Debata o nových stránkách www.gpfans.cz
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Debata o nových stránkách www.gpfans.cz
Sem prosím pi?tě va?e postřehy, připomínky ohledně nových stránek, at nezasíráme jiná témata na v?e se pokusím odpovědět a vyře?it abychom byli v?ici spokojení
postřeh od zdendy s nefungováním na IE je nejspí? vyře?en - teď to funguje ale problém tkví v tom, ?e kdy? chci uvodní stránku dle svého výběru (uvodní představení klubu) tak nové příspěvky, které tam přidáváme sem převedl na jinej odkaz, jen?e po kliknutí na tu stránku se web rozsype - nevím proč, ale bádám po tom
dal?í postřeh od zdendy a ostatních ohledně nefungujícího webu na www.gpfans.cz - zítra to předělám (musím přesunout web z jiné podslo?ky - to jsem zjistil bohu?el a? kdy? jste se ozvali)
a závěrem bych chtěl poprosit kritiky a? svoji kritiku napí?ou potom, co bude web plně funkční, děkuji ...
postřeh od zdendy s nefungováním na IE je nejspí? vyře?en - teď to funguje ale problém tkví v tom, ?e kdy? chci uvodní stránku dle svého výběru (uvodní představení klubu) tak nové příspěvky, které tam přidáváme sem převedl na jinej odkaz, jen?e po kliknutí na tu stránku se web rozsype - nevím proč, ale bádám po tom
dal?í postřeh od zdendy a ostatních ohledně nefungujícího webu na www.gpfans.cz - zítra to předělám (musím přesunout web z jiné podslo?ky - to jsem zjistil bohu?el a? kdy? jste se ozvali)
a závěrem bych chtěl poprosit kritiky a? svoji kritiku napí?ou potom, co bude web plně funkční, děkuji ...
tak?e to fungování stránek na www.gpfans.cz jsem asi vyře?il rychleji, ne? jsem doufal
chtěl bych vás ale poprosit, at to zkusíte taky
chtěl bych vás ale poprosit, at to zkusíte taky
Povídání o klubu Ti za?lu teď o víkendu.
Mám 3 připomínky:
1) v povídání ?e se jedná o "portál" nevím, proč je u některých obrázků text velkým písmem a u některých malým - to je schválně?
2) ne?la by zelená změnit na modrou v duchu modrobílého loga GP FANS?
3) Pro případ, ?e na stránky někdo cizí přijde bych na úvodní stránku dal, ?e se jedná zatím o stránky ve výstavbě a odkaz na zatím oficiální stránky www.grandepuntofans.wgz.cz
Dotaz:
Po registraci si bude moct do "členů" přidávat a upravovat data ka?dý sám?
Mám 3 připomínky:
1) v povídání ?e se jedná o "portál" nevím, proč je u některých obrázků text velkým písmem a u některých malým - to je schválně?
2) ne?la by zelená změnit na modrou v duchu modrobílého loga GP FANS?
3) Pro případ, ?e na stránky někdo cizí přijde bych na úvodní stránku dal, ?e se jedná zatím o stránky ve výstavbě a odkaz na zatím oficiální stránky www.grandepuntofans.wgz.cz
Dotaz:
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
no chtěl jsem vyzkou?et který nápis bude lep?í a kdy? na to koukám, tak bych to viděl na ten nápis s velkým pismem ...Du?an píše: 1) v povídání ?e se jedná o "portál" nevím, proč je u některých obrázků text velkým písmem a u některých malým - to je schválně?
samozřejmě ?e by to ?lo tu zelenou jsem zvolil kvůli novému punto 2012, ktery se mi v zelené líbí - tak?e tohle beru jako fakt, ?e to chce? změnit na modrouDu?an píše: 2) ne?la by zelená změnit na modrou v duchu modrobílého loga GP FANS?
hotovoDu?an píše: 3) Pro případ, ?e na stránky někdo cizí přijde bych na úvodní stránku dal, ?e se jedná zatím o stránky ve výstavbě a odkaz na zatím oficiální stránky www.grandepuntofans.wgz.cz
no pokud myslí? tak, ?e ka?dej registrovaný by si mohl upravit data v příspěvku o sobě (který teď budu přepisovat z WGZ), tak ano dá se to tak udělat, ale bude mít práva i na ostatní příspěvky - bohu?el, co jsem tak zji?toval, tak nejde dát někomu práva právě pro jeden příspěvek ...Du?an píše: Dotaz:
hele, tak jsem velkou část přebarvil do modra a řeknu ti, ?e je to oproti té zelené hnus schválně se podívej na www.gpfans.ic.cz a www.gpfans.cz ... fakt ten rozdíl tam je obrovskej a mě se ta modrá absolutně nelíbíDu?an píše: 2) ne?la by zelená změnit na modrou v duchu modrobílého loga GP FANS?
edit: co udělat hlasování? pač ta modrá fakt není pěkná já mám zatím připravenou modrou a zelenou, tak?e změnit se to dá hned
TAk pak bych to vkládal centrálně, jako doposudlolek píše: no pokud myslí? tak, ?e ka?dej registrovaný by si mohl upravit data v příspěvku o sobě (který teď budu přepisovat z WGZ), tak ano dá se to tak udělat, ale bude mít práva i na ostatní příspěvky - bohu?el, co jsem tak zji?toval, tak nejde dát někomu práva právě pro jeden příspěvek ...
Renault Captur 130 HP
Já vidím pouze 4 řádky log odzhora.lolek píše:tohle je schválně aby to nebilo do očí, prostě jen decentní ukazka loga ... kdybych to zvýraznil, tak by se to potom mlátilo s samotným webem a nebylo by to pěkný ...
Jinak je ta původní zelená opravdu na oči příjemněj?í, měl jsi pravdu
Renault Captur 130 HP
to s těma logama je taky schválně, přijde mi to takový přijemněj?í ne? kdyby to bylo v?ude, ale pokud chce?, není problém je dat v?udeDu?an píše:Já vidím pouze 4 řádky log odzhora.lolek píše:tohle je schválně aby to nebilo do očí, prostě jen decentní ukazka loga ... kdybych to zvýraznil, tak by se to potom mlátilo s samotným webem a nebylo by to pěkný ...
Jinak je ta původní zelená opravdu na oči příjemněj?í, měl jsi pravdu
ok, měním na zelenou, ale tu modrou nechávám v záloze, kdyby náhodou ...