listy na narazniky, cena cez 1000 SKK a ano, su samolepiace..
gurisson: to ti takto pekne nachystali? a uz si ho videl aj bez plachty?
Marek ?veda: zaujimavy napad
mozno by nebolo zle to tahat po hornej hrane naraznika aj ponad znacku, ale potom by to uz asi opticky nenavazovalo na tie listy na boku, takze asi skor ten stred naraznika.. a daj ich aj do zadu 
blackmilan: tie listy su original fiat ochranne listy na narazniky, cena cez 1000 SKK a ano, su samolepiace..
gurisson: to ti takto pekne nachystali? a uz si ho videl aj bez plachty?

Marek ?veda: zaujimavy napad

GP 1.2 Active 5D (Biela Ambient)
-
- kolemjdoucí
-
- kolemjdoucí
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Můj Puňta
Tak sem konečně té? dávám odkazy na dva obrázky mého Puňty s dvěma mými polovičkami. Jak u? tu na fóru bylo zmíněno, folie mám zatím jen na zadních oknech, ale ji? jsem objednán i na přední boční okna.

vlo?eno jako fotografie Tommy

vlo?eno jako fotografie Tommy
-
- Štamgast
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
ironlionzion
No stejně jako s GP tak i s nima jsem nad míru spokojený. Dal bych sem lep?í foto ale bohu?el to posílám z práce a fotky ostatní mám doma na PC, tak?e snad dnes večer sem dám odkazy na nové povedeněj?í fota. Kdy? jsem vybíral barvu, chtěl jsem oran?ovou, ale tu bohu?el dávali jen na sport v době koupě mého GP no a druhá mo?nost byla právě černá metalíza, tak?e nebylo co ře?it.
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Můj Puňta
Radim G: No dokázal jsem si vybrat po v?ech stránkách
Du?an: Plně s tebou souhlasím, té? se mi ty li?ty na Markovo GP vůbec nelíbí. Naru?uje to celkovou linii tohoto italského hřebce a krom toho, nic z tr?nice mi nesmí na auto. Stejnýma li?tama olemoval můj kámo? svoji Felinu včetně zadních svítidel a tak jsem ji začali říkat stříbrný sr?eň, děs běs. U? ti jen Du?ane stačí abys koupil nějaké pěkné tuningové poklice za 90,-Kč za kus a je dílo dokonáno.
Du?an: Plně s tebou souhlasím, té? se mi ty li?ty na Markovo GP vůbec nelíbí. Naru?uje to celkovou linii tohoto italského hřebce a krom toho, nic z tr?nice mi nesmí na auto. Stejnýma li?tama olemoval můj kámo? svoji Felinu včetně zadních svítidel a tak jsem ji začali říkat stříbrný sr?eň, děs běs. U? ti jen Du?ane stačí abys koupil nějaké pěkné tuningové poklice za 90,-Kč za kus a je dílo dokonáno.