tak je jasný, ?e takhle asi ne. Ale někde sem ji? dávno sly?el, ?e se to musí dělat přes mýdlovou vodu...myslim namazat tim sklo a tou folií tu vodu vytlačovat!
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Hezký večer,
vidím, ?e se diskuze pěkně na téma dopolňky hezky rozvíjí.
Já si při objednání doplňků dopřál vět?í kola ( originální hliníkové 16" - výborně sedí - kromě oné na?í superdálnice D1 ), modrou metalízu ( ta je sice krásná, ale je na ní v?echnoi vidět a pořád se auto musí umývat, aby trochu vypadalo), vyhřívané zrcátka ( s tím Trip B do počítače ), ko?ený volant ( výborně se dr?í ), covací senzory a ESP ( zatím jsem ho na?těstí nevyu?il, ale co denně vyu?ívám je Hill Holder - rozjezd do kopce bez brzdy ), a manuální klimnatizaci jsem dostal u? v MY 2007 gratis.
Jen lituji, ?e jsem si neobjednal tempomat. A chci si dokoupit loketní opěrku i kvůli odkládacím prostorům, těch tu opravdu moc není.)
gawry: nemá? pravdu, ?e folie spojuje? s bublinami. Dne?ní technologie jsou tak perfektní ?e se ani jedna bublina neobjeví. Já měl fiestu nechal jsem si dělat folie černé ve Zlíně u odborníku a musím říct ?e to byl luxus. Tak perfektně provedené a autu to slu?elo. Ale zase na druhou stranu máte pravdu, ?e couvat ve tmě s foliema je o dr?ku. A musí se taky dávat pozor a? si je zevnitř člověk něčím nepo?krábe. A slunko ti stejně dřív nebo později ten interiér stejně vypeče.
Tak ja zatial neriesim ani elektrony ani folie Ja som skromny, mne staci ze to auto ide
Aj ked uz mi par ludi povedalo, ze k mojej bielej by tie tmave okna pasovali..
RadimG píše:mne skor nejde do hlavy preco su spravene ostrekovace tri, ale funkcne su len dva? keby bol funkcny aj ten stredny, tak by to bola parada..
Tak to jsem se dnes v servise také ptal, chtěl jsem ho o?ivt ale to prý nejde, je to jen na parádu
Také vám nechává ten velký stěrač kdy? se vrací mokrý prou?ek???