Fiat Bravo

Témata týkající se ostatních modelů značky Fiat

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Robo1.2
Štamgast

Re: Jízda Bravo 1.4 16V

Příspěvek od Robo1.2 »

dneska kratka jazda s Multijetom 120k
Wow
Mal som strasne malo casu a do Fiatu som vlastne manzelku uniesol z nakupov :D

Presadnetie z mojho GP 65k do Brava je teda riadna zmena. Fakt je ten ze tam bola uz dost dobra vybava - bud sport alebo emotion
Perfektna anatomia posedu. Ticho, motor to je zatah, clovek sa zabudne a uz tam ma na 4ke 140 :shock:
No a obiehanie, citil som sa ako King
Pekny dispej, len som si cez volant nevidel na rychlomer a nemal som cas sa s tym piplat za jazdy
Brzdy take ine, vobec nie su ostre ako na GP.
No a potom mi este predajca predviedol 180tku na okreske :shock:
A to som ho uz prosil aby neblbol....
mam pocit ze s tymto autom by som sa nedoplatil [skor prisiel o vodicak]
Malo to iba 5rychlosti, papierova spotreba 4.3 na okreskach, uf to by bolo tiez dobre

No ale na druhej strane zeby tam bolo nejak vela miesta oproti GP sa neda povedat.....
Ale ten motor, dneska nezaspim
stanley
Návštěvník

Příspěvek od stanley »

bud rad, ze si nesiel na 150k diesli.. 120k je proti nemu pekne leniva! Aspon som sa utvrdil, ze vyber 150k verzie nebol vobec zly :-)
Inak by ma zaujimalo, ktory diler ta povozil 180tkou.. Tu v Blave sa to na Panonskej velmi neda, aj keby som chcel :)))
Co sa tyka rozdielu voci GP... asi si mal sedacku velmi vpredu, lebo tych 30cm tam je podla mna dost vyrazne citit :)
Fiat Bravo Sport 1.9 Multijet 110kW ( Maranelo red )
Skoda Felicia 1.3 MPI ( Dark Blue )
Robo1.2
Štamgast

Příspěvek od Robo1.2 »

Stanley no vyber 150k fakt nemohol byt zly!
No mozem povedat ze pri vysokych rychlostiach tam vobec nie je velky hukot [ani motor ani aerodyn.]. A nebolo to v Blave :D . No ked porovnam svoje GP ako ten motor toci a toci a ten naftak co si len tak buble a tu silu.
Je fakt ze sme fakt nemali cas, zena mala ine plany v sobotu doobeda....[poznate to] Tak som nemal cas nastavovat sedacky,volant, proste sadol, nastartoval a go.
Ten motor bol delo. Ale asi aj cena tomu zodpovedala, radsej som sa ani nepytal.
Ale musim povedat ze mam na co zacat setrit....Uz by som urcite nechcel tu 1.4 benzinovu, 90k.
No este ma bude dost zaujimat tie turbobenziny, porovnanie 150konovych verzii nafta benzin.
PS:nekupujte predvadzaci voz :D :D :D
No vybral si si dobre, teraz uz budes potrebovat toho stastia
stanley
Návštěvník

Příspěvek od stanley »

no jasne, ked mas doma benzin, akykolvek diesel a jeho velky tocivy moment je poriadny rozdiel.. Mne sa najviac paci, ako to tlaci do sedaciek :-)
To na mojej SX4 musim motor pekne na trojke vytocit a potom ma podobny efekt.. az na to, ze v 4000rpm ho uz pekne pocut :)
A dalsia vec - na rozdiel od VW tranktorov netreba fiatacky diesel zhavit a je x-krat tichsi.
stanley
Návštěvník

Příspěvek od stanley »

este nieco - preco nekupovat predvadzaci voz? ci si ho niekde "nacal" ? :-)))
Ja sa uz neviem dockat do jula, ked mi maju Bravo vyrobit.. a co som sa pytal, tak to vyzera, ze na Bravo bude cakat kazdy, skladove zasoby budu velmi slabe. No a na verziu Sport sa bude cakat do konca roka. To som mal stastie, ze moj Sport bol objednany uz vo februari do predajne a dala sa zmenit objednavka dodatocne ( objednaval som este nejaku vybavu - tempomat, parkov. senzory, vyhrievanie a nastavovanie sedaciek, aktivne opierky, predpinace vzadu, subwoofer a ine ). Inak elektricky nastavitelne sedacky sa budu vyrabat az od jula, co je skoda, lebo presne to som chcel a musel som to z objednavky zrusit :((
Robo1.2
Štamgast

Příspěvek od Robo1.2 »

no ja som si na deadlock tiez mohol nechat zajst chut podobne ako s kolennym bagom
Preco nie testovaci voz = lebo s nim vsetci jazdia ako prasata, iba ak by ti nevadilo ze na aute s 100km nastartujete a podme hned do obmedzovaca....
A to nemyslim ze by to robili iba zakaznici, plati vseobecne bez rozdielu znacky ci dealera
stanley
Návštěvník

Příspěvek od stanley »

aha, jasne.. presne tie dovody mam aj ja.. tiez som mal firemne auto par rokov a viem ako sa jazdi, ked nieco nie je tvoje. Ved napokon - najlepsie terenne auto je firemne auto, nie? Ja som na predvadzackach jazdil decentne, aj na takej dvojke sa da pekne citit sila turbodiesla.
Robo1.2
Štamgast

Příspěvek od Robo1.2 »

stanley píše:aha, jasne.. presne tie dovody mam aj ja.. tiez som mal firemne auto par rokov a viem ako sa jazdi, ked nieco nie je tvoje. Ved napokon - najlepsie terenne auto je firemne auto, nie? Ja som na predvadzackach jazdil decentne, aj na takej dvojke sa da pekne citit sila turbodiesla.
moja rec :D :D :D
ja to tiez tak pozorujem, a v nasej firme to tiez plati
presne tak
nal
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nal »

na galerii autorevie som dal par snimok bravo 1.9 multijet 150 k
aj s komentarom

http://galerie.autorevue.cz/showphoto.p ... 67&cat=534

byt novinar je super vec, auto dostanete na dlhsiu dobu, castokrat pred predajom, ale nesmiete o nom pisat do momentu, nez sa zacne predavat. (to je aj odpoved pre stenlyho, co som chcel napisat v komentari na garazi)

k autu - napisem svoj subjektivne hodnotenie auta - za velmi dobru cenu sa da kupit voz so silnym motorom. auto je pevne, nezradi. vyhrady vska mam voci niektrym detailom v interieri. mal som totiz pocit, ze niektore veci sa akoby dopracovali dodatocne.

stanley - preco nebrat predvadzaci voz? lebo sa moze stat, ze niekto ako ja na nom jazdil a v case 400 km na tachometri si to svihol 220 km/h ;) a to este predomnou blaznil na nom cely rad technikov a po mne kopec ludi, co ho brali na testovacke. auta z predvadzacich jazd nebrat! a navyse, nepredpokladam, zeby ti dnes, ked maju ich len par pridelenych, dali. sami nemaju dostatok.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)

Obrázek
stanley
Návštěvník

Příspěvek od stanley »

nal: ty si novinar? wow :) Predvadzacku by som samozrejme nebral, ani so 100 tisicovou zlavou, presne preto, ze clovek nevie, co sa s tym autom robi. Ked sa voz poriadne zabehne, hned to vidiet ( mal som 3 firemne fabie, 2 "zabehli" kolegovia/kolegine a poslednu som poriadne zabehol ja a bol to teda priepastny rozdiel... )
Inak stale spekulujem nad modrou farbou maserati, len do prdele neviem zohnat ani jednu realnu fotku, ako to vyzera... ( cervena maranelo sa totiz moze dat aj na dynamic s paketom sport a verzia sport uz teda nebude "jedinecna" ). Mne sa paci modra aj cervena, ale kedze na fotkach som vsade videl len tu cervenu, radsej som nechcel riskovat.
nal
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nal »

stanley - povodne vynoveny cerveny znak bol urceny pre 500. bravo sa prdstavilo o par tyzdnov skor, preto sa oficialne prezentovalo, ze tym zacina nova era loga fiatu.

tato cervena je identicka s tou v znaku, tym je auto originalne.
na modrej je viac spiny. uprimne, nepaci sa mi strieborna, ale je sakrametsky prakticka. nevidno na nej spinu, zaschle kvapky a ked skrtnes auto, ani ryhy. preco sa predavaju vsetky velke SUV v striebornej? prave pre toto :) i ked je to sivy priemer

ked budes chciet, mozeme skocit sa pozriet na bravo. viac menej som napisal asi to najdolezitejsie, co mi na tom aute vadilo. mam z neho pocit, ze vychadzali zvonka dovnutra

Obrázek
stanley
Návštěvník

Příspěvek od stanley »

nal: mal som sive 3 auta, dakujem, uz neprosim :-) Je to nuda, chcel som nieco farebnejsie. O tej cervenej farbe viem, paci sa mi,len modra je tiez pekna a bola by menej okukana. Inak stale neviem, co za novinara robis :)
A co sa tyka Brava - radsej uz nebudem pokusat, kedze som si auto objednal v Grife a Fiataci maju dobre databazy, asi by mali reci, naco tam znova chodim, ked mam auto objednane ( aj ked ma to laka... )
stanley
Návštěvník

Příspěvek od stanley »

ironlionzion
Štamgast

Příspěvek od ironlionzion »

četl jsem, jen mi přijde pořád nesmyslné jak jsou stále za?ité jakésy předsudky vůči FIATům. Jakoby pořád ka?dý čekal, ?e se ty auta rozsypou nebo co, i v té recenzi mi to při?lo jakoby se sna?ili najít nějakou chybu nebo důkaz nekvality zpracování za ka?dou cenu. Já si BRAVO pozorně do detailů prohlí?el a je bezvadný, co? beru jako standard vzhledem ke konkurenci. Co ale konkurence nemá je vrchovatá porce emocí. To auto chytne za srdce, ?ádná vla?ná polívka ale pořádný stejk.

Jinak ten test dopadl pro BRAVO velice dobře. Já u? jsem seděl i ve verzi SPORT a to je teprve něco. Mohl bych se tady jen rozplývat. Mňam. Focus, Golf, Astra, Octávka jsou proti BRAVU nudní příbuzní. U? se tě?ím a? budu BRAVO na cestách potkávat, bude to zpestření.
GP 3d 1,2 Dynamic
nal
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nal »

stanley - ten test v aute nevychadza ako najlepsi, ale vsimli si tie iste veci, co aj ja. jedine, co mozem napisat je, ze sa da vyvazit podvozok vymenou za 18". inak je auto naozaj priemerne.

co sa tyla tvojej objednavky, farba by bola posledna, co by mi vadila. skor tie 18" :) ale naskladal som si auto podla mojich predstav a stale som na urovni podobne vybaveneho Leona FR.

Obrázek
Odpovědět