no já bych zrovna slovo "fámy" nepou?il, proto?e já tady pí?u jen "fakta", o kterých jsem si přečetl na netu . Jestli je pravda co na webu ti prodejci pí?ou nebo ne, to u? je věc jiná. Taky jsem psal, ?e se na to nedá 100% spolehnout a pravděpodobně tam ni??í ET půjde. Ty to má? odzkou?ený, tak je to ok, já ti věřím. Pokud bych ale nevěděl od někoho, ?e ty kola s takhle nízkým ET na to auto půjdou, tak bych riskovat nechtěl.
btw: dočetl jsem se, ?e by teoreticky neměl být problém do ET 20, ale jak je to v pra?i, to vá?ně nevím.
Colin píše:no já bych zrovna slovo "fámy" nepou?il, proto?e já tady pí?u jen "fakta", o kterých jsem si přečetl na netu . Jestli je pravda co na webu ti prodejci pí?ou nebo ne, to u? je věc jiná. Taky jsem psal, ?e se na to nedá 100% spolehnout a pravděpodobně tam ni??í ET půjde. Ty to má? odzkou?ený, tak je to ok, já ti věřím. Pokud bych ale nevěděl od někoho, ?e ty kola s takhle nízkým ET na to auto půjdou, tak bych riskovat nechtěl.
btw: dočetl jsem se, ?e by teoreticky neměl být problém do ET 20, ale jak je to v pra?i, to vá?ně nevím.
ok..beru zpet "famy" ET 20 uz by hrozne lezlo ven. Mam tam ted teda ET 31 a je to tak akorat s blatnikama (viz foto) a moc velky rezervy pri plnym rejdu tam nejsou.
No odzkou?ený to nemám, jen předávám informace, který jsem se dočetl.
Je ale pravdou, ?e ty informace na netu jsou dost nepřesný. Já jsem si myslel, ?e ty moje elektrony 16x7 ET 38 budou spolu s pneu 195/50 R16 celkem zaplňovat blatníky, ale opak je pravdou, je tam díra jak .... Pří?tě musím koupit pneu s o něco vět?ím profilem a nebo vět?í kola, to by ale zas neutáhla tam moje 1.4 8V. Asi nechám namontovat kompresor/turbo a budu si moct dopřát vět?í kola
to Colin: já je mám taky objednané z elektronů .cz a ?ádné úpravy u nich psané nebyly. Tak?e si myslím ?e to problém nebude. Jen jsem se chtěl přesvědčit. a? je budu mít na autě dám foto.
Majty píše:to Colin: já je mám taky objednané z elektronů .cz a ?ádné úpravy u nich psané nebyly. Tak?e si myslím ?e to problém nebude. Jen jsem se chtěl přesvědčit. a? je budu mít na autě dám foto.
GP 1.4 8V
Teď nevím, jestli jsi psal rozměr kol, jaký sis objednával, ale předpokládám 16". Z těch nevím kolika kol v rozměru 16" tam jsou snad jen 2, který maj ET pod 38 a jsou bez úprav, v?echny ostatní jsou s úpravama. Tak?e 99,99 % je s úpravama. Jak u? tady psal Carlos, tak i ni??í ET nejsou problém.
Technická: Tu?ím, ?e to to psal Carlos, ?e má s podlo?kama ET 31 a je to v pohodě, ale Carlos má origo Fiat ráfky a ty jsou 17x6,5. Vět?ina jiných disků je třeba v 16-ce 7-palcových. To taky hraje ve vztahu k ET svou roli.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
libor píše:Já mám ráfky 15x7 s ET35 na tom gumu 185x65 a je to v pohodě nikde to nedře ani při plném zatí?ení ani při otočení kol
Netvrdím, ?e musí To bylo jen pro upřesnění. A navíc 15 je něco jiného ne? 16 nebo 17, na ty si asi ka?dý obuje aspoň 195 ky a vý?, ale zase s ni??ím profilem.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Mám objednané R15 , ET 37 , ?írka 6,5 palce, pneu budu na to dávat původní od fiatu 175/65. Volil jsem patnáctky proto?e moje přítelkyně začíná v mém Pun?ovi jezdit,a nevím jak u Vás ale ?eny mají neobyčejné kouzlo trefit ka?dou díru, která se na silnici nachází. Tak aby auto co nejméně trpělo.
Majty píše:Mám objednané R15 , ET 37 , ?írka 6,5 palce, pneu budu na to dávat původní od fiatu 175/65. Volil jsem patnáctky proto?e moje přítelkyně začíná v mém Pun?ovi jezdit,a nevím jak u Vás ale ?eny mají neobyčejné kouzlo trefit ka?dou díru, která se na silnici nachází. Tak aby auto co nejméně trpělo.
GP 1.4 8V
No jo, to je pak jiná, kdy? máte R15x6,5 Já se prostě řídím doporučením, která jsou na webu z jednoho prostého důvodu: pokud by pak kola a pneu nepasovala, tak je jednodu?e reklamuju a nemů?ou říct ani prd, kdy? je to podle jejich doporučení
Neházel bych v?echny ?eny/slečny do jednoho pytle, můj bratr mi u? odrovnal 2x elektory a protrh pneu, tak?e to máme 10 tisíc Kč a to jsem měl ty elektrony a pneu jen asi 3 měsíce