miko, fotka nie je to extra kvalita, ale ak ta zaujima ako to vyzera na aute, mozno posluzi..
kedze si z BA, ak by si ich chcel vidiet nazivo, staci prist na dalsi Kofola zraz, tam ich mozes vidiet aj na roznych farbach auta
miko - napr. na azurovom GP
RadimG - inak, my sme tu jedini, co maju originalne chranice naraznikov, ako tak pozeram. mojej polovicke raz zachranili auto...
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
tak to mala stastie v nestasti ma to este jednu vyhodu, spolahlivo ta roznam na dialku od ostatnych, lebo som to zatial nevidel na ziadnom dalsom aute, nielen tu na fore..
no a myslim ze my na autach mame este viac doplnkov, co nie su velmi rozsirene
Tak stře?ní nosiče na v?echny verze a dal?í velmi u?itečná věc, vanička do kufru (s protiskluzem nebo bez) - shop ověřen, funguje bez problémů i platba předem.
ak to mam zacat vypocitavat - originalne kryty na blatniky, parkovacie senzory (tie neoriginalne), izolacia pod kapotu (to mal popo a co viem, kupilo si to uz viacero ludi), domontovany pelovy filter (obe auta nemaju klimu), deflektory.
potom take drobnosti, ako je gumova vystuz do kufra, laktova opierka ci kryt pod motor.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)