Zajímavosti ze světa motorismu
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Viděl bych to jako mínusové body, proto?e pokud by nebyl ka?dý benzínový motor se?krcen EURO 4-5, tak máme pod kapotou o 10 -15 koní vícDu?an píše:Dal?í body pro Fiat:
http://automix.centrum.cz/novinky/clanek.phtml?id=11754

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
trosku z ineho sudka... ...o tom, ze Cina je kazdym rokom silnejsia svedcia aj tieto dva automobily. Ide o znacku JAC s modelmi A107 a A108. O civilnu podobu, ako aj bezpecnost sa postaralo studio Pininfarina. Ta pracovala na tomto projekte este od roku 2005.
Vysledny model mi osobne pripomina mix novej Dacie a stareho Leona, ale uvedene svedci o pripravenosti cinskych znaciek v co najkratsej dobe konkurovat europskym.

Vysledny model mi osobne pripomina mix novej Dacie a stareho Leona, ale uvedene svedci o pripravenosti cinskych znaciek v co najkratsej dobe konkurovat europskym.

Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)

-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
ani som nevedel ze to uz schvalili
ale som zvedavy ci sa nieco zmeni.. na to aby ludia dodrziavali rychlost treba jednu z tychto veci - akceptovat pravidla a prisposobit sa im (podla toho ako sa jazdi toto nefunguje, bohuzial dnes si kazdy mysli ze on je ten najmudrejsi a presne vie kedy kolko moze ist a ze vsetci ostatni su na ceste len preto aby mu zavadzali), alebo strach (toto na nas plati napr. v Rakusku a obrovska vacsina tam chodi podla predpisov)..

ale som zvedavy ci sa nieco zmeni.. na to aby ludia dodrziavali rychlost treba jednu z tychto veci - akceptovat pravidla a prisposobit sa im (podla toho ako sa jazdi toto nefunguje, bohuzial dnes si kazdy mysli ze on je ten najmudrejsi a presne vie kedy kolko moze ist a ze vsetci ostatni su na ceste len preto aby mu zavadzali), alebo strach (toto na nas plati napr. v Rakusku a obrovska vacsina tam chodi podla predpisov)..
GP 1.2 Active 5D (Biela Ambient)
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
RadimG - kluuuud. Vilcek (autor clanku) zabudol na jednu vec - to je len vladny navrh zakona.
Musi to schvalit parlament a podpisat prezident. A aj pri schvalovani sa bud vsetko, resp. len nieco schvali.
Takze nechajme bulvarne pisucich novinarov nech sa odbavuju...
Musi to schvalit parlament a podpisat prezident. A aj pri schvalovani sa bud vsetko, resp. len nieco schvali.
Takze nechajme bulvarne pisucich novinarov nech sa odbavuju...
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)