Grande Punto - doplňky

Vše okolo doplňků, úprav, tuningu

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
hopik
Návštěvník

kozeny volant

Příspěvek od hopik »

Zdravim vsechny,
Nevite nekdo jestli se da poridit pekny neoriginalni potah na volant a treba i na paku, nebo jestli to vypada dobre jenom s originalem? Diky
blackmilan
Návštěvník

zasterky

Příspěvek od blackmilan »

mate niekto na svojom GP namontovane zasterky? predne aj zadne?alebo len jeden par? dali by ste si ich ak ich nemate?kolko by take nieco stalo?skuste popisat.
milan, GP 1.2 pieskova metaliza
RadimG
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadimG »

blackmilan ja mam predne zasterky, original fiat, cena cez 1000 SKK, ale nelutujem, su na plochu dost velke, ale zboku su tenke, takze vzhlad az tak nerusia a su z makkej gumy, takze ked schadzam z chodnika, tak sa jednoducho ohnu a vratia spat..
zadne nemam, lebo jednoducho neexistuju!! oni v ponuke nejake su, ale tie na moje auto nepasuju (kupil som ich, servis ich nedokazal namontovat, vratili mi peniaze).. od septembra minuleho roku kazdy mesiac zavolam do predajne, ci nahodou uz nie su aj na moje auto.. este stale nic, ale ked sa objavia, ja si ich urcite kupim..
GP 1.2 Active 5D (Biela Ambient)
gawry
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gawry »

RadimG: nemá? nějaké foto - jak zástěrky vypadají (taky o nich uva?uju
ObrázekDynamic 1,2 65k 5D Magnetico Blue
Ravic
Štamgast

Příspěvek od Ravic »

nal: zajímalo by mne jak vypadá ta "neorginální" loketní opěrka? Já jsem si zapoměl dát do objednávky a teď mě to mrzí. Jestli mů?e? tak uka? prosím nějakou fotku. Dík.[/b]
Původně: Fiat Grande Punto Dynamic 5D 1.3 Mjet Red Bolero
Majty
Návštěvník

Příspěvek od Majty »

ahoj kluci, já si na začátku koupil oba dva páry zástěrek a musím přiznat, ?e potom jsem trochu litoval. Hlavně ty zadní vypadají dost hrozně. Jezdil jsem s nima asi tyden a pak u? jsem se nemohl na to auto dívat, tak jsem je sundal. Přední jsem si nechal, proto?e jsou velmi praktické viz. asfalt, kamínky atd. a nevypadají ?patně ale ty zadní jsou opravdu hrozné. Já si myslel ?e italové vyrobili fantastické designově povedené GP ale zástěrky odupali. Mě osobně se nelíbili. Představte si fantasticky oblé tvary zadního nárazníku GP a pak si tam dodejte obrovské a hranaté obdelníky za kola.:-)

GP 1.4 8V
RadimG
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadimG »

gawry: moje odfotene nemam, mam len tieto obrazky, ale mozno bude stacit:

Obrázek

Obrázek

Obrázek
RadimG
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadimG »

Majty píše:... já si na začátku koupil oba dva páry zástěrek a musím přiznat, ?e potom jsem trochu litoval. Hlavně ty zadní vypadají dost hrozně. Jezdil jsem s nima asi tyden a pak u? jsem se nemohl na to auto dívat, tak jsem je sundal ...
ako si ich tam namontoval? alebo kto ti ich tam namontoval? nemas nejaky obrazok tych zasterok? lebo ako som napisal, ja som ich kupil, ale nepasovali.. viem len o dvoch anglicanoch co ich maju, ale oni ich maju uz z fabriky ako sucast nejakeho protection pack-u..
Majty
Návštěvník

Příspěvek od Majty »

Normálně jsem si řekl ve Fiatu ve Zlíně oni je objednali a namontovali. Úplně bez problémů. a perfektně pasovali. Opravdu bez problémů ale říkám hlavně ty zadní vypadají hrozně.
RadimG
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadimG »

tak to je zvlastne, ze ti to tam pasovalo, lebo ja mam od 3 servisov v bratislave tu istu informaciu.. a nieco podobne vraj povedali aj bobimu v dunajskej strede..
kedy si tie zasterky kupoval?
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Ty zástěrky vzadu jsou teda hnus
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Colin
Štamgast

re

Příspěvek od Colin »

Tak se taky podělím, jaké doplňky jsem si nechal na svýho puňtu dát :) . Nechal jsem si dát tu sportovní koncovku výfuku, proto?e to je tak hezčí :) né kvůli tomu, ?e chci, aby mi to řvalo. Chtěl jsem si za ty peníze koupit výfuk i s tím tlumičem neorigo?, u fiatu to mají v?echno předra?ený, ale nakonec jsem koupil jen tu fia?áckou koncovku, proto?e jsou s jakoukoli pomocí ohledně jiných věcí ne? origo? od nich velice neochotní (tedy neochotný je jen ten "servisman"). Je?tě jsem objednal nový litý kola (stávající nechám na zimu) a ani s nima mi u fiatu nepomohli. Prodejce říkal, ?e nebude problém (chtěl jsem původně jejich 17", ale jsou také předra?ený), kdy? jsem mu řekl, jaká kola chci (dokonce koukal i na stejný stránky, ze kterých jsem objednal), ale servisman mi pak řekl, ?e ztratím záruku např. čepy atd., prostě věci, které s těma kolama souvisí, ani přímo u fiatu se nedoká?ou dohodnout, jestli tedy bude problém se zárukou nebo ne. Kola si samozřejmě nechám zapsat do velkého TP (dostanu na ně "typový list"), jsou jen o palec vět?í ne? ty origo? 15". Dál si nechávám dělat zámek řadící páky + montá? ta?ného zařízení, prý je to montá? na celý den, no budi?, tak jsem po?adoval náhradní vozidlo a opět mi pan servisman řekl, ?e neví, jestli něco budou mít na pujčení a pak mi řekl, ?e maj jen jedno a s tím jezdí ?éf a ten tu tenhle týden není, aby se ho mohl zeptat. Je?tě jsem se ptal, jestli by třeba ne?lo dát ty sportovněj?í pru?iny z modelu GP sport, i teď mi nebyl schopen servisman říct, jestli to půjde, ?e by to musel objednat, ale musel bych to zaplatit, i kdyby to ne?lo namontovat (jako by se někde nemohl informovat, jestli to tedy jde nebo ne), je?tě jsem měl dotaz na jiný filtr do motoru, aby to mohl lépe dýchat, ?e bych chtěl aspoň bavlněný místo toho "papírovýho", opět jsem se nic nedozvěděl :) Nevím, jestli mám přehnané nároky, ale ten sevis se mi zdá opravdu ?patný :(
Colin
Štamgast

re

Příspěvek od Colin »

je?tě bych zapomněl, prodejce mi říkal, ?e budou nabízet paket od MS design, ale spočítal mi to na 82tis. kč :), ale prý budou prodávat později zvlá?t přední masku, ..... tu bych docela chtěl ta je pěkná a zatmavení zadních oken, jen se zas bojím o to, ?e bude servis velice neochotný a řeknou mi, ?e ztratím dal?í záruku na bůh ví co
Tommy
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy »

A kde jsi GP kupobval prosim Tě?
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

Tommy píše:A kde jsi GP kupobval prosim Tě?
v Liberci, je tam jen jeden prodejce a auto jsem potřeboval co nejrychleji
Odpovědět