To není lepené, potřeboval jsem to hned, jsou tam vidět 2x2 ?roubečky (klasický ?roub do plechu)WEXTN píše:2 Jarou?: a to si lepil ze strany od motoru nebo od kola??
Závady a řešení problémů
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Pánové změřte mi prosim Vás někdo vzdálenost horní hrany ráfku po spodní hranu lemu blatníku na obou stranách auta jestli je na obou stranách stejná.Já mám auto nakloněné pořád 2cm na levou stranu,je to tak co jsem to koupil.Myslel jsem ?e se to po čase srovná ,ale je to pořád stejné.Chtěl bych to jít reklamovat, zdá se mi to hodně je to vidět i při pohledu zepředu.Dík za odpověď.
kolemjdoucí
Pokud je auto prázdné a stojí na rovině, musí být ta vzdálenost na obou stranách stejná. Rozdíl 2 cm je moc a něco není v pořádku (tlumič, vinutá pru?ina, skrutný stabilizátor nebo stabilizační tyčky).peterson píše:Pánové změřte mi prosim Vás někdo vzdálenost horní hrany ráfku po spodní hranu lemu blatníku na obou stranách auta jestli je na obou stranách stejná.Já mám auto nakloněné pořád 2cm na levou stranu,je to tak co jsem to koupil.Myslel jsem ?e se to po čase srovná ,ale je to pořád stejné.Chtěl bych to jít reklamovat, zdá se mi to hodně je to vidět i při pohledu zepředu.Dík za odpověď.
PS: dneska tady je?tě napí?u ty vdálenosti...

Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Tak to vypadá tak, ?e těch 18 cm je normálních a stranu u řidiče stahuje dolů předek (něco tam není v pořádku) a zadek se tomu přizpůsobí. Jel bych hned na servis.peterson píše:Díky za informaci já mám 18,2cm jenom na pravé straně (obě kola), u řidiče mám 16,5cm a to i vzadu.Je to divné.Jarou? píše:Tak?e: měřeno nad středem kola, ráfek 15 a vzdálenost mezi rantlem poklice a blatníku je na obou stranách 18 cm a vzadu toté?.
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Právě ?e nejede pořád cítím tlak ve volantu na tu levou nakloněnou stranu.Nejvíc se to projevuje při obsazení jenom řidičem.Kdy? je auto plně obsazené trochu se to zlep?í.Pru?iny vlevo jsou prostě víc unavené.Počkám do jara a pak zajedu do Motortecu do Brna odkud to auto je,a? se k tomu vyjádří.
kolemjdoucí
nevidim logiku cakat do jaripeterson píše:Právě ?e nejede pořád cítím tlak ve volantu na tu levou nakloněnou stranu.Nejvíc se to projevuje při obsazení jenom řidičem.Kdy? je auto plně obsazené trochu se to zlep?í.Pru?iny vlevo jsou prostě víc unavené.Počkám do jara a pak zajedu do Motortecu do Brna odkud to auto je,a? se k tomu vyjádří.
ten tlak volantu stale dolava som mal aj ja, bolo to hnusne s tym jazdit. Necakaj, a ries to. Mozno ty mas naozaj nieco ine ked auto je nakrivo. A poreferuj co tomu bolo. Lesson learned - radi sa poucime
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
dneska sa mi stalo, čo som absolútne neočakával. Odchádzal som z obchodu, otvoril som si zadné dvere za ?oférom, hodil na sedačku bundu a zavrel dvere. Chcel som pokračova? v nasadnutí do auta, ale zadné dvere ktoré som práve zavrel sa mi otvorili. Zatváram znovu, a dvere sa stále nie a nie zavrie?. Proste dneska sa mi domrvil zámkový systém. Dvere mi proste ne?li zavrie?. Jedine ako som ich zavrel bolo ked som ich pridr?al privreté a zamkol som auto dialkovým centrálom. Jediny spôsob ako som ich mohol zavrie?. Ked som ich skú?al otvori?, tak zvonku sú neotvoritelné, len zvnútra. Proste vonkaj?ia klučka-nefunkčná. Toto u? je fakt sila a u? ma to prestáva bavi?.
Bravo 1,6 MultiJet, 105 sivých koníkov, Dynamic, Sivá digital- perle?ová
Opel Corsa C, 1,0 12v
odpočíva v pokoji - Grande Punto 1,4 16v 5D Dynamic Sole - Psychadelic Azure
Opel Corsa C, 1,0 12v
odpočíva v pokoji - Grande Punto 1,4 16v 5D Dynamic Sole - Psychadelic Azure
POPO Ja mam klucky opravovane 1mesiac po kupe, na lavych zadnych uz aj 2krat. Uz som na to somral niekolko krat, proste aj po oprave chodia pocitovo aj funkcne cudne. Ak je auto zamknute tak tahat vtedy za zadnu klucku tak nieco utrhnem.popo píše:dneska sa mi stalo, čo som absolútne neočakával. Odchádzal som z obchodu, otvoril som si zadné dvere za ?oférom, hodil na sedačku bundu a zavrel dvere. Chcel som pokračova? v nasadnutí do auta, ale zadné dvere ktoré som práve zavrel sa mi otvorili. Zatváram znovu, a dvere sa stále nie a nie zavrie?. Proste dneska sa mi domrvil zámkový systém. Dvere mi proste ne?li zavrie?. Jedine ako som ich zavrel bolo ked som ich pridr?al privreté a zamkol som auto dialkovým centrálom. Jediny spôsob ako som ich mohol zavrie?. Ked som ich skú?al otvori?, tak zvonku sú neotvoritelné, len zvnútra. Proste vonkaj?ia klučka-nefunkčná. Toto u? je fakt sila a u? ma to prestáva bavi?.
ALE UZ TO TAK NEPREZIVAM, BOL SOM NA UMYVACKE A AUTO MAM DOSLAHANE OD KIEF. PROSTE JE TO AUTO SPOTREBAK.
Aj by som zalozil na to temu ale naco, vedel som ze lak kefy doslahaju, cital som to uz x krat ale ked som proste videl auto cele od soli, povedal som si ze kaslem na to aby som otrocil kdesi s kyblikom teraz v zime.
Myslim ze nasledovny problem sa tu este neriesil - vyskakuje mi prieduchova lista pod celnym sklom. Ale iba na spolujazdcovej strane. Uz mi ju raz vymienali, ale ani ta druha dlho nevydrzala zacvaknuta.
Je to zrejme, ze s horucim vzduchom sa asi nekamaratia.
Ako u vas ostatnych?

Je to zrejme, ze s horucim vzduchom sa asi nekamaratia.
Ako u vas ostatnych?

Excaliber - Grande Punto 1.2 Dynamic NewOrleans