No pokud jsem si dobre vsiml tak ten odkaz smeruje do emailove schranky do ktere se samozrojmne nedostanem. Pokud uzivaten neni ve schrance prihlasen. Takze jedine to nekam stahnout na net.
Panove koho jsem dneska videl jak odjizdi z Ostravy z Shoping Parku kolem 14:20. Bylo to GP Azuro s hlinikacema a nalepkou GPfans na zadnim okne. Priznejte se.
Slováci, u?etřete mi čas a? nemusím hledat
Existuje na nějaké slovenské televizní stanici pořad stylu české Auto-moto-revue či Autosalon Kdy a kdy jej dávají?
Díky.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Teddy86 píše:Panove koho jsem dneska videl jak odjizdi z Ostravy z Shoping Parku kolem 14:20. Bylo to GP Azuro s hlinikacema a nalepkou GPfans na zadnim okne. Priznejte se.
někoho takového potkávám v havířově a nejsem schopen ho identifikovat....
mám pocit ?e luká? nebo tak nějak podobně se tady regnul
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Du?an píše:Slováci, u?etřete mi čas a? nemusím hledat
Existuje na nějaké slovenské televizní stanici pořad stylu české Auto-moto-revue či Autosalon Kdy a kdy jej dávají?
Díky.
chodi na jojke autosalon cez vikend rano, ale cez prazdiny co som teraz pozeral, tak nic nejde.
pozri si pripadne archiv: http://televizia.joj.sk/tv-archiv.html
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
Jen by mě zajímal Vá? názor na tyto prahy. Já osobně bych je dal opačně, nějak se mi to takto nezdá ..... opačně - tím myslím tento levý na pravou stranu a pravý na levou.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Jarou? píše:ony i na tom báwu vypadaj hrozně... bez ohledu na to, jestli jsou obráceně nebo ne..
toby k tomu musel dat jeste predni a zadni naraznik aby to tvorilo pod autem lrovnou linii,a ne ze ma jen parahy u zeme a zbytek 2O cm nahore ale trebas zacinajici tuner : ) nebo tuzer : )
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))