..proto?e chci mít klid, a v budoucnu auto dobře prodat a proto?e najedu docela málo, určitě si dokoupím záruku, minimálně na 4 roky (50tis.km) za 12750,- mi to přijde solidní..pro klid du?e, nakonec, je to Fiat
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
Pepa B. píše:..proto?e chci mít klid, a v budoucnu auto dobře prodat a proto?e najedu docela málo, určitě si dokoupím záruku, minimálně na 4 roky (50tis.km) za 12750,- mi to přijde solidní..pro klid du?e, nakonec, je to Fiat
Má slova, a nakonec i jak psal robo1,2, něco se pokazí a má? to doma. Navíc má? klid, ikdy? se Ti stane něco s autem v zahraničí, měli by se o Tebe v rámci záruky postarat!
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Já o prodlou?ení záruky neuva?uji.
Lak mám vyře?ený, spínací skříňku a otvírání zadních bočních dveří také. U? mi snad hrozí jenom řízení, ale to je zatím po 15 měsících a 23000 km v pořádku.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Du?an píše:Já o prodlou?ení záruky neuva?uji.
Lak mám vyře?ený, spínací skříňku a otvírání zadních bočních dveří také. U? mi snad hrozí jenom řízení, ale to je zatím po 15 měsících a 23000 km v pořádku.
Ja si zasa myslim ze toho hrozi dost hlavne ak je auto parkovane vonku a prezije 2-3 zimy. V podstate kazda blbost stoji niekolko tisic. Nie som na 100% presvedceny ci dokupim zaruku ale v podstate je to palka = poistenia + extra zaruka a hned je 30 tisic. Tak neviem co spravim