No ty má? ne?těstí vět?í, já mám jen 16", tak?e to auto nevypadá tak pěkně jako tvoje. Jeden elektron mě myslím stál 3900,-Kč a u? jsem jich koupil 6 2ks oddělal brácha + jednu protr?enou pneu. Koulik to stálo tebe? Jinak já u? je mám asi něco kolem 10 měsíců
btw: u? jsem ty kola viděl na spoustě aut, co? mě docela ?tve. Levný to není, ale má to skoro ka?dej prďola
Tak má to udělaný pěkně, to jo. Taky jsem přemý?lel, ?e bych třeba přestříkal přední kapotu, ale co za barvu mám dát na tmavě ?edou, aby to vypadalo dobře? U těhlech světlých barve je to jednoduchý, ale u tmavých ... Taky mám určitý plány s GP, ale asi to tenhle rok nestihnu, stojí to dost peněz, tak snad pří?tí rok
Colin píše:Tak má to udělaný pěkně, to jo. Taky jsem přemý?lel, ?e bych třeba přestříkal přední kapotu, ale co za barvu mám dát na tmavě ?edou, aby to vypadalo dobře? U těhlech světlých barve je to jednoduchý, ale u tmavých ... Taky mám určitý plány s GP, ale asi to tenhle rok nestihnu, stojí to dost peněz, tak snad pří?tí rok
myslím, ?e na na?i ?edou se ?ádná barva nehodí
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
No právě, taky mě nenapadá barva, která by se tam mohla dát. Mo?ná tak je?tě bílý pruh na bok dolu, jako má tady ten kolega s tím oran? GP, ale v černý.