Grande Punto
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
to hnatik :
Blahopřeji a přeji hodně ??astných kilometrů bez nehod a problémů.
Má? pravdu, GP není ideální auto ( ale to koneckonců není ?ádné )přesto po měsíci ka?dodenního pou?ívání vím, ?e je skvělé a mně naprosto vyhovuje.
A zatím na něm nacházím jen samé klady. Asi u? máme auta po mnoha měsících výroby a tak u? jsou ty prvovýrobní mouchy vychytané.
Je to prostě moje Velká tečka a já jsem jí nad?en.

Blahopřeji a přeji hodně ??astných kilometrů bez nehod a problémů.
Má? pravdu, GP není ideální auto ( ale to koneckonců není ?ádné )přesto po měsíci ka?dodenního pou?ívání vím, ?e je skvělé a mně naprosto vyhovuje.
A zatím na něm nacházím jen samé klady. Asi u? máme auta po mnoha měsících výroby a tak u? jsou ty prvovýrobní mouchy vychytané.
Je to prostě moje Velká tečka a já jsem jí nad?en.

Mam otazku na ktoru som doteraz nikde nenasiel odpoved. V technickych udajoch slovenskych a ceskych importerov pre Fiat GP 1.4 16V sa udava zrychlenie z 0-100 km/h za 9.8 s. Zbytok europy ale uvadza zrychlenia 10.8, resp. 11,4 s.
Ake je to zrychlenie v skutocnosti. Vie to, resp. meral to niekto?
Momentalne na svoje GPecko cakam, vyrabaju ho.

Mam otazku na ktoru som doteraz nikde nenasiel odpoved. V technickych udajoch slovenskych a ceskych importerov pre Fiat GP 1.4 16V sa udava zrychlenie z 0-100 km/h za 9.8 s. Zbytok europy ale uvadza zrychlenia 10.8, resp. 11,4 s.
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: GP 1.4 16V
Správně je 11.4 s, chybný údaj 9.8 je zanesen v materiálech od doby, kdy se je?tě verze 1.4 16V neprodávala a byl to jen nějaký odhad...stocky píše:Zdravim Puntiky
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V

Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
to stocky :
Kdy? jsem si sám vybíral GP, narazil jsem na stejný problém, resp. nepřesnost.
Pro různé trhy ( a je rouhodující jejich velikost ) se udávají někdy tro?ku jiné parametry. Ale správné hodnoty jsou - maximální rychlost 178 km/h
a zrychlení 0 - 100km/h 11,4 sec.
To co bylo v na?ich cenících bylanějaké chybička.

Kdy? jsem si sám vybíral GP, narazil jsem na stejný problém, resp. nepřesnost.
Pro různé trhy ( a je rouhodující jejich velikost ) se udávají někdy tro?ku jiné parametry. Ale správné hodnoty jsou - maximální rychlost 178 km/h
a zrychlení 0 - 100km/h 11,4 sec.
To co bylo v na?ich cenících bylanějaké chybička.
GP
Tak zdravim Vsechny  tedka uz muzu rict majitele stejneho auta
 tedka uz muzu rict majitele stejneho auta   nooo dneska jsem ho konecne dostal a musim rict ze je to PARADA
 nooo dneska jsem ho konecne dostal a musim rict ze je to PARADA  fakt se mi to moc libi
 fakt se mi to moc libi  tak jen tedka doufam ze to takhle zustane dale. Jinak musim rict ze prvni dojmy jsou 110% proste predcil ocekavani
 tak jen tedka doufam ze to takhle zustane dale. Jinak musim rict ze prvni dojmy jsou 110% proste predcil ocekavani  
   tak zatim a zdravim
 tak zatim a zdravim 

tedka uz muzu rict majitele stejneho auta
 tedka uz muzu rict majitele stejneho auta   nooo dneska jsem ho konecne dostal a musim rict ze je to PARADA
 nooo dneska jsem ho konecne dostal a musim rict ze je to PARADA  fakt se mi to moc libi
 fakt se mi to moc libi  tak jen tedka doufam ze to takhle zustane dale. Jinak musim rict ze prvni dojmy jsou 110% proste predcil ocekavani
 tak jen tedka doufam ze to takhle zustane dale. Jinak musim rict ze prvni dojmy jsou 110% proste predcil ocekavani  
   tak zatim a zdravim
 tak zatim a zdravim 
- 
				blackmilan
- Návštěvník
- 
				ironlionzion
- Štamgast
- 
				ironlionzion
- Štamgast