Zástěrky
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Zástěrky
Nazdar pánové, udělal jsem si radost a koupil ve Fiatu přední zástěrky na GP. Cena mě tro?ku rozladila, 890,- není za takovou blbinu zrovna málo. Montá? je obtí?nej?í o to, ?e je potřeba mít sundané kolo kvůli manipulačního prostoru. Není to na autě bůhví jaká designerská lahůdka. ale sem tam u? byly vidět zásahy od ?utrů (daň za ?iroké kola )
Posuďtě sami:
Posuďtě sami:
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Ani ja, ale celkovo zasterky moc nemusim, dokonca som rad ze v GP to nie je "povinna vybava" ako u Punto I-tam sme ich mali vecne otrhnute, povolene atd, stacilo cuvat a bol tam malinko vyssi obrubnik
Aktivna Velka Bodka 1.2 5D, strieborna 2007...Ford Focus wagon mk1 1.6 2003/2004, Ford Focus wagon mk2 1.6TDCi 2010/2011
-
- Návštěvník
Přední zástěrky jsou jistě dobrá věc, i bych je, pokud by byly za křes?anskou cenu, koupil.
Dnes jsem ale viděl GP-čko se zadními a to auto s nimi ztratilo min. 50 % ze sportovního ?mrncu. Navíc ty zadní pro mě znamenají absolutně vyhozené peníze bez jakéhokoliv u?itku. Dokonce jsem je?tě nedávno někde četl, ?e ze zadními zástěrkami je to pro to auto za Vámi je?tě hor?í, ?e prý ty zástěrky rozvíří ten bordel od kol víc, ne? kdy? tam zástěrky nejsou
Dnes jsem ale viděl GP-čko se zadními a to auto s nimi ztratilo min. 50 % ze sportovního ?mrncu. Navíc ty zadní pro mě znamenají absolutně vyhozené peníze bez jakéhokoliv u?itku. Dokonce jsem je?tě nedávno někde četl, ?e ze zadními zástěrkami je to pro to auto za Vámi je?tě hor?í, ?e prý ty zástěrky rozvíří ten bordel od kol víc, ne? kdy? tam zástěrky nejsou
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
No ja mam na punte aj predne, aj zadne. Nevyzera to a? tak zle, u? sme si na to s frajerkou zvykli. Aspon to nie je stale take ?pinavé.
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
no musis je chytit nejak univerzalne, ked su univerzalne, v tomto je vyhoda tych original, vies presne kde a ako ich prichytit,
inak aj tie origo sa vrtaju do plastoveho podbehu na dve skrutky a o falc blatnika tyma dvomi "stipakmi"
ak ti to teda pomoze, skus to tak podobne
inak aj tie origo sa vrtaju do plastoveho podbehu na dve skrutky a o falc blatnika tyma dvomi "stipakmi"
ak ti to teda pomoze, skus to tak podobne
GP 5D, Active+ICE 1.2 biela ambient