Kluci tak sem tam videl tu znacku RSW..... pokud si to nekdo koupi bude jenom zklamany. Je to cinskej smejd, nejhorski kola na trhu. jsou levne ale nic nevydrzi. Ptal jsem se na to cloveka kterej zpravuje kola uz vic jak 15 let. Okamzite pri vetsim narazu, projeti diry se ty kola krouti...
Nýní: Alfa Romeo GT, 1.9 16v JTDM 110kw
EX: GP 1,4 16v SPORT 3D,
Kriss píše:Kluci tak sem tam videl tu znacku RSW..... pokud si to nekdo koupi bude jenom zklamany. Je to cinskej smejd, nejhorski kola na trhu. jsou levne ale nic nevydrzi. Ptal jsem se na to cloveka kterej zpravuje kola uz vic jak 15 let. Okamzite pri vetsim narazu, projeti diry se ty kola krouti...
no nepotesil si ma ale diky za upozornenie...tak hladam nove lebo aj tie moje su RSW ale ten dizajn som este inej znacke nevidel...co uz a ja ze preco take ceny lacne
jojo za levny peniz neudelas hodne muziky....no me se libi ted ty MIM a ty Platinky..fakt nevim:D....rikam tech kol je tolik chlapi...chtelo by to je mit v ruce nazivo a treba jen prilozit k autu..hned bych mel lepsi pocit
GP Sport 1.4 16V T-jet 120HP... cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Golf II tuning
Skoda120 tuning
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
Kluci, pokud hledate vice muziky za malo penez....no tak bejt vama jdu asi do dezentu V, Kosei je celkem fajn ale je treba si uvedomit za kola musi plnit dve veci, vypadat dobre a byt funkcni. Pokud mate auto na kazdodeni jezdeni chce to kola s jednoduchym designem ktery zaruci pevnost kola...pokud mate auto na ukazovani na tuning akcich kupte si clenite kola treba s chromu...ale myslim si ze tady asi nikdo nema auto na tuning show.
Ja doporucuji tyto znacky zacnu od cenove dostupnych: dezent, kosei, team dynamics, MOMO a pak MAK, Dotz, O.Z., ....enkei, BBS atd.
Znacky typu Mim, BSA, RSW se od sebe moc nelisi..maji malou cenu ale kvalita znacne pokulhava
Nýní: Alfa Romeo GT, 1.9 16v JTDM 110kw
EX: GP 1,4 16v SPORT 3D,