moze byt
ale teraz trochu dobre drzi ti farba na tych brzdovych strmenoch? neodlupuje sa to? mohol by si dat taky rychly navod na aplikaciu tej farby?
ja by som si tiez rad nastriekal na cerveno tie brzdy, len neviem ci mi to nahodou nezrusi poistku v pripade ze by sa nieco stalo...uz som aj take pripady pocul ze je to vlastne zasah do originality auta a ze ked sa nieco stane tak poistovna to bude prezerat a nemusia vyplatit poistnu udalost koli tomu...co je na tom pravdy? diky
--
Tomas - BA
Fiat GPS 1.4/16v 95HP - Exotica Red (uz cierna matna), cierne matne disky, cierna matna 3M folia na karoserii, Invidia N1 titanium vyfuk
crazymofo píše:moze byt
ale teraz trochu dobre drzi ti farba na tych brzdovych strmenoch? neodlupuje sa to? mohol by si dat taky rychly navod na aplikaciu tej farby?
ja by som si tiez rad nastriekal na cerveno tie brzdy, len neviem ci mi to nahodou nezrusi poistku v pripade ze by sa nieco stalo...uz som aj take pripady pocul ze je to vlastne zasah do originality auta a ze ked sa nieco stane tak poistovna to bude prezerat a nemusia vyplatit poistnu udalost koli tomu...co je na tom pravdy? diky
Zkus trochu hledat, je tady celé téma ohledně lakování brzd včetně obrázků a postupu...
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
crazymofo píše:moze byt
Zkus trochu hledat, je tady celé téma ohledně lakování brzd včetně obrázků a postupu...
Presne jak rika Jarous, jinak ze by se neco odloupavalo jsem si nevsiml, ono je taky treba zvolit kvalitni barvu a dobre ocistit povrch
firma MOTIP vyrábí barvu přímo na prasátka kotoučových brzd. Zatím dr?í, mám jí tam od loňského léta! Dělají červenou, ?lutou, modrou, a myslím je?tě černou.
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)