si takhle pročítám encyklopedii a co nečtu u hesla FIAT
fiat, třetí osoba konjunktivu latinského slovesa esse (být) ve funkci přacího způsobu (optativu), přelo?itelná jako ?budi?? (z biblických citací známé např. fiat lux = budi? světlo, fiat voluntas tua = buď vůle tvá)
Dodnes lituji, ?e jsem si s GP-čkem neobjednal tu otvírací střechu.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Du?an píše:Dnes jsem se cestou stavoval prohlédnout nového Citroena C3 s tím zvět?eným čelním sklem zasahujícím a? do střechy - je to paráda, líbí se mi jak C3, tak i to sklo (člověk si připadá jak v cabriu).
Dodnes lituji, ?e jsem si s GP-čkem neobjednal tu otvírací střechu.
...jo, tak jsem se na něj koukal, ale to akvaristické okno na mě nepůsobí zevnitř dojmem kabria, ale autobusu..
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Dnes jsem pořídil PS3 slim... PS2 jsem tak natrvalo předal synovi. S konzolí jsem pořídil i několik her a mezi nima NFS SHIFT, hru, kvůli které jsem se rozhodl pro přechod na PS3. Nic proti GT 4, určitě si jí s nostalgií zahraju, ale tohle je zase o generaci lep?í hra. Jaké dal?í hry podobného ?ánru byste mi doporučili?
GP 2009 1.2 ICE 48kw white glory 3dv
Nissan King Cab 2.5 TD Double Cab
Burnout paradise.. sice není nejnověj?í,ale výboprná hratelnost
colin mcrae dirt
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
... tak jsem dnes prodal svého milá?ka .. novému majiteli přeji hodně bezproblémových kilometrů ...
... ale u? koukám po jiném Fiatu, je?tě uvidím..tak mi zatím nema?te profil, jo? Díky
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey