Tuning

Vše okolo doplňků, úprav, tuningu

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

Jarou? píše:
Colin píše:Nic proti koncovkám pánové, ale vá?ně si ji rad?i nekupujte. Za 1. je nehorázně drahá (originál Fiat) a za 2. z boku bude vidět, ?e je tam jen koncovka, co? mě osobně vadí. To si rad?i kupte něco takovýho jako mám na autě já.

Nemluvě o tom, ?e vám třeba někde upadne výfuk a pá pá koncovko :)
A? někdy upadne výfuk, tak pá pá i sportovní tlumiči :lol: :lol: :lol:

PS. já ji měl za litr, co? není tak hrozné a navíc na tom obrázku to nevypadá, ale je to kvalitní kus nerezi, ?ádný "papírák" jako koncovky typu zmiňované vý?e. A kdo nechce výfuk řezat, tak je to pro něj jediné východisko. :wink:

Pokud originál koncovku nasadí? pořádně a nadoraz, tak to zboku moc vidět není, jen to její ?ebrování.

Taky postupem času uva?uji o tom sportovním ULTERu, ale dokud je původní výfuk OK, tak to nehodlám ře?it.
NO ale on ten sportovní tlumič je tro?ku kvalitněj?í, ne? ten originál co tam je, tak?e určitě neupadne dřív. :)

Originál sportovní koncovku jsem tam měl, tak?e vím, jak to vypadá. Nasazená byla dobře, ale z tro?ku vět?í vzdálenosti je vydět, ?e je tam jen koncovka. Aspoň já to viděl.

tady je vidět na mým autě koncovka od fiatu http://www.tomashrdlicka.phorum.cz/view ... &start=210 , je to ale focený hned u auta, tak?e není vidět, ?e je tam jen ta koncovka, ale kdybych je?tě pár mětrů ustoupil, tak by to bylo vidět.
Naposledy upravil(a) Colin dne pon úno 18, 2008 21:52, celkem upraveno 2 x.
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

nal píše:Colin - ty mas vymeneny cely vyfuk?
mám jen tu poslední část, tzn. sportovní tlumič s koncovkou.
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

2 WEXTN: Dneska jsem zkou?el na mobil nahrát ten zvuk výfuku, ale bohu?el to mobil nepobral (znělo to jak zvuk od traktoru :) ), tak?e musím zkusit přes fo?ák nebo kameru.
WEXTN
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WEXTN »

Colin píše:2 WEXTN: Dneska jsem zkou?el na mobil nahrát ten zvuk výfuku, ale bohu?el to mobil nepobral (znělo to jak zvuk od traktoru :) ), tak?e musím zkusit přes fo?ák nebo kameru.
pokud mas moznost tak zkus nejaky MP3 prehravac se zaznamnikem to by mohlo byt citlivejsi,snaha se ceni :wink:
1,4 Dynamic 5D oran?ova
Obrázek
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

mrknu, jestli to umí ipod. :wink:
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

speciálně 2 WEXTN: zvuk mýho GP http://www.ceknito.cz/video/123137
WEXTN
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WEXTN »

Colin píše:speciálně 2 WEXTN: zvuk mýho GP http://www.ceknito.cz/video/123137
tak neco takoveho bych si nechal libit ale budu muset jeste chvili pockat nebot me ukeclai at to prvni snizim tak asi budou pruziny 30/30 a pak vyfuk ale uz vim jaky to bude a jinak mas pekny GPecko 8)
Naposledy upravil(a) WEXTN dne ned úno 24, 2008 21:51, celkem upraveno 1 x.
1,4 Dynamic 5D oran?ova
Obrázek
carlos
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carlos »

WEXTN píše:
tak neco takoveho bych si nechal libit ale budu muset jeste chvili pockat nebot me ukeclai at to prvni snizim tak asi budou pruziny 30/30 a pak vyvuk ale uz vim jaky to bude a jinak mas pekny GPecko 8)
Jaky pruziny budes brat?
bílej 1.9Mjet Sport, 3dv
WEXTN
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WEXTN »

carlos píše:
WEXTN píše:
tak neco takoveho bych si nechal libit ale budu muset jeste chvili pockat nebot me ukeclai at to prvni snizim tak asi budou pruziny 30/30 a pak vyfuk ale uz vim jaky to bude a jinak mas pekny GPecko 8)
Jaky pruziny budes brat?
asi zelene :lol: nejspis WEITEC jeste to proberu jestli sou dobre nebo si mam priplatit
1,4 Dynamic 5D oran?ova
Obrázek
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

jj, pru?iny taky budu brát, ale nejdřív je?tě ty zadní led světla. Kurňa WEXTN, ty chce? do auta skoro to stejný jako já, je?tě ?e aspoň barvu máme jinou :)
carlos
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carlos »

WEXTN píše:
carlos píše:
WEXTN píše: tak neco takoveho bych si nechal libit ale budu muset jeste chvili pockat nebot me ukeclai at to prvni snizim tak asi budou pruziny 30/30 a pak vyfuk ale uz vim jaky to bude a jinak mas pekny GPecko 8)
Jaky pruziny budes brat?
asi zelene :lol: nejspis WEITEC jeste to proberu jestli sou dobre nebo si mam priplatit
ja budu tento tyden montovat Eibach Sportline..tak pak dam vedet jaky sou. A taky uz dosly ty podlozky pod kola.
bílej 1.9Mjet Sport, 3dv
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

kde a za kolik si je kupoval?
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

nevím, jestli jste koukali na to moje video se zvukem GP, ale kdy? u? jsem si s tím dal tu práci, tak by mě zajímal vá? názor na ten zvuk, a? mám taky názor od někoho jinýho ne? od sebe (a od Wextna) :) Vím, není to ?ádnej závoďák a kamera taky ten zvuk nepobere na 100%, ale i tak. No a jestli si to budete pou?tě? přes repro za 200,-, tak to taky asi nebude to pravý ořechový :wink:
carlos
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carlos »

Colin píše:kde a za kolik si je kupoval?
Vybral sem Eibach Sportline (vetsi snizeni nez Pro-kit). Koupil sem to od Renocaru, kterej to dovazi a ma obchod v Brne. Trvalo to tyden. Cena byla prijemnych 5000,- Budu to tam davat i s podlozkama ve stredu. Tak pak poslu foto ;)

Obrázek
bílej 1.9Mjet Sport, 3dv
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Colin píše:nevím, jestli jste koukali na to moje video se zvukem GP, ale kdy? u? jsem si s tím dal tu práci, tak by mě zajímal vá? názor na ten zvuk, a? mám taky názor od někoho jinýho ne? od sebe (a od Wextna) :) Vím, není to ?ádnej závoďák a kamera taky ten zvuk nepobere na 100%, ale i tak. No a jestli si to budete pou?tě? přes repro za 200,-, tak to taky asi nebude to pravý ořechový :wink:
Zní to pěkně, bedny mám za 1500,- :lol:
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Odpovědět