je to zial jedina snimka, co som nasiel na nete.
v talianskom clanku sa pise, ze facelift by mohol byt predstaveny este tento rok, ale najskor asi az na autosalone v Bologni (Frankurt asi nestihnu). je tam aj ta uvaha, ze Fiat sa bude snazit dat svoje vozidla do vyzoru Brava (co mna zas az tak netesi... )
A je tam pisane, za k roku 2009 by mal byt aj kombik a aj crossover od brava.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
Dostali jsme jako firma nabídku koupit Cromu z předváděčky.
Máme to na týden na zkou?ku a řeknu vám paráda.
150k pod kapotou
Zítra pojedeme del?í trasu, tak jsem zvědav, ale u? teď vím, ?e to bereme
Mě se to dvakrát nelíbí. Předek nic extra, takový pospojovaný jak puzzle, myslím tím jak se potkavá světlo, blatník a nárazník. A zadní světla ve mě evokují vzhled Stila v kombajnu, co? je super o?klivé
Ale interiér se povedl, ?koda, ?e tak bude vypadat jen v té nejvy??í palbě
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Jarou? píše:Mě se to dvakrát nelíbí. Předek nic extra, takový pospojovaný jak puzzle, myslím tím jak se potkavá světlo, blatník a nárazník. A zadní světla ve mě evokují vzhled Stila v kombajnu, co? je super o?klivé
Ale interiér se povedl, ?koda, ?e tak bude vypadat jen v té nejvy??í palbě
hmmm.. zeby sa mi pacil preto, ze som jazdil na stile MW ?
ale je jedna vec pravda, ak bude mat faceliftovana croma povodnu vysoku cenu, konkurencia ju v mnohom predbehne (vid nova c5 ci mondeo).
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
Mě se tento facelif také nelíbí, proč by to mělo vypadat stejně jako Bravo, pak u? nebude hezkě ani to ani to, u lidí se to okouká, viz přední maska audi, zepředu se skoro nepozná co je to za tip
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)