Farba GP
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Přesně, o té jsem celou dobu mluvil. Svého času ji měl tu?ím tady na foru Blackmilan, ale u? se mu nezobrazuje fotka auta.
Pro JarduK. : to ti připadá jak světlá kávová??? Mě to příjde jako zlatavá metalíza.
PS: podívej se někdy do hrnku, jak vypadá kafe
Pro JarduK. : to ti připadá jak světlá kávová??? Mě to příjde jako zlatavá metalíza.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Po?li mi svůj mejl a já Ti po?lu fotku zlatého auta - takovou barvu GP NIKDY nemělo! Jinak jsem mluvil o "světlé kávě" a ne o tmavěhnědé sračce! PS. Dal bych tu fotku i sem, ale jsem ichtyl, neumím to!Jarou? píše:Přesně, o té jsem celou dobu mluvil. Svého času ji měl tu?ím tady na foru Blackmilan, ale u? se mu nezobrazuje fotka auta.
Já vím naprosto přesně, jakou zlatou myslí? Přesně jak říká?, GP se v takové nikdy nedělalo, ale ta, kterou jsem popisoval, má ke zlaté metle nejblí?. To, ?e se prodávala pod názvem písková na tom nic neměníJardaK. píše:Po?li mi svůj mejl a já Ti po?lu fotku zlatého auta - takovou barvu GP NIKDY nemělo! Jinak jsem mluvil o "světlé kávě" a ne o tmavěhnědé sračce! PS. Dal bych tu fotku i sem, ale jsem ichtyl, neumím to!Jarou? píše:Přesně, o té jsem celou dobu mluvil. Svého času ji měl tu?ím tady na foru Blackmilan, ale u? se mu nezobrazuje fotka auta.
Ale uznej sám, k jakémukoliv druhu kávy má ta barva dost daleko
PS: jestli mi chce? i přesto poslat fotku Tvého zlatého Punta, tak mail mám celou dobu v profilu. (hned vedle ICQ )
Nebo je?tě líp, přivez mi ho ukázat v sobotu na sraz
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
http://grandepuntofans.wgz.cz/jak-vlozi ... i-na-forumJardaK. píše:PS. Dal bych tu fotku i sem, ale jsem ichtyl, neumím to!
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Tak tuhle s touto kombinací mám já.Původně jsem chtěl modrou ale proto ?e syn neustále něco kritisuje tak barva ja podle něho.Mě se hlavně líbil oran?ový interier.Jarou? píše:Ale to samozřejmě, proti hnědé jako barvě nic nemám, jen k černé se mi nelíbí. V autosalonu měli 1.2 activa v černé a s oran?ovým vnitřkem. Paráda!
Motodědek