Tak hlavně 10Mpix fotka o průměrné velikosti souboru 300kB je tragédie sama o sobě - vysoká komprese, je to plné jpeg artefaktů = samej čtvereček. Tím zmen?ením by to mělo zmizet
Tak já to vím, ?e při týhle velikosti ta fotka nevypadá dobře (byl jsem línej to upravit ), ale kdy? jsou na uploudech omezení... No nic, u? jsem vám to upravil, tak se mů?ete podívat znovu
já to nevydr?el u? včera večer Taky jsem si pak dneska pěkně zajezdil. Z kopečka 195km/h , přes 200 se s 1.4 8V asi dostat nedá, u? takhle to točilo kolem 6,2 tis. otáček.
Colin píše:já to nevydr?el u? včera večer Taky jsem si pak dneska pěkně zajezdil. Z kopečka 195km/h , přes 200 se s 1.4 8V asi dostat nedá, u? takhle to točilo kolem 6,2 tis. otáček.
ja prezul uz 14.1. a od te dobry sem nepotkal snih :D
O víkendu jsem se rozhodl poděkovat svému autíčku za jeho 100% slu?by v zimním období a to tak, ?e celé sobotní dopoledne se mnou trávilo v myčce a oddávalo se lechtáním po v?ech koutech karoserie jemnou houbičkou
Výsledkem by to mohl být dobrý kontrast k Jarou?ově černotě
čučíte co
Naposledy upravil(a) Drtikol dne pon bře 10, 2008 19:41, celkem upraveno 2 x.
Drtikol píše:O víkendu jsem se rozhodl poděkovat svému autíčku za jeho 100% slu?by v zimním období a to tak, ?e celé sobotní dopoledne se mnou trávilo v myčce a oddávalo se lechtáním po v?ech koutech karoserie jemnou houbičkou
Výsledkem by to mohl být dobrý kontrast k Jarou?ově černotě
Jako nové a ta barvička
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky