mosto tak ví? jak bezpečnost je bezpečnost... nikdy se nestalo ?e bych fotil ve městě... a zastavuji jen mimo dálnici, proto?e je to samá zatáčka a auta jezdí v protisměru a nebo kdy? je noc(mobil moc dobře nefotí) nicméně těch jubileí není zase tak mnoho, kdy? se podívá? jaké já fotím, tak zjistí? ?e nejdbli??í mo?né bude 22.855 km (tento čtvrtek nebo pátek) pak stra?ně dlouho nic, je?tě pořád nic (a 32.123 km jen mo?ná) a 33.333 km (červenec - srpen) dal?í za megadlouho 44.444 následuje 55.022, 55.555, 55.822, 66.666, 66.899 (bodově souměrné)
dony jo
g-lobby píše:mosto tak ví? jak bezpečnost je bezpečnost... nikdy se nestalo ?e bych fotil ve městě... a zastavuji jen mimo dálnici, proto?e je to samá zatáčka a auta jezdí v protisměru a nebo kdy? je noc(mobil moc dobře nefotí) nicméně těch jubileí není zase tak mnoho, kdy? se podívá? jaké já fotím, tak zjistí? ?e nejdbli??í mo?né bude 22.855 km (tento čtvrtek nebo pátek) pak stra?ně dlouho nic, je?tě pořád nic (a 32.123 km jen mo?ná) a 33.333 km (červenec - srpen) dal?í za megadlouho 44.444 následuje 55.022, 55.555, 55.822, 66.666, 66.899 (bodově souměrné)
dony jo
fu,ale si sa rozpísal jasné,len ma to napadlo,?e si dal dve fotky po sebe a na oboch ti svietili výstra?né smerovky tak ma to napadlo,?e kvoli tomu si zastal v strede cesty a fotil ale myslel som to o srandy
g-lobby píše:mosto tak ví? jak bezpečnost je bezpečnost... nikdy se nestalo ?e bych fotil ve městě... a zastavuji jen mimo dálnici, proto?e je to samá zatáčka a auta jezdí v protisměru a nebo kdy? je noc(mobil moc dobře nefotí) nicméně těch jubileí není zase tak mnoho, kdy? se podívá? jaké já fotím, tak zjistí? ?e nejdbli??í mo?né bude 22.855 km (tento čtvrtek nebo pátek) pak stra?ně dlouho nic, je?tě pořád nic (a 32.123 km jen mo?ná) a 33.333 km (červenec - srpen) dal?í za megadlouho 44.444 následuje 55.022, 55.555, 55.822, 66.666, 66.899 (bodově souměrné)
dony jo
fu,ale si sa rozpísal jasné,len ma to napadlo,?e si dal dve fotky po sebe a na oboch ti svietili výstra?né smerovky tak ma to napadlo,?e kvoli tomu si zastal v strede cesty a fotil ale myslel som to o srandy
tak jasně... ber to jen jako plán focení a některé tam je?tě chybí jako 25.852 a 52.825
Beruna má zatím jen kolem 20 000km tak jí neměnili svíčky a vy?lo to kolem 3 000 - 3 500 Kč budou jí měnit zadní kliky u dveří...
Karel měl 29 208km, tak to byla kompletní prohlídka/výměna po 30 tis. cena po slevě kolem 4 500 Kč. K dal?í výměně bude horní brzdové svěktlo a řemen od klimatizace obojí na garanci
obě auta jsou hýčkána u FIATa Václava Harmáčka v Mariánských Lázních, kde jsem naprosto spokojen
tak?e kdy? vám bude kamion dávat přednost tak tomu raději nevěřte...
Sice jsem neviděl na vlastní oči, ale např. v pořadu Autosalon ukazovali opravu takovéto promáčkliny (přes hranu) metodou Smartfix a opravdu výsledek (alespoň na obrazovce i podle tvrzení moderátora) byl perfektní.
Jestli tedy není popraskaný lak, já osobně bych raději volil před místo výměny blatníku opravu touto metodou.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky