Tak?e jestli má Colin pod fólií předního okna certifikát, ?ádný technik proti tomu nepůjde, to by musel být hodně aktivní a musel by podělat i firmu, která fólie lepila.
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
vyhodi ho od technicke ani pomalu nevyleze z auta, tot muj nazor a ver tomu, ze jsem tuto vec docela hodne resil a zajimal sekuta33 píše:Nemusí nic ukecávat, nemají mu to jak dokázat. Nevím, ?e by aspoň jedna technická v republice měla na propustnost skel měřící přístroj. Mají pouze zatmavená porovnávací sklíčka.
Tak?e jestli má Colin pod fólií předního okna certifikát, ?ádný technik proti tomu nepůjde, to by musel být hodně aktivní a musel by podělat i firmu, která fólie lepila.
Na fólie mám typový list, kde je uvedeno MD ČR povoluje montá? fólií dle zákna č.56/2001 Sb., předpisu EHK číslo 43, vyhlá?ky MDS ČR 341/2002 Sb., pod sklem mám normálně nalepený to schválení, tak?e nevidím v ničem ?ádný problém. Fólie jsou značkový od Llumaru.Davids píše:vyhodi ho od technicke ani pomalu nevyleze z auta, tot muj nazor a ver tomu, ze jsem tuto vec docela hodne resil a zajimal sekuta33 píše:Nemusí nic ukecávat, nemají mu to jak dokázat. Nevím, ?e by aspoň jedna technická v republice měla na propustnost skel měřící přístroj. Mají pouze zatmavená porovnávací sklíčka.
Ale já přeci nikoho přesvědčovat nemusím, doklady mám, tak?e je na nich, aby mi dokázali opak.Du?an píše:S příspěvkem jsi byl rychlej?í, přečti si můj předchozí příspěvekColin píše:Klidně dám, ale netvrď mi, ?e mě s tím vyhodí, kdy? mám v?e podle zákona.