Uva?uju o koupi
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
luciano - kupovat auto je umenie vyjednavania. je to proste. vid o stranku predtym, kde piseme o jednom nemenovanom predajcovi (dunauto).
treba si prejst 2 - 3 predajcov, resp. im zavolat. spytat sa ich na auto, potom na moznost zlavy. porovnas si to. a nakoniec sa ich spytas, aku leasingovu spolocnost odporucaju (im je totiz jedno, u koho mas leasing, ale zvacsa leasingovky sa promuju u predajcov).
potom si cez net najsed konkurenciu (je ich vela) a cez mail im posles ponuku. ci tio vedia spravit konkurencnu.
predajcovia aut a aj kleasingovky sa prebijaju.
treba si prejst 2 - 3 predajcov, resp. im zavolat. spytat sa ich na auto, potom na moznost zlavy. porovnas si to. a nakoniec sa ich spytas, aku leasingovu spolocnost odporucaju (im je totiz jedno, u koho mas leasing, ale zvacsa leasingovky sa promuju u predajcov).
potom si cez net najsed konkurenciu (je ich vela) a cez mail im posles ponuku. ci tio vedia spravit konkurencnu.
predajcovia aut a aj kleasingovky sa prebijaju.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)

-
- kolemjdoucí
Poviem Vam, kupovanie auta je tak trochu o hubu, ale suhlasim s tym co uz bolo napisane. My sme si vyberali a hladali auto nejake 2 mesiace, horsie je to, ze sme v anglicku, takze emaily lietali ako dive, skoro sme kupili citroen C4, potom to bol ford Fusion, potom som uz mal rezervovany renault clio grandtour, ale nakoniec som nasiel super ponuku na grande punto, zlacneny o 60 litrov v dynamic vybave a s metalizou. Ale najlepsie na tom je, ze grande punto hned na zaciatku zavrhla priatelka z estetickych dovodov - neviem co sa jej nepacilo, ale ked zbadala, ze usetrime 70 tis oproti renaultu, hned sa jej zapacil hehe
Ta klima zdarma je riadny o..., preto?e tu klimu zaplatí? v lizingu. Vyrátali mi splátky s akciou 4 roky záruka a s akciou klima zadarmo a mecačné splátky boli presne rovnaké, tak kde je ta klima zadarmo? sa pýtam. Aj to mi je čudné ?e počítali ako 2 akcie....leasing by som chcel cez fiat lebo ked ide cez nich tak 4roky zaruka plus zdarma klima ...
Ináč nakoniec vožba ostala na GP tak?e u? čoskoro by som mal ís? objedna?, no ale e?te musím niečo urobi? s tou cenou .... sa mi vôbec nepáči.
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
ad. leasing - ty si mozes vybrat akukolvek leasingovku. nemusis sa viazat na tie "akciove" ponuky. pozor si davaj hlavne na tieto vecijulo píše:Ta klima zdarma je riadny o..., preto?e tu klimu zaplatí? v lizingu. Vyrátali mi splátky s akciou 4 roky záruka a s akciou klima zadarmo a mecačné splátky boli presne rovnaké, tak kde je ta klima zadarmo? sa pýtam. Aj to mi je čudné ?e počítali ako 2 akcie....leasing by som chcel cez fiat lebo ked ide cez nich tak 4roky zaruka plus zdarma klima ...
Ináč nakoniec vožba ostala na GP tak?e u? čoskoro by som mal ís? objedna?, no ale e?te musím niečo urobi? s tou cenou .... sa mi vôbec nepáči.
- aky je poplatok za vystavenie leasingu
- aka je posledna splatka
- dobry leasing je, ked mas pri 30% leasingovy koeficient cca 1,08 - 1,1 (cim vyssia splatka, tym nizsi koeficient)
pouvazuj aj nad uverom. leasingovky ho robia. vyhodou je to, ze auto ti od prveho dna patri a nemusis sa pytat leasingovky, ake zmeny na aute robis. (oficialne by to totiz tak malo byt, mal by si vzdy informovat leasingovku aj o havarii vozidla).
a cena - pytal si sa v dunaute? nech ti poslu ponuku mailom a s tym skoc k najblizsiemu predajcovi.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)

Písal som do Svitu 2 maili, no dnes mi horko ?a?ko napisali aj to asi nepochopili čo od nich chcem. Dal som im aj tel. kontakt, no zatiaž nevolali. No keď to je ich prístup k zákazníkovi tak ďakujem pekne.
Ja budem kupova? v hotovosti. To bolo len na margo tej akcie ?e klima cez lizing zdarma. Aj sam predajca povedal ?e ta klima sa zaplatí v lizingu.
Ja budem kupova? v hotovosti. To bolo len na margo tej akcie ?e klima cez lizing zdarma. Aj sam predajca povedal ?e ta klima sa zaplatí v lizingu.
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
Moja skusenost s "akciovymi" leasingami je taka, ze ti pri nom sice daju dodatocnu zlavu, ale vsetko im to vratis pri splacani..
vypocet je lahky, akontacia + poplatok za vystavenie zmluvy + mesacna splatka * pocet splatok + odkupna suma.. dufam ze som na nic nezabudol..
a argument ze klima zadarmo? myslim ze v dynamiku je klima v zakladnej vybave (nepises aku vybavu chces, ale predpokladam ze dynamic), tazke predajca asi bude dobry obchodnik
vypocet je lahky, akontacia + poplatok za vystavenie zmluvy + mesacna splatka * pocet splatok + odkupna suma.. dufam ze som na nic nezabudol..
a argument ze klima zadarmo? myslim ze v dynamiku je klima v zakladnej vybave (nepises aku vybavu chces, ale predpokladam ze dynamic), tazke predajca asi bude dobry obchodnik

GP 1.2 Active 5D (Biela Ambient)
Písal som mail do Dunauto a mô?em slepo závidie? tým čo bývajú v okolí BA. Naozaj tam dávajú SUPER ceny. Takú dobrú cenu akú mi dali na dynamic som na východe e?te nevidel. Uvidíme čo to s nimi spraví keď im tú ponuku uká?em. E?te sa majú predajcovia čo uči?. No nehovoriac o predajni vo Svite. Tam by som ne?iel ani za svet. Prístup k potencionálnemu zákaznikovi vežká nula bodov. Asi nakoniec budem musie? presedla? na ni??iu výbavu + nejaká doplnková výbava. No v?etko bude zále?a? na predajcovi. Dúfam, ?e u? čoskoro pojdem konečne objedna? GP alebo ho odnekiaž vyhrabem
.

-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
..jde jen o prvotní koupi, pak v?e ře?í? u lokálního prodejce. U? to tady bylo víckrát, ale já jel pro svoje GP 350km do Liberce (z Brna)julo píše:No ono to aj naozaj je druhý koniec republiky. To je v tom. E?te sa nechám prekvapi? ako zareagujú predajcovia u nás.

bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey