Ale jestli to dělá levá nebo pravá to ti neřeknu nejsem jasnovědec

Jinak to mám z vlastní zku?enosti u autousů je to ka?dou chvíli.
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Nějak si vzhledem ke konstrukci H4 nedoká?u představit, ?e by se vlákna spojily. V?dy? jsou za sebou. Já se tady nikdy s ničím takovým nesetkal. Navíc jsem Du?ana pochopil tak, ?e mu takhle svítí obě světla.Jirka píše:Ale prdlajs, vyměn si ?árovku, někdy se stane ?e praskne tlumené vlákno a skápne na dálkové pootm to svítí v?e na jednou.
Ale jestli to dělá levá nebo pravá to ti neřeknu nejsem jasnovědec![]()
Jinak to mám z vlastní zku?enosti u autousů je to ka?dou chvíli.
Tato varianta je porad spatne. Maji sviti bud tlumene nebo dalkove. To ve Fiatu nepoznali? Nebo na tebe nemel cas a mas prijed jindy? To jsem prave nepochopil.Du?an píše:Po dojezdu do Fiatu při rozsvícení tlumených světel svítila pouze tlumená světla. Při přepnutí na dálková se současně s vláknem tlumeného světla rozsvítilo i vlákno dálkových světel. Při přepnutí zpět na tlumená dálková zhasla a zůstala svítit poze tlumená.
Du?an nebyl v Fiatu, ale někde u autoelektrikáře.Teddy86 píše:Tato varianta je porad spatne. Maji sviti bud tlumene nebo dalkove. To ve Fiatu nepoznali? Nebo na tebe nemel cas a mas prijed jindy? To jsem prave nepochopil.Du?an píše:Po dojezdu do Fiatu při rozsvícení tlumených světel svítila pouze tlumená světla. Při přepnutí na dálková se současně s vláknem tlumeného světla rozsvítilo i vlákno dálkových světel. Při přepnutí zpět na tlumená dálková zhasla a zůstala svítit poze tlumená.
Ale byl ve 14,30hod. Ma to tam napsane.Jarou? píše:Du?an nebyl v Fiatu, ale někde u autoelektrikáře.Teddy86 píše:Tato varianta je porad spatne. Maji sviti bud tlumene nebo dalkove. To ve Fiatu nepoznali? Nebo na tebe nemel cas a mas prijed jindy? To jsem prave nepochopil.Du?an píše:Po dojezdu do Fiatu při rozsvícení tlumených světel svítila pouze tlumená světla. Při přepnutí na dálková se současně s vláknem tlumeného světla rozsvítilo i vlákno dálkových světel. Při přepnutí zpět na tlumená dálková zhasla a zůstala svítit poze tlumená.