Bixenony

Vše okolo elektropříslušenství, radia, světel, atd.

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

Tak jsem na?el je?tě dal?í zajímavou věc Obrázek

čočka se svítícímkrou?kem a s bixenony - hm to by se mi líbilo :) Ale asi na bixenony ka?lu, tro?ku jsem to studoval a ty na?e paraboly nejsou stavěný na xenony, to světlo odrá?í jinak no, tak?e mů?e oslňovat, i kdy? se to seřídí, tak to prostě nebude ono. Tak co já si na to auto pořídím? :(
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

Je?tě jsem se chtěl zeptat těch, co ty HIDky mají na autě, jesli u? s tím byli v servise Fiat a jestli jim tam k tomu něco neřekli?

EDIT: při montá?i těch bixenonů na GP, fungovalo to v?echno po nastartování ok nebo ty světla problikávala? Sly?el jsem, ?e si některá auta hlídají odběr a pak problikávají
carlos
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carlos »

Colin píše:Je?tě jsem se chtěl zeptat těch, co ty HIDky mají na autě, jesli u? s tím byli v servise Fiat a jestli jim tam k tomu něco neřekli?

EDIT: při montá?i těch bixenonů na GP, fungovalo to v?echno po nastartování ok nebo ty světla problikávala? Sly?el jsem, ?e si některá auta hlídají odběr a pak problikávají
vsechno hned ready...je to jak kdyz vymenis zarovku ;)
bílej 1.9Mjet Sport, 3dv
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

Tak u? mám na autě bixenony :) A? skončím v práci, tak udělám nějaký foto a dám to sem na web. Vypadá to pěkně 8)
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

Colin píše:Tak u? mám na autě bixenony :) A? skončím v práci, tak udělám nějaký foto a dám to sem na web. Vypadá to pěkně 8)
Jen mala rada nestartuj auto s rosvicenyma svetlama. Nekde jsem slysel ze ti tak muze odejit to trafo na ty xenony nebo neco.
Obrázek
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

Taky jsem sly?el, ale já jsem zvyklej, ?e se auto při rozsvícení samo rozsvítí. Na ballasty mám 2 roky záruku, tak?e no problem :) , ale asi budu rozsvícet a? po nastartování.

Co ty Carlosi, rozsvicuje? po nastratování nebo to má? taky na "automatiku"?
carlos
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carlos »

Colin píše:Taky jsem sly?el, ale já jsem zvyklej, ?e se auto při rozsvícení samo rozsvítí. Na ballasty mám 2 roky záruku, tak?e no problem :) , ale asi budu rozsvícet a? po nastartování.

Co ty Carlosi, rozsvicuje? po nastratování nebo to má? taky na "automatiku"?
jasne ze na automatiku...a jeste to dycky necham na follow me...prece to nemam od toho abych to setril :)
bílej 1.9Mjet Sport, 3dv
Jirka
Profík

Příspěvek od Jirka »

Chlapi kdy? máte ty bixenony chodí taky světelná houkačka?
Jirka, 1,3 JTD 90PS 6speed azurová psychedelic
Davids
Štamgast

Příspěvek od Davids »

Colin píše:Je?tě jsem se chtěl zeptat těch, co ty HIDky mají na autě, jesli u? s tím byli v servise Fiat a jestli jim tam k tomu něco neřekli?

Nevim co v servise, ale na technicke mi rikali, ze s tim bude asi problem ;-)
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Davids píše:

Na technické s tím bude problém na 100% :D
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Davids
Štamgast

Příspěvek od Davids »

Jarou? píše:
Davids píše:

Na technické s tím bude problém na 100% :D
Nastesti mam znameho na STK takze to nebudu muset prekopat zpatky :D otazka je aby tam jeste delal, 12/2009 sakra :?
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

Tak u? mám nějaký foto, ale zdá se mi, ?e mi to u Fiatu seřídili nějak dolu, moc daleko před sebe nevidím, pokud teda nezapnu dálkový :) Tak snad se mi to jen zdá

http://imgupload.cz/muj.php?obrazek=cJtVf3N1AR.JPG
http://imgupload.cz/muj.php?obrazek=jCpDiY9aWA.JPG
http://imgupload.cz/muj.php?obrazek=TlAWBWKMbr.JPG
http://imgupload.cz/muj.php?obrazek=Y6AEIzb1vN.JPG
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

No, taky se mi zdá, ?e ti to svítí tak 10 m před auto :wink: Jinak na těch fotkách nikdo nepozná jestli to svítí xenon nebo H4... To je třeba vidět na ?ivo.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

No mě se zdálo, ?e toho moc vidět není, s dálkovýma je to dobrý, to vidím pěkně, ale jinak mi to svítí dost do země, asi mi to ?patně seřídili nebo nevím.

Jsem si v?iml, ?e kolem těch výbojek mám takový chromový "pouzdro", tak nevím, jestli to třeba nezapomněli sundat, proto?e u druhýho auta je tam jen ta výbojka a nic kolem ní a nebo to jen ?patně se?telovali?
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

Nemáte někdo z těch, co mají na GP xenony foto, jak vám to svítí v noci do dálky, abych měl s čím porovnat ty moje?

Nechce se mi pořád lítat do Fiatu, aby mi to ?telovali, jsem tam častěji jak doma :)
Odpovědět