Známkování servisů Fiat, hodnocení ostatních servisů
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
no ja som doteraz hodnotil len mimo bratislavsky servis, ale bol som nuteny vyuzit aj nejaký tunaj?í servis, kvôli reklamacii (rozobrané v inej teme). Vybral som si Autoservis Valu?ek (RadimG odporučal), a zatial som spokojny. Viem ?e mám auto e?te tam, tak sa ?a?ko hodnotí, ale maju pre mňa uspokojivý prístup k zákazníkovi. Technik ma pravidelne informuje v akom ?tadiu rie?enia je dana vec.
Bravo 1,6 MultiJet, 105 sivých koníkov, Dynamic, Sivá digital- perle?ová
Opel Corsa C, 1,0 12v
odpočíva v pokoji - Grande Punto 1,4 16v 5D Dynamic Sole - Psychadelic Azure
Opel Corsa C, 1,0 12v
Radime, prosím pi? pořádně. SPATNA si mohu vylo?it 2 způsoby:RadimG píše:spatna vazba od technika je prave to co sa mi na tomto servise paci, ze ta nenechaju cakat, ale informuju ta co sa deje
?PATNÁ
SPÄTNÁ
V tomoto případě zřejmě spätná, ?e?
Naposledy upravil(a) Dušan dne ned pro 16, 2007 18:31, celkem upraveno 1 x.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Vencar - Staré Město u Uh.Hradi?tě solidní přístup.Montovali mě tam ta?né zařízení na mé GP.Proto?e u těchto nových aut se musí natahovat kabelá? a? do motoru a ne jenom do zadních světel jako u star?ích vozů,je nutné demontovat některé plasty v interiéru a taky zadní nárazník.V?echno slícovali
perfektně zpět jako z fabriky.Tak?e OK.
perfektně zpět jako z fabriky.Tak?e OK.
Naposledy upravil(a) peterson dne ned pro 16, 2007 18:04, celkem upraveno 1 x.
kolemjdoucí
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
má? pravdu, samozrejme ?e to malo by? SPÄTNÁ (po slovensky ?patná nie je spisovne), ale budem sa teda sna?i? písa? aj s háčikmi a dĺ?ňamiDu?an píše:Radime, prosím pi? pořádně. SPATNA si mohu vylo?it 2 způsob:RadimG píše:spatna vazba od technika je prave to co sa mi na tomto servise paci, ze ta nenechaju cakat, ale informuju ta co sa deje
?PATNÁ
SPÄTNÁ
V tomoto případě zřejmě spätná, ?e?
GP 1.2 Active 5D (Biela Ambient)
Vazne tam chodia ludia z celeho slovenska??? Tam maju take dobre skusenosti, alebo iba ty ???popo píše:no musím pochvalit servis a aj ludi vo Fiate v Lovinobani, mám síce to tro?ku od ruky (necelych300km za BA), ale oni vedia prečo k nim chodi cele slovensko do servisu.
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
no technik mi to hovoril, a ked som tam stretol dvakrát po sebe chlapíka s novou Cromou s Malaciek, tak si asi nevymý?lal. Bol som tam na výmene oleja a filtru po 20tis.km a celkovo som platil nejakých 2,5tisica. Silne pochybujem, ?e tuto sumu uvidim na fakture z nejakého BA servisu.kubenko píše:Vazne tam chodia ludia z celeho slovenska??? Tam maju take dobre skusenosti, alebo iba ty ???popo píše:no musím pochvalit servis a aj ludi vo Fiate v Lovinobani, mám síce to tro?ku od ruky (necelych300km za BA), ale oni vedia prečo k nim chodi cele slovensko do servisu.
A u? som spomýnal, ?e nikdy nejdem taku ?treku len kvôli servisu.
Bravo 1,6 MultiJet, 105 sivých koníkov, Dynamic, Sivá digital- perle?ová
Opel Corsa C, 1,0 12v
Opel Corsa C, 1,0 12v
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Fiat PRONTO F-M garancka v pohode ale nevim proc sem mel fest rozviklanou radici paku (mam neoriginalni sportovni) no a jak sem cekal na dodelani a sedel v cekarne najednou slysim svoji aparaturu hrat pres celou budovu a jeste si prehazovali MP3 a radio ladili mrdky jedny to se mi nelibilo nakonec byl i panel vyhozeny bo to neumeli vypnout
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
Dnes mi volali uz asi po 2 ci 3x predajca (AutoImpex Bratislava), ze ci som spokojny s autom, ci vyuzivam ich servis a tak. Natrel som im historku s pelovym filtrom (o com vie aj popo a Radim). Pac tam mi dali odhad ceny min. 20.000 ,-, v konkurencnom Fiate Grif to bolo za 1600 a aj s materialom a pracou. Operatorka, ze to preveri... Dalsou nevyhodou Imexu je, ze aj ked pracuju do 23.00, nikdy neviete v ktory den servisuju Fiaty. Robia tam totiz aj Alfy, aj Nissany.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
Já kupoval auto v IMOFA Praha přístup dobrý a? na to ?e v převodovce bylo jen 0,3l oleje misto 2l.To sem zjistil ?e studená se projevovala takovim zvlá?tnim ?ustěnim, asi po 1400km mi to nedalo tak sem zajel do fiatu do Humpolce aby to ?ustění zkontrolovali a tam při měření hladiny oleje se to zjistilo. Tak olej vypustily a nalily 2l oleje a zatim dobrý.Sice sem protestoval ?e chci převodovku novou, ale bylo mně řečeno ?e převodovku kontroloval axpert přímo od fiatu z prahy a ?e je na auto 2roky záruka a kdyby něco tak se to projeví zatim se nic neprojevilo.
Jirka, 1,3 JTD 90PS 6speed azurová psychedelic