V?ichni jsme tuto rychlost zajisté vyvinuli na některé z německých dálnic! Já jel nejvíce asi 180 po rovině, je?tě by to ?lo, ale u? tam byla zatáčka...
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Já mám svoje GP zatím syrové, mám najeto necelé 3 tisíce km, ale tachometrových 160 dělá lehce, dál ho zatím nehoním. Ono to ale není ani tak o té rychlosti, ale spí?e o otáčkách. Zatím nechci jít na maximum..
Takk uz mam najeto skoro 2000km tak to trochu zkousim a musim rict ze 175 docela v pohode na 4500otacekk tohle AUTO ma potencial jako prase mam takovej odjem ze konstrukcni rychlost 178 je jen papirova uz se tesim az ho budu moct poradne projet i nad tech 5000 otacek
Mám teprve najeto 1600 km a dnes jsem poprvé vyzkou?el jak to pojede rychle a zatím jsem se dostal na 180 km/h a pak u? bylo přede mnou auto a musel jsem dát nohu z plynu. Mo?ná, ?e kousek by to je?tě ?lo.
Původně: Fiat Grande Punto Dynamic 5D 1.3 Mjet Red Bolero
Taky jsem jel tacho 180 km/h (1.4 77k 5D, 2400 km), ale na nových kolech a pneu, na těch standardních 15" litých mi to ve vy??ích rychlostech stra?ně na dalnici plavalo, docela jsem se bál, ale teď u? je to dobrý.