Vzduchový filter
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Tak si kup filtr od Novitecu za 1100 KcKolacok píše:Uvazoval som nad niecim takym http://cgi.ebay.com/ebaymotors/K-N-Air- ... ccessories
KN bavlneny filter namiesto originalneho papieroveho alebo je potom na vyber toto, siska KN http://cgi.ebay.com/K-N-57i-INDUCTION-K ... 483514bec0
len to uz je dost drahe.
Milhaus, ty mas tam KN filter? aspon podla farby tak vyzera, ale cenou neodpoveda.

ře?ení: http://www.tomashrdlicka.phorum.cz/view ... sc&start=0milhaus píše:Ne to není KN je to neoriginál z autoburzy, ale já myslím, ?e to je nastejno.Mám to tam zatím týden, ale spotřeba se projevila hned.I ten zvuk je paráda.......Jen musím vyře?it něco at mi to nesaje teplo od motoru.

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Tak jasně ře?ení je, ale já hledám něco méně náročného....Jarou? píše:ře?ení: http://www.tomashrdlicka.phorum.cz/view ... sc&start=0milhaus píše:Ne to není KN je to neoriginál z autoburzy, ale já myslím, ?e to je nastejno.Mám to tam zatím týden, ale spotřeba se projevila hned.I ten zvuk je paráda.......Jen musím vyře?it něco at mi to nesaje teplo od motoru.

EX - GP 1.2 Dynamic 2006
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16 V 103 kW
Já to právě zkou?ím.Asi to tam nebudu mít pořád.pak se podívám jak je na tom ?krtící klapka jestli není zanesená a tak.Chlapi mi říkali, ?e mi to nebude fungovat s řídící jednotkou proto?e prý bude VÁHA VZDUCHU "oblbnutá"
je tam vůbec váha vzduchu????

EX - GP 1.2 Dynamic 2006
-
- Návštěvník
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Kluci já fakt nechápu proč zkou?íte nejaké neznacky apod. Akorat si tak odserete motor.
K&N a BMC jsou znacky ktere delaji fitry primo pro nase motory a jsou odzkousene ( já ho mam, Jarous, Eses atd.) Dále tyto znacky v?echny filtry odzkou?í ne? jdou do prodeje. Tak?e neblbněte a kupte si to co je ready a bude to fungovat.
K&N a BMC jsou znacky ktere delaji fitry primo pro nase motory a jsou odzkousene ( já ho mam, Jarous, Eses atd.) Dále tyto znacky v?echny filtry odzkou?í ne? jdou do prodeje. Tak?e neblbněte a kupte si to co je ready a bude to fungovat.
Nýní: Alfa Romeo GT, 1.9 16v JTDM 110kw
EX: GP 1,4 16v SPORT 3D,
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
No Bany na tebe sem v tom výčtu majtelu zapomnel. Je to proste jednoduche, ten rozdil je presne jak rikas hlavne v materialu.
Dejste si vedle sebe filtr z burzy a treba BMC. Dejte to proti svetlu a pochopite ten rozdil.....hrubost materialu a jeho kvalita...a taky ty ruzne pseudo filtry nejsou nikdy naimpregnovane olejem narozdil od K&N nebo BMC, coz je dalsi vec proc bych do toho nesel...
olej stoji dalsi penize takze se po souctu octnete na stejne cenovce jako za to kdyby jste si koupili rovnou K&N nebo BMC.
U? sem videl mnoho motoru ktere tyto nekvalitni filtry dovedly k záhubě.
Tak?e este jednou....RADSI PRIDEJTE A KUPTE K&N nebo BMC.
Dejste si vedle sebe filtr z burzy a treba BMC. Dejte to proti svetlu a pochopite ten rozdil.....hrubost materialu a jeho kvalita...a taky ty ruzne pseudo filtry nejsou nikdy naimpregnovane olejem narozdil od K&N nebo BMC, coz je dalsi vec proc bych do toho nesel...
olej stoji dalsi penize takze se po souctu octnete na stejne cenovce jako za to kdyby jste si koupili rovnou K&N nebo BMC.
U? sem videl mnoho motoru ktere tyto nekvalitni filtry dovedly k záhubě.
Tak?e este jednou....RADSI PRIDEJTE A KUPTE K&N nebo BMC.
Nýní: Alfa Romeo GT, 1.9 16v JTDM 110kw
Ale hned mě neodsuzujte....psal jsem , ?e to bylo jen na zkou?ku a hlavně z finančních důvodů.Hold auto u? teď nebude na 1. místě
Tak?e ?ádný filtr nebude a dám tam zpátky origo.Časem a? se trochu vzpamatuju tak koupím něco kvalitního.Stejně se mi zdá, ?e ten výkon nějak pokulhává oproti tomu jak to bylo kdy? jsem tam ten sportovní dal 

EX - GP 1.2 Dynamic 2006
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
tak tak kriss...
hele mozna ze je to nejakej shit tak ten vykon byl horsi nez u origo filtru ikdys na tak slabim neupravenim motoru to ani nepoznas...nikdo te neodsuzuje jen te informujou jakou delas kravinu a jaky sou priciny tveho konani tot vse...
hele mozna ze je to nejakej shit tak ten vykon byl horsi nez u origo filtru ikdys na tak slabim neupravenim motoru to ani nepoznas...nikdo te neodsuzuje jen te informujou jakou delas kravinu a jaky sou priciny tveho konani tot vse...

granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))