Fiat Bravo
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
croma a passat v rovnakej vybave, to je pekny rozdiel v cene..
a ja uz neriesim tie blbe rakuske ksichty, ked im poviem, ze mam Fiata.. radsej ich passatom zadymim okna, nech si obzeraju moj novy lakovany naraznik
a ja uz neriesim tie blbe rakuske ksichty, ked im poviem, ze mam Fiata.. radsej ich passatom zadymim okna, nech si obzeraju moj novy lakovany naraznik

Fiat Bravo Sport 1.9 Multijet 110kW ( Maranelo red )
Skoda Felicia 1.3 MPI ( Dark Blue )
Ted je tam i ceník verze 1,6multijet no cena je docela dost vysoká aspon bue z čeho slevovat.http://www.fiat.cz/osobni-automobily/bravo/sestava/
Jirka, 1,3 JTD 90PS 6speed azurová psychedelic
zajtra idem do servisu, idu mi rozoberat komplet palubovku.. tak som zvedavy, ci z toho nieco bude ( aj ked tomu neverim )
Stanleyy, si robis srandu....
Nekupoval si nahodou Fiata lebo si tvrdil ze jediny nevrzgal z predvadzacich vozidiel co boli v hre?? A predal suzuki lebo vrzgala skrinka spolujazdca....[a vraj aj ine]
Ak Ti to budu robit tam kde chodis vzdy tak by som si to rozmyslel. Po pociatocnych pozitivnych skusenostiach som vytriezvel, naposledy mi tam ulomili krytku peloveho filtra a zimne gumy dali vnutornou stranou von....
Tipujem ze im asi vyrobca taketo opravy preplaca, je to vcelku dobry kseft.
PS: aj na mojom GP od 18tkm vrzga [cvaka] pravy A stlpik, alebo to ide niekde odtial, kaslem uz na to, robi to iba obcas podla teploty, povedal by som ze po dalsich 15tkm to same od seba preslo [hoci mi to liezlo pekne na nervy] Pri demontazi A stlku mi akurat pani servisaci oskreli na skle foliu zvnutra a nic nevyriesili. Pokusal som sa vselikde napchat plst, streknut WD40 a pod zufalosti, ale neprisiel som na to, hoci to az skripalo pri pohynani,
Cim menej zasahov, tym bude masina lepsia, mnohe taketo voloviny zmiznu same
Nekupoval si nahodou Fiata lebo si tvrdil ze jediny nevrzgal z predvadzacich vozidiel co boli v hre?? A predal suzuki lebo vrzgala skrinka spolujazdca....[a vraj aj ine]
Ak Ti to budu robit tam kde chodis vzdy tak by som si to rozmyslel. Po pociatocnych pozitivnych skusenostiach som vytriezvel, naposledy mi tam ulomili krytku peloveho filtra a zimne gumy dali vnutornou stranou von....
PS: aj na mojom GP od 18tkm vrzga [cvaka] pravy A stlpik, alebo to ide niekde odtial, kaslem uz na to, robi to iba obcas podla teploty, povedal by som ze po dalsich 15tkm to same od seba preslo [hoci mi to liezlo pekne na nervy] Pri demontazi A stlku mi akurat pani servisaci oskreli na skle foliu zvnutra a nic nevyriesili. Pokusal som sa vselikde napchat plst, streknut WD40 a pod zufalosti, ale neprisiel som na to, hoci to az skripalo pri pohynani,
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
Suhlas. Ako som pisal uz na inom fore, mnoho motoristickych novinarov si pochvaluje "nevrzganie" aj po mnohych km u jedneho vozu. Dacia Logan. Pretoze ma vylisovanu celu pristrojovku naraz...Robo1.2 píše:zajtra idem do servisu, idu mi rozoberat komplet palubovku.. tak som zvedavy, ci z toho nieco bude ( aj ked tomu neverim )

Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)

Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)

huraaa
No tak som sa stal dalsim stastnym majitelom fiata bravo !!!
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kubenko: gratuluju, vybral jsi dobře, Bravo je hodně nedoceněné a hodně očerňované za techniku ze Stila a ta vůbec není ?patná
kromě toho u Fabie II, která dostala s ohledy na náklady očesanou techniku Fabie I to ale přece vůbec nevadí.
Tak?e přeji hodně ??astných km, jel jsem v Bravu 1.4 T-JET 150 k a je to pěknej mazec
a navíc bylo bílé, nečekal jsem, ?e si ho zamiluju v té bílé 

Tak?e přeji hodně ??astných km, jel jsem v Bravu 1.4 T-JET 150 k a je to pěknej mazec

Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
nerobim si srandu.. a nevrzga to, len tuka ked je zima.. neriesil by som to, keby so robilo na vsetkych Bravach. Ale ako sa zda, som s tym jediny, kolegov TJet je absolutne ticho ( v tomto smere asi najlepsie auto, na akom som jazdil. nevyda ani "n" a to mu rozoberali celu palubovku kvoli vymene radiatora kurenia!)Robo1.2 píše:zajtra idem do servisu, idu mi rozoberat komplet palubovku.. tak som zvedavy, ci z toho nieco bude ( aj ked tomu neverim )
Nekupoval si nahodou Fiata lebo si tvrdil ze jediny nevrzgal z predvadzacich vozidiel co boli v hre??
Mne ten zvuk robi palubovka, resp. uchytenie palubovky vpredu pod oknom. Llen rozmyslam, ako to spravit, celu ju rozoberat nechcem ( robota na 2 dni minimalne a to este clovek riskuje, ze si nieco ulomi )
Byt tebou sa na to vykaslem, od 18tisic km mi zacalo nieco vrzgat z praveho stlpika a prestalo v 34tisic tusim. Ked si prejdes temu GP vrzganie interieru. Strasne ma to jedovalo. Este aj pri prehliadke 30tkm prijimaci technik uznal ze to skripe, skor sa zdalo ze to ide niekde z palubky ako je spolujazdcov airbag. [napchali tam molitan, zbytocne]Tak som lezal v priestore pre nohy, svietil baterkou, vselikde pchal filcove pasky okolo palubky, hneval sa na manzelku ze mi nechce pomoct, jazdil s otcom ktory to vselikde mackal aj strekol WD40, a nic nic nic, netrafil somV servise dali dole plasty stlpika, poskrabali okno atd atd nula bodov. No bolo to tak cele leto a v zime to uplne prestalo. zatial sa to nevratilo.stanley píše:nerobim si srandu.. a nevrzga to, len tuka ked je zima.. neriesil by som to, keby so robilo na vsetkych Bravach. Ale ako sa zda, som s tym jediny, kolegov TJet je absolutne ticho ( v tomto smere asi najlepsie auto, na akom som jazdil. nevyda ani "n" a to mu rozoberali celu palubovku kvoli vymene radiatora kurenia!)Robo1.2 píše:zajtra idem do servisu, idu mi rozoberat komplet palubovku.. tak som zvedavy, ci z toho nieco bude ( aj ked tomu neverim )
Nekupoval si nahodou Fiata lebo si tvrdil ze jediny nevrzgal z predvadzacich vozidiel co boli v hre??
Mne ten zvuk robi palubovka, resp. uchytenie palubovky vpredu pod oknom. Llen rozmyslam, ako to spravit, celu ju rozoberat nechcem ( robota na 2 dni minimalne a to este clovek riskuje, ze si nieco ulomi )
Vyprdni sa na to, pusti si radio [ja som to pocul aj cez neho]
Inac podla popisu co pises je ma to rovnake priznaky u GP aj Brava. Este ma napadlo ci nemozu skripat dvere, panty, celne sklo, taka plastova lista na skle zvonku, potom som vedel skripat aj ked som kyval vonkajsim blatnikom, cekni aj podbehy, vyskusaj ci auto skripe v dazdi, ak nie tak to ide zvonka, takze asi tak
no tak pani z Magna Steyer ( firma, co robila industrializaciu GP a Brava )nekde udelali rovnaku chybu 
Je to urcite palubovka, nanestastie tie uchyty su nepristupne bez rozmontovania celej dosky, tak neviem co s tym spravim. Kedze na novych Bravach to nerobi, bud casom zmenili uchytenie palubovky alebo to montuju poriadne ci co. Kazdopadne som si isty, ze sa to da spravit. Tak sa budem este chvilu snazit

Je to urcite palubovka, nanestastie tie uchyty su nepristupne bez rozmontovania celej dosky, tak neviem co s tym spravim. Kedze na novych Bravach to nerobi, bud casom zmenili uchytenie palubovky alebo to montuju poriadne ci co. Kazdopadne som si isty, ze sa to da spravit. Tak sa budem este chvilu snazit

-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
no dneska som sa tro?ku povozil v novom brave vo vybave sport s motorom 1,4 turbo 150k. Som bol a? prekvapeny jaky to bol mazec, ani neviem a zrazu bolo na tachometri 200km/h. Normalne som neveril ?e je tam len objem 1,4. 

Bravo 1,6 MultiJet, 105 sivých koníkov, Dynamic, Sivá digital- perle?ová
Opel Corsa C, 1,0 12v
odpočíva v pokoji - Grande Punto 1,4 16v 5D Dynamic Sole - Psychadelic Azure
Opel Corsa C, 1,0 12v
odpočíva v pokoji - Grande Punto 1,4 16v 5D Dynamic Sole - Psychadelic Azure