Rok výroby 11/2006, odkoupeno jako ojetina 11/2010
1.4 16V 70Kw - 6rychlostí; 3D
Výbava Sport
Stav najetých km při koupi 42000
Úpravy:
Přední nárazník s mohutným otvorem pro vzduch
Sportovní pru?iny - vět?í tvrdost + sní?ena světlá vý?ka vozu vpředu o 2cm a v zadu 1,5cm (papírově)
17'' kola s pneumatikama Sportmax 215x40 R17
Dvojitá koncovka výfuku
Zadní světla
Omluvte ty kola, ale bylo to foceno v zimním sadě...
hezké hezké!!ten přední nárazník mě zajímá..?lo by udělat nějaké foto,?a vítej
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
stačí i z mobilu...jen jak to vypadá...od pohledu bych řekl ?e je to origo nějak upravený...
jj todle mi úplně postačuje...jen mě to zajímalo..,nevím asi to nebude origo..ale vypadá to docela hezky!!!
Ta sí?ka mi připomíná vytuněné feldy v 90's a celkové vzezření "Chtěl bych Audi, ale zbyl na mě Fiat" mě také neoslovuje. Na zadku mi vadí plocha zadních dveří bez ?títků a hustuvýfuk, který to celé zabíjí. Kola se k tomu také moc nehodí...
Ta sí?ka mi připomíná vytuněné feldy v 90's a celkové vzezření "Chtěl bych Audi, ale zbyl na mě Fiat" mě také neoslovuje. Na zadku mi vadí plocha zadních dveří bez ?títků a hustuvýfuk, který to celé zabíjí. Kola se k tomu také moc nehodí...
Za mě takhle rozhodně ne.
Tohle je hodně o nátuře člověka. Někomu se to líbí moc, ale potom jsou tu lidi kterým se to nelíbí vůbec... Na?těstí mě se to líbí moc a to je hlavní
HM píše:Mně se to teda moc nelíbí:-(
Za mě takhle rozhodně ne.
Ve skutečnosti to vypadá lépe na? na fotkách, jen vadí ta deformovaná sí?ka. Nevím co má? s tím Audi (já vím ?e tuto masku pou?ilo první) ale dnes takovéto masky dělá řada automobilek včetně Fiatu.
A kola? Mně se líbí.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Du?an píše:Ve skutečnosti to vypadá lépe na? na fotkách, jen vadí ta deformovaná sí?ka. Nevím co má? s tím Audi (já vím ?e tuto masku pou?ilo první) ale dnes takovéto masky dělá řada automobilek včetně Fiatu.
A kola? Mně se líbí.
Nj za to mů?e kosák co mi do toho vletěl a dneska, kdy? jsem jel ráno do práce tak dal?í... Já nevim, asi je nějak přitahuju nebo co. A? budu mít více času tak to dám do pořádku
a mi nikdo ke čtyřicátinám nepopřál já taky nemusím audi look,ale todle se mi prostě líbí