Vrzanie interieru
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Také mi něco začalo klepat vzadu na pravé straně
, zvlá?tě kdy? vzadu někdo sedí. Začátkem února plánuju garančku, tak a? se činí. Bude to asi to samé s tím tlumičem. Při zvednutí auta nic volného nebylo shledáno.
?e by dal?í dětská nemoc

?e by dal?í dětská nemoc

Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Mně vzadu vpravo bouchá při přejezdů nerovností, hrbů apod. předev?ím, kdy? vzadu někdo sedí. - viz. předchozí příspěvekMajty píše:Ahoj, kluci k čemu by jste přirovnali to klepání ze zadní nápravy. nedoká?u si uvědomit jestli mi to dělá taky![]()
GP 1.4 8V
Renault Captur 130 HP
Dusan, mas 100% pravdu, ked sme sa dnes viezli 4, tak sa to klepanie znasobilo.
Rozmyslam akym zlepsovakom skusit poriesit tu plastovu manzetu aby neklepala o tyc tlmica....., co by sa stalo, keby som na tu tyc tlmica omotal kusok niecoho ako Izoflex-je to izolacia na teplovodne trubky, a samozrejme ju potlacil hore pod manzetu. Kedze je to stlacatelny penovy material, nic by sa tym hadam nepokazilo.....???? Sorry vsetkym autofachmanom, mozno je to blbost, ale za opytanie nic nedam.
Rozmyslam akym zlepsovakom skusit poriesit tu plastovu manzetu aby neklepala o tyc tlmica....., co by sa stalo, keby som na tu tyc tlmica omotal kusok niecoho ako Izoflex-je to izolacia na teplovodne trubky, a samozrejme ju potlacil hore pod manzetu. Kedze je to stlacatelny penovy material, nic by sa tym hadam nepokazilo.....???? Sorry vsetkym autofachmanom, mozno je to blbost, ale za opytanie nic nedam.
Excaliber - Grande Punto 1.2 Dynamic NewOrleans
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
RadimG píše:niekedy mam pocit ze ani nemas gp-cko.. ved teba vsetky problemy obchadzajuHonzus píše:tak pánové tvrd?í sport 1.4 16V nevr?e ani za tepla ani za studena a od zadního pravého kola taky nic nebouchá....

Ale interiér rozhodně nevr?e, podvozek, krom řízení, je tichý, motor 1.4 16V jede krásně, tahá u? odspodu, po 3000 u? vylo?eně táhne super, topení topí ryhcle a účinně atd

Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Chlapi, kolega Jirka v inom topicu spomina, ze ten zvuk od zadnej napravy sposobuje silentblok tlmica. Keby ste niekto z vas, komu to tiez robi mali ist do servisu, spytajte sa na to resp. skuste si to dat pozriet.
Ja co som bol v tyzdni vo fiate, tak som si nechal obhiliadnut zadnu napravu, ale mechanici nezistili nic. A objednavat sa na servis s tym, aby mi rozoberali napravu, vsetko odkrytovavali a odplastovali, a hladali nieco neurcite, by bola tatalna blbost (podla mna).
Ja co som bol v tyzdni vo fiate, tak som si nechal obhiliadnut zadnu napravu, ale mechanici nezistili nic. A objednavat sa na servis s tym, aby mi rozoberali napravu, vsetko odkrytovavali a odplastovali, a hladali nieco neurcite, by bola tatalna blbost (podla mna).
Excaliber - Grande Punto 1.2 Dynamic NewOrleans
Ja asi zacinam hluchnut, nic vzadu nepocujem.excaliber píše:Chlapi, kolega Jirka v inom topicu spomina, ze ten zvuk od zadnej napravy sposobuje silentblok tlmica. Keby ste niekto z vas, komu to tiez robi mali ist do servisu, spytajte sa na to resp. skuste si to dat pozriet.
Skus zajazdit v dazdi vtedy by to asi nemalo robit, skor ked je sucho
Před GP jsem měl Uno Logo, také to vzadu klepalo a byly to silentbloky tlumičů, respektive to klepání způsobovaly nárazy tlumiče o plech podběhu v místě, kde tlumič podběhem prochází. Ve správné vzdálenosti ho má dr?et právě silentblok. Silentbloky se časem utahaly, nebo dokonce natrhly a pak to klepalo.
GP 1.2 Dynamic 2007 (?edá Revival, 5 dv.)