sima28 píše:Já jsem pánové včera musel koupit nové stěrače:-(((. Zkou?el jsem ?pekulovat, ale marně. Nové gumičky..rady, ale v?ichni mě s tim vyhodili prostě 940Kč do luftu..ale stírá to na jedničku..
vim jak to boli ja jezdil rok a pul na neoriginal steracich a jak mi jednoho hezkeho dne za jizdy uletel nevahal jsem a sel do origo
..jo jo jo, v tomhle nemá asi smysl ?pekulovat. A kor já, který je ráno na dálnici 50km a večer zpátky domů, to samé. Ve 130, kdy? to blbě stírá nebo fakt pr?í..to je zá?itek pánové:-)).
sima28 píše:..jo jo jo, v tomhle nemá asi smysl ?pekulovat. A kor já, který je ráno na dálnici 50km a večer zpátky domů, to samé. Ve 130, kdy? to blbě stírá nebo fakt pr?í..to je zá?itek pánové:-)).
tak v tvem pripade bych opravdu neriskoval, ja jezdim vyhradne mesto a uletel mi sterac pri 30km rychlosti
Zdravím Vás Jak se tady v?ichni bavíte o steračích, tak já osobně nejsem moc spokojený s těmi aero stěrači. Při?la zima, stěrače se obalily sněhem a nic moc to nestíralo člověk aby pořád zastavoval a stěrače ,,oklepával,, od sněhu.....No a ve prostřed u? to nechává fleky a pořádně to nestírá Jsem si myslel, ?e by to aspoň rok mohlo vydr?et a jak to vidím, tak u? je mám zralý na výměnu Na pohled hezký, ale jinak nic moc.....
nu tak nesmis odstrikovat pak se to nato nelepi a nezamrza,nebo musis hodne topit : ) na startu oklepat pak uz to de ale jinak sou rozhodne lepsi nez ty co bejvaly driv ....nebo aspon me stiraj vcelku dobre
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
ja ked vidim ze snezi alebo mrzne dazd alebo proste tak je davam dovnutra auta a nemam ich zamrznute a je pravda ze nesmies na ne striekat vodu ked mrzne! ale s origos ostrekovacmi to ani nejde inak
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Já spí?e myslel to, ?e kdy? jedete a hustě sně?í, tak to ?patně stíra, proto?e se stěrače obalí sněhem....a kdy? je marast na silnici tak ostřikuji ka?dou chvilku...rád mám čistý sklo.....no a ve prostřed skla u? to ?patně stíra....
... mám origo stěrače 1,75 roku a stírají celkem dobře,jen kdy? u? moc mrzne,mívají problém,dokud se sklo zevnitř tro?ku neprohřeje a kdy? jsem si je prohlédl pořádně a tro?ku ohnul stírací li?tu po celé délce,zjistil jsem,?e tak dva cm na ka?dé straně a dva cm cca pod dr?ákem jsou u? skoro utr?ené,ov?em celkově tvrdím,?e jsou kvalitní i kdy? cena by měla být poloviční
taky mam sterace tretim rokem a poskozene nejsou, ale kdyz snezi, hrozne ten snih rozmazavaji po okne a nejde nic videt. Musel jsem cestou z Prahy na Moravu asi 6x zastavit na benzince a ocisitit sklo, jinak bych asi nedojel. Urcite vyzkousim nejaky alternativni a hlavne levnejsi, pokud se neosvedci, pujdu zase do origo...
-------------------------------------
EX GPS 1.4 16V mandoska 2007
Já pou?ívám origo stěrače pořád původní (3,5 roku) a zatím O.K. Starám se o ně předev?ím v zimě, kdy na čelním skle důkladně odstraňuju zmrazky, ne? stěrače pustím - a vyplácí se to.
misha píše:...kdyz snezi, hrozne ten snih rozmazavaji po okne a nejde nic videt.
Nejedná se spí? o sůl?
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Du?an píše:Já pou?ívám origo stěrače pořád původní (3,5 roku) a zatím O.K. Starám se o ně předev?ím v zimě, kdy na čelním skle důkladně odstraňuju zmrazky, ne? stěrače pustím - a vyplácí se to.
misha píše:...kdyz snezi, hrozne ten snih rozmazavaji po okne a nejde nic videt.
Nejedná se spí? o sůl?
Logickou dedukci spise ne. U normalnich klasickych steracu mi to (u fabie)za stejnych podminek nedela. Nevim, jestli je to uz jejich starim nebo to je jejich vlastnost. Vyzkousim jiny a uvidim.
-------------------------------------
EX GPS 1.4 16V mandoska 2007