chlapi,řiďme se tím,?e je to ka?dého věc a neodsuzujme ho pro jeho názory..a vkus..mě ty potahy v autě neva,,pes je stejně holky..máme ho jen ne? dostuduje ,v azylu,,a a? se skončí ?kolu cca za rok a hoděj se s přítelem do svýho -půjde i Samík a s ním i potahy..opěrka plní funkci a prvopohledově v pořádku,,třeba pro někoho je spousty peněz vycálovat takovou lidovku za opěrku(2.000kč) nemyslíte?
\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->
souhlasím s badalandabadem a v?dy jsem měl tento názor, ?e ka?dý jeden z nás je autonomní... kdy? pou?iju s dovolením ty va?e domácí mazlíky... ka?dej pes jiná ves... a podle toho a? si ka?dý o?perkuje svojí tečku podle svého...
Tak jsem si včera ?el pro loketní opěrku do obchodu s doplňkama( tu za těch 500 Kč )....Jedna za 590( čínská ) a vedle ní úplně stejná za 1800( německá ).Chtěl jsem tu levněj?í a chlápek mi říká ?e si je?tě musím dokoupit adaptér za 300 Kč.Tak jak to je potřebuju ten adapter nebo ne???
EX - GP 1.2 Dynamic 2006
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16 V 103 kW
Včera jsem si koupil loketku, ale tu levněj?í ( 590 Kč ) .Dneska ji namontuju tak uvidíme.... Mezi originálem ( německo ) a tou levněj?í ( čína )není ?ádný rozdíl.....
EX - GP 1.2 Dynamic 2006
myslím ?e je v uchycení..neorigo jsou na principu uchyceny něco jako mysliveckej posed,ale origo je vsazena přímo do nápojáku..,ale tak..sakra kam by si dávali baby ty petky s chlastem,ne..bobrý alibi jak zvolit neorigo
\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice ->
No právě...měl jsem v ruce obě dvě a není v tom rozdíl( teda jen cena ).Tak?e kdo chce u?etřit tak a? se toho nebojí Jo vlastně v té origo je uvnitř kobereček
EX - GP 1.2 Dynamic 2006
milhaus píše:No právě...měl jsem v ruce obě dvě a není v tom rozdíl( teda jen cena ).Tak?e kdo chce u?etřit tak a? se toho nebojí Jo vlastně v té origo je uvnitř kobereček