Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
... no já zase nechápu jak se tobě daří jezdit po městě za 8. Spotřebu mám asi tak jako říká Radim - 6,2. Kdy? jezdím jen město tak se to vy?plhá k 7l ale jenom kvůli tomu ?e jezdím po městě svi?ně. Normální jízdou to ve městě udr?ím do těch 6,2 l ...Pepa B. píše:to RadimG: ..tak to gratuluju, takovou spotřebu mám při normální jízdě po okreskách, nevím, zajímalo by mě, jak to děláte
, nevěřím, ?e čistě po městě, kdy pořád jede? 1-2-3-2-1 to jde za 6.2 ..
... fakt je tabulková ve městě 7,9l ? to jsem nějak asi zapoměl ... ale taky to mo?ná bude i městěm, projí?dět Brno, Praha bude asi na spotřebu hor?í ne? jet přes 1 dlouhou ulici Zlín ...Pepa B. píše:to iron: ahoj draku, rád o Tobě po dlouhé době sly?ím.. já nevím, jak to dělám, asi si zopakuju auto?kolu, něco dělám ?patně
, a taky napí?u do Fiatu, ?e jim děkuju, ?e tabulku spotřeby pro 1.2 (7.9L/100km město) vytvořili podle mě
![]()
Pepa B No je fakt nase okresne mesto je rovinka, jazdi sa tu kludnePepa B. píše:to Robo: ..skvělý rozbor, ale zřejmě nečte?, co pí?u, v Brně 5ku po městě nedám snad nikdy! max. 4ku...taky, těch Tvých slavných 3.6 litrů je z nějaké absolutní rovinky, nechápu, jak tomuto re?imu mů?e? říkat městský provoz
.. ve městě jsou samé semafory, kopečky, rozjezdy a zase dokola, proto ta spotřeba. Vsadím se, ?e kdybys projel nádr? po Brně, pochopí? a nebude? se tak divit...zajímalo by mě, kolikrát se na těch tvých 5 km do práce rozjí?dí?? Řekl bych, ?e od domu vyrazí? po rovině směr práce, pokud jsi tedy schopný během těch 5 km jet i po rovince s aktuální spotřebou 3.6 litrů, motor tě musí milovat
..tak u? jsme dvaPetr píše:Je?tě jedna jednadvojka:
čisté město, 9 km do práce, 9 km z práce, spotřeba 8 l, někdy i více. Jedna 9 km jízda mi trvá kolem 30 min., tak?e opravdu městský provoz, popojí?dění v koloně, více semaforů. Spotřeba kolem 6 l určitě není dosa?itelná v takovémto městském provozu. Kdy? projí?dím Prahu mimo dopravní ?pičku tak jedu taky kolem 6 l, ale styl jízdy se hodně blí?í spí?e mimoměstskému provozu, nikde ?ádné kolony, semafory blikají oran?ově, téměř ?ádné rozjezdy, rychlost 50 a? 80 km/h. Samozřejmě v?echny spotřeby jsou průměrné v litrech na 100 km.