Pravděpodbně jsem musel být v nějakém deliriu, ?e jsem to na auto dal nebo nevím

Mě nedo?lo to, ?e abych tolik neoslňoval, tak se ta světla budou muset se?telovat ni?, ne? s normálníma halogenama (stejně s nima víc oslňuju). Auto svítí pěkně, ale k čemu mi to pomů?e, kdy? svítí na krat?í vzdálenost, ne? kdybych tam měl halogeny (no mohl bych je se?telovat vý?,ale to by protijedoucí museli mít sluneční brýle i v noci)

Asi to sundám, případně počkám, a? odejde výbojka, a? si jich je?tě tro?ku u?iju. Jako dal?í mo?nost je nechat do světel zabudovat čočku, ale nějak si nejsem jistej, jestli do toho jít.
p.s.: mě to při?lo jako dobrej nápad, kdy? jsem tu četl, jak to super svítí a ?e neoslňují ostatní řidíče. Asi ka?dý máme jiný paraboly
Trochu Off topic - u? mám konečně zapsaný ty moje elektrony do velkýho TP, po víc jak roce celkem úspěch

GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.