Ostrikovace
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- benja
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
já to ani nepodkládal... stříká mi to nad stěrač... tak?e při jízdě městem si to rozetřu v pohodě a na dálnici... se to větrem rozmázne samo tak?e v pohodě...
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
stierace
Chalani, mal som ten istý problém. Striekalo mi to skoro len na stierač, tak som zobral spendlík pichol som to do trisku a vyrovnal som ich smerom dohora. Teraz je to uplne super! Takze odorucam urobit rovnaky ukon 

GP Orange Merengue. 1,4 8V - 3dv
Re: stierace
Mino, to je zajímavé, ?e to jde nastavit ?pendlíkem, kdy? se tady u? takovou dobu ře?í různé podkládání gumami, výměna trysek z Felicie apod. ?e by to nikdo nevěděl? Ov?em ve fia?áckém manuálu je napsáno, ?e směr stříkání LZE nastavovat!Mino píše:Chalani, mal som ten istý problém. Striekalo mi to skoro len na stierač, tak som zobral spendlík pichol som to do trisku a vyrovnal som ich smerom dohora. Teraz je to uplne super! Takze odorucam urobit rovnaky ukon
Re: stierace
NELZEJardaK. píše:Mino, to je zajímavé, ?e to jde nastavit ?pendlíkem, kdy? se tady u? takovou dobu ře?í různé podkládání gumami, výměna trysek z Felicie apod. ?e by to nikdo nevěděl? Ov?em ve fia?áckém manuálu je napsáno, ?e směr stříkání LZE nastavovat!Mino píše:Chalani, mal som ten istý problém. Striekalo mi to skoro len na stierač, tak som zobral spendlík pichol som to do trisku a vyrovnal som ich smerom dohora. Teraz je to uplne super! Takze odorucam urobit rovnaky ukon

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Tak dneska jsem při příle?itosti na to kouknul.Nastavit tam nejde fakt nic (r.v2008 dynamic).Vzal jsem kostku jakésiho molitanu,který je takový tuhý(někdy s ním bývají vypolstrovány různé komponenty do PC..)je vysoký así 2cm a umístil jsem to pod ten plast s triskama,fčíl to stříká krásně nad stěrače.Paráda.Ale celkem mě zarazilo,?e ten celý plast "dr?í"jen pomocí těch čudlů a ty tam moc nedr?í
.Myslím si tedy,?e to stříkání těch trysek bude kus od kusu a bude asi taky zále?et na počasí. V horku se ten plast určitě trochu jinak zkroutí ne? v zimě...nedobře to u Fantoziho vymsleli 

Velký Pun?a 1,2 Dynamic
Tak to teda nevím já mam vyrobeno podle ePeru 11/2005 a ?telovací teda nejsouMino píše:No to práve neviem, či vám to pojde, lebo moj Puntá?ik je jeden z prvých. Je to konkrétne 03/2006 - ale max spokojnost. A to nadstavovanie ide bez problému...jardakaw píše:Mino a kterej to má? rok??

Jirka, 1,3 JTD 90PS 6speed azurová psychedelic