čočka se svítícímkrou?kem a s bixenony - hm to by se mi líbilo Ale asi na bixenony ka?lu, tro?ku jsem to studoval a ty na?e paraboly nejsou stavěný na xenony, to světlo odrá?í jinak no, tak?e mů?e oslňovat, i kdy? se to seřídí, tak to prostě nebude ono. Tak co já si na to auto pořídím?
Je?tě jsem se chtěl zeptat těch, co ty HIDky mají na autě, jesli u? s tím byli v servise Fiat a jestli jim tam k tomu něco neřekli?
EDIT: při montá?i těch bixenonů na GP, fungovalo to v?echno po nastartování ok nebo ty světla problikávala? Sly?el jsem, ?e si některá auta hlídají odběr a pak problikávají
Colin píše:Je?tě jsem se chtěl zeptat těch, co ty HIDky mají na autě, jesli u? s tím byli v servise Fiat a jestli jim tam k tomu něco neřekli?
EDIT: při montá?i těch bixenonů na GP, fungovalo to v?echno po nastartování ok nebo ty světla problikávala? Sly?el jsem, ?e si některá auta hlídají odběr a pak problikávají
vsechno hned ready...je to jak kdyz vymenis zarovku
Taky jsem sly?el, ale já jsem zvyklej, ?e se auto při rozsvícení samo rozsvítí. Na ballasty mám 2 roky záruku, tak?e no problem , ale asi budu rozsvícet a? po nastartování.
Co ty Carlosi, rozsvicuje? po nastratování nebo to má? taky na "automatiku"?
Colin píše:Taky jsem sly?el, ale já jsem zvyklej, ?e se auto při rozsvícení samo rozsvítí. Na ballasty mám 2 roky záruku, tak?e no problem , ale asi budu rozsvícet a? po nastartování.
Co ty Carlosi, rozsvicuje? po nastratování nebo to má? taky na "automatiku"?
jasne ze na automatiku...a jeste to dycky necham na follow me...prece to nemam od toho abych to setril
Colin píše:Je?tě jsem se chtěl zeptat těch, co ty HIDky mají na autě, jesli u? s tím byli v servise Fiat a jestli jim tam k tomu něco neřekli?
Nevim co v servise, ale na technicke mi rikali, ze s tim bude asi problem
Na technické s tím bude problém na 100%
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Na technické s tím bude problém na 100%
Nastesti mam znameho na STK takze to nebudu muset prekopat zpatky otazka je aby tam jeste delal, 12/2009 sakra
Tak u? mám nějaký foto, ale zdá se mi, ?e mi to u Fiatu seřídili nějak dolu, moc daleko před sebe nevidím, pokud teda nezapnu dálkový Tak snad se mi to jen zdá
No mě se zdálo, ?e toho moc vidět není, s dálkovýma je to dobrý, to vidím pěkně, ale jinak mi to svítí dost do země, asi mi to ?patně seřídili nebo nevím.
Jsem si v?iml, ?e kolem těch výbojek mám takový chromový "pouzdro", tak nevím, jestli to třeba nezapomněli sundat, proto?e u druhýho auta je tam jen ta výbojka a nic kolem ní a nebo to jen ?patně se?telovali?