Koupě 1.3 jtd 66 kw
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Koupě 1.3 jtd 66 kw
Ahoj potreboval bychporadit,mam moznost koupit GP s 1.3 66kw ale co me zarazilo tak ma 5 kvlat co jste tady psali tak vsichni v teto verzi maj 6ti kvalt.Je mozne ze auta pro Belgii jeli s jinou prevodovkou ? nebo ma nekdo tak v 66 5kvlata? a kdyz si koupim auto s tim to motorem na co byste si dali hlavne pozor a ucinili byste nejaky opatreni napr.hnedka servis atd je stary 2roky a najeto 16 tis. diky za kazdej nazor.
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
to je tohle ze? vypada pekne, ale vubec se mi nechce verit, ze by pro ruzne trhy delali ruzne prevodovky...
http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... to/7374858
to auto se mi vubec nezda...uz za prve se mi zda podezrele, ze ma modre loga to uz 2008 nemely ne? za druhe ten 5ti kvalt no nevim, a ta vybava neodpovida vybave 66kw ani zdaleka, ze by tam meli tak skromnou vybavu? podle me to je auto slozene tak ze tri rozstrelenych grandecek...zaklad je 1,2 65kn 2006 v tom motor z 1,3 55kw (lzive napsano 66kw) 5 ti kvalt z 1,4 75kn ) ale samozrejme to je moje scifi :D:D
Kdy? to bude slab?í 1.3 MJET, tak tam je pětikvalt. Ano, červené znaky se začaly dávat 09/2007.
Dotaz na potenciálního kupce: ty jsi se byl na to auto podívat nebo má? infi jen z toho webu?
Dotaz na potenciálního kupce: ty jsi se byl na to auto podívat nebo má? infi jen z toho webu?
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Re: Koupě 1.3 jtd 66 kw
hlavne si nenechej nic nalhat uz i tech 16tkm se mi zda malo, kdo si koupi diesela a najezdi rocne 8000km? tak mozna ja ... ale takovych "volu" je malo Davej si poradne bacha na kteroukoliv malickost...at nekoupis tak jako ja srdcem a az pak zjistis, ze to autko uz ma neco za sebouSnoopy píše:Ahoj potreboval bychporadit,mam moznost koupit GP s 1.3 66kw ale co me zarazilo tak ma 5 kvlat co jste tady psali tak vsichni v teto verzi maj 6ti kvalt.Je mozne ze auta pro Belgii jeli s jinou prevodovkou ? nebo ma nekdo tak v 66 5kvlata? a kdyz si koupim auto s tim to motorem na co byste si dali hlavne pozor a ucinili byste nejaky opatreni napr.hnedka servis atd je stary 2roky a najeto 16 tis. diky za kazdej nazor.
moc veci mi tam smrdi byt tebou poohlidnu se jinde za ty penize to autko sezenes ze stejnym motorem a jeste lepsi vybavou Ty ceny grandecek jsou smesne. Ja bych taky za to svoje dneska asi vic jak 160 000 Kc nedostal a dva roky zpatky jsem ho kupoval ojete za 300 000 papiru...ale to byly v republice jenom tri auta s timhle motorem
Přesně tak, těch 16 tkm vypadá dost podezřele Auto bude nejspí? 2007 a tak ty kilometry vypadají je?tě podezřelejiDavids píše:hlavne si nenechej nic nalhat uz i tech 16tkm se mi zda malo, kdo si koupi diesela a najezdi rocne 8000km? tak mozna ja ... ale takovych "volu" je malo Davej si poradne bacha na kteroukoliv malickost...at nekoupis tak jako ja srdcem a az pak zjistis, ze to autko uz ma neco za sebouSnoopy píše:Ahoj potreboval bychporadit,mam moznost koupit GP s 1.3 66kw ale co me zarazilo tak ma 5 kvlat co jste tady psali tak vsichni v teto verzi maj 6ti kvalt.Je mozne ze auta pro Belgii jeli s jinou prevodovkou ? nebo ma nekdo tak v 66 5kvlata? a kdyz si koupim auto s tim to motorem na co byste si dali hlavne pozor a ucinili byste nejaky opatreni napr.hnedka servis atd je stary 2roky a najeto 16 tis. diky za kazdej nazor.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
dneska je rarita koupit auto z dovozu bez stocenych kilometru...ja si myslim, ze se to snad ani nevozi takove nove auta...spis se vozi starsi a nove se znich delajiJarou? píše:Přesně tak, těch 16 tkm vypadá dost podezřele Auto bude nejspí? 2007 a tak ty kilometry vypadají je?tě podezřelejiDavids píše:hlavne si nenechej nic nalhat uz i tech 16tkm se mi zda malo, kdo si koupi diesela a najezdi rocne 8000km? tak mozna ja ... ale takovych "volu" je malo Davej si poradne bacha na kteroukoliv malickost...at nekoupis tak jako ja srdcem a az pak zjistis, ze to autko uz ma neco za sebouSnoopy píše:Ahoj potreboval bychporadit,mam moznost koupit GP s 1.3 66kw ale co me zarazilo tak ma 5 kvlat co jste tady psali tak vsichni v teto verzi maj 6ti kvalt.Je mozne ze auta pro Belgii jeli s jinou prevodovkou ? nebo ma nekdo tak v 66 5kvlata? a kdyz si koupim auto s tim to motorem na co byste si dali hlavne pozor a ucinili byste nejaky opatreni napr.hnedka servis atd je stary 2roky a najeto 16 tis. diky za kazdej nazor.
Snoopy
Ahoj byl jsem se na nej mrknout tak ten interier vypada fakt luxusne fakt jako novej,jinak bylo bochly na zadek zadni naraznik svetlo blatnik a dvere prodavajici to hned rek bez problemu a v detailech je to i viditelne otlaky sroubu napr, ale jinak nikde nic v papirech je 66KW taky ale 5kvlat ty modry znaky me taky nejdou do hlavy ale v belgii jezdi naprosta vetsina aut na naftu treba meli jinak delane vybavy ... ale tem km bych celkem i veril vypada fakt pekne lip nez na fotkach....ale proste ty detaily 5kvalt a ty modry znacky...A chtel jsem se zeptat ze meli mit lepsi vybavu napr jako co?
No motory 66kw se dělali i s 5kvaltem, ale nedodavali se do ČR(je to i v návodu k obsluze co mám k vozu).
A co se týká těch km tak tam bych byl hodně opatrnej v Belgii jezdí i takhle malej auták 50tis km ročně.
Kámo? tam občas pro auta jezdí jenom jako převozník a dovezli i GP a mělo za půl roku stáří najeto 35tis. km, vět?ina vozů od tamtud dovezených nejde pod 250tis. km , samozřejmě při prodeji tady maj tak 100tis. km.
A co se týká těch km tak tam bych byl hodně opatrnej v Belgii jezdí i takhle malej auták 50tis km ročně.
Kámo? tam občas pro auta jezdí jenom jako převozník a dovezli i GP a mělo za půl roku stáří najeto 35tis. km, vět?ina vozů od tamtud dovezených nejde pod 250tis. km , samozřejmě při prodeji tady maj tak 100tis. km.
Jirka, 1,3 JTD 90PS 6speed azurová psychedelic
Snoopy
ahoj byl jsem se tam mrknout vypada fakt pekne bylobourany zadi naraznik pravy blatnik dvere prodejce vse upozornil sam jinde sme zadny znamky po bouracce nenasli a zminovanych dilech neco malo napr otlaky od sroubu...jinak ten 5kvlat jsem taky nepobral a ty modry loga mi taky vrtaj hlavou ale je to z belgiie tam jezdi naprosta vetsina aut na naftu treba tam meli jinak reseny vybavy....jinak ten 16 tis by mozna odpovidalo je fakt jako novy interier je proste parada a auto i jako takove je furt pekny zadny oderky atd...
Re: Snoopy
tak ja mam Francouze a mam 6x airbag vsechny okna v elektrice, tempomat aut. klima. destovy+park senzor, el. bederni operka, loketni operka, zasuvka v kufru. a nevim co jeste. Ale mozna to byla vybava za priplatek to uz nevim...Snoopy píše:Ahoj byl jsem se na nej mrknout tak ten interier vypada fakt luxusne fakt jako novej,jinak bylo bochly na zadek zadni naraznik svetlo blatnik a dvere prodavajici to hned rek bez problemu a v detailech je to i viditelne otlaky sroubu napr, ale jinak nikde nic v papirech je 66KW taky ale 5kvlat ty modry znaky me taky nejdou do hlavy ale v belgii jezdi naprosta vetsina aut na naftu treba meli jinak delane vybavy ... ale tem km bych celkem i veril vypada fakt pekne lip nez na fotkach....ale proste ty detaily 5kvalt a ty modry znacky...A chtel jsem se zeptat ze meli mit lepsi vybavu napr jako co?
Vypadá pěkně ,ale ctělo by to foto motoru aby se vědělo jestli je to verze 55kw nebo 66kw, ty km se mi moc nezdaj na to stáří a hlavně jak je to zvenku, foto moc neřeknou chtělo by to osobní obhlídku a pak se dá hodnotit taky jestli to nebylo bouraný.dall píše:to je tohle ze? vypada pekne, ale vubec se mi nechce verit, ze by pro ruzne trhy delali ruzne prevodovky...
Je?tě jedna rada zkus zadat vin do Autotracer.cz a bude? vědět víc.
Jirka, 1,3 JTD 90PS 6speed azurová psychedelic
Snoopy
ty airbagy tam josu taky 6X chyba v zadavani...jinak tempomat je za priplatek bederni operka taky auto klima urco taky neni zaklad operka je taky navic a senzory taky aspon co jsem se ptal tady ve fiatu puvodne jsem uvazoval o new grande takze papiry tady mam...