Vrzanie interieru

Vše okolo interiéru

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
_3dno
kolemjdoucí

Příspěvek od _3dno »

pripajam sa ...aj mne to robi .... v kufry som mal zatial iba hlavu cez sklopene zadne sedadlo ..tiez som zistoval odkial to klepe ...
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Také mi něco začalo klepat vzadu na pravé straně :?: , zvlá?tě kdy? vzadu někdo sedí. Začátkem února plánuju garančku, tak a? se činí. Bude to asi to samé s tím tlumičem. Při zvednutí auta nic volného nebylo shledáno.

?e by dal?í dětská nemoc :?:
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Majty
Návštěvník

Příspěvek od Majty »

Ahoj, kluci k čemu by jste přirovnali to klepání ze zadní nápravy. nedoká?u si uvědomit jestli mi to dělá taky :shock:

GP 1.4 8V
Tommy
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy »

Ne nedělá 1,4/8V jsou kvalitní auta (u těch vr?e jen palubka pokud je studená) :lol: :kuk
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Robo1.2
Štamgast

Příspěvek od Robo1.2 »

Tommy píše:Ne nedělá 1,4/8V jsou kvalitní auta (u těch vr?e jen palubka pokud je studená) :lol: :kuk
1,2/8V vrze zas len za tepla :D :D :D
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Majty píše:Ahoj, kluci k čemu by jste přirovnali to klepání ze zadní nápravy. nedoká?u si uvědomit jestli mi to dělá taky :shock:

GP 1.4 8V
Mně vzadu vpravo bouchá při přejezdů nerovností, hrbů apod. předev?ím, kdy? vzadu někdo sedí. - viz. předchozí příspěvek
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
excaliber
Návštěvník

Příspěvek od excaliber »

Dusan, mas 100% pravdu, ked sme sa dnes viezli 4, tak sa to klepanie znasobilo.
Rozmyslam akym zlepsovakom skusit poriesit tu plastovu manzetu aby neklepala o tyc tlmica....., co by sa stalo, keby som na tu tyc tlmica omotal kusok niecoho ako Izoflex-je to izolacia na teplovodne trubky, a samozrejme ju potlacil hore pod manzetu. Kedze je to stlacatelny penovy material, nic by sa tym hadam nepokazilo.....???? Sorry vsetkym autofachmanom, mozno je to blbost, ale za opytanie nic nedam.
Excaliber - Grande Punto 1.2 Dynamic NewOrleans
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

tak pánové tvrd?í sport 1.4 16V nevr?e ani za tepla ani za studena a od zadního pravého kola taky nic nebouchá....
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...

Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
RadimG
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadimG »

Honzus píše:tak pánové tvrd?í sport 1.4 16V nevr?e ani za tepla ani za studena a od zadního pravého kola taky nic nebouchá....
niekedy mam pocit ze ani nemas gp-cko.. ved teba vsetky problemy obchadzaju :mrgreen:
GP 1.2 Active 5D (Biela Ambient)
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

RadimG píše:
Honzus píše:tak pánové tvrd?í sport 1.4 16V nevr?e ani za tepla ani za studena a od zadního pravého kola taky nic nebouchá....
niekedy mam pocit ze ani nemas gp-cko.. ved teba vsetky problemy obchadzaju :mrgreen:
:-D Radim no to není a? tak pravda mé závady: řízení, klepající u pravého kola, tekoucí baterie, dvě oděrky barvya pak nějaké drobnosti, jako podběhy atd.....

Ale interiér rozhodně nevr?e, podvozek, krom řízení, je tichý, motor 1.4 16V jede krásně, tahá u? odspodu, po 3000 u? vylo?eně táhne super, topení topí ryhcle a účinně atd :-D já mám spí? pocit, ?e na Slovensko fakt vozí nějaké méně jakostní kousky.... ;-)
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...

Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Tommy
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy »

U ka?dé automobilky se najdou lep?í kousky a té? bohu?el i ty hor?í...Viz třeba nestartující VW tuareg u vedlej?ího stojanu na benzínové pumpě :wink:
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
excaliber
Návštěvník

Příspěvek od excaliber »

Chlapi, kolega Jirka v inom topicu spomina, ze ten zvuk od zadnej napravy sposobuje silentblok tlmica. Keby ste niekto z vas, komu to tiez robi mali ist do servisu, spytajte sa na to resp. skuste si to dat pozriet.
Ja co som bol v tyzdni vo fiate, tak som si nechal obhiliadnut zadnu napravu, ale mechanici nezistili nic. A objednavat sa na servis s tym, aby mi rozoberali napravu, vsetko odkrytovavali a odplastovali, a hladali nieco neurcite, by bola tatalna blbost (podla mna).
Excaliber - Grande Punto 1.2 Dynamic NewOrleans
Jirka
Profík

Příspěvek od Jirka »

taky sem tu závadu musel odhalit sám servis nebyl schopen na to přijít a? sem jim ukázal co tak to viměnili a dali mě za pravdu
Jirka, 1,3 JTD 90PS 6speed azurová psychedelic
Robo1.2
Štamgast

Příspěvek od Robo1.2 »

excaliber píše:Chlapi, kolega Jirka v inom topicu spomina, ze ten zvuk od zadnej napravy sposobuje silentblok tlmica. Keby ste niekto z vas, komu to tiez robi mali ist do servisu, spytajte sa na to resp. skuste si to dat pozriet.
Ja co som bol v tyzdni vo fiate, tak som si nechal obhiliadnut zadnu napravu, ale mechanici nezistili nic. A objednavat sa na servis s tym, aby mi rozoberali napravu, vsetko odkrytovavali a odplastovali, a hladali nieco neurcite, by bola tatalna blbost (podla mna).
Ja asi zacinam hluchnut, nic vzadu nepocujem.
Skus zajazdit v dazdi vtedy by to asi nemalo robit, skor ked je sucho
Petr
Návštěvník

Příspěvek od Petr »

Před GP jsem měl Uno Logo, také to vzadu klepalo a byly to silentbloky tlumičů, respektive to klepání způsobovaly nárazy tlumiče o plech podběhu v místě, kde tlumič podběhem prochází. Ve správné vzdálenosti ho má dr?et právě silentblok. Silentbloky se časem utahaly, nebo dokonce natrhly a pak to klepalo.
GP 1.2 Dynamic 2007 (?edá Revival, 5 dv.)
Odpovědět