MV píše:hmm, to jsou fakt krasavci jaka je cenovka?
olso píše:Tie su fakt nadherne. Co to je za typ a kolko vychadzaju?
Jedná se o alu disk KOSEI H3, cena ale není ani 2200 Kč, ani 2400 Kč, ani 2600 Kč za kus, ale 1900 Kč/ks Celkem tedy 7600 + 250 Kč "dovozné".
Já jsem si je včera objednal, tak doufám, ?e mi je přivezou. Jeliko? nejsou označeny, ?e jsou skladem, měli by mi je podle obchodních podmínek dovézt do 7 dnů.
mimochodom, taky detail - kde si kupit kvalitne nalepky na kolesa? asi stare logo fiatu )nove by som menit nechcel na aute). namiesto tych nazvom name a noname kolies
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
MV píše:Tak to se pak nezapomen pochlubit, jak budou sluset Puntovi, vypadaji moc pekne a cena super
Dnes mi disky přivezli a vzhledem k tomu, ?e pí?ou, ?e u? zima prakticky skončila (min. do 20.března má být počasí jako nyní), u? jsem nahodil na GP-čko letňáky.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
No ja o nahodení elektrónov s letnými gumami e?te ani nerozmý?žam. Dnes ráno som toti? 5 minút čistil čelné sklo.....tie? to mohli da? vyhrievané ako vo Forde
Du?an píše:
Dnes mi disky přivezli a vzhledem k tomu, ?e pí?ou, ?e u? zima prakticky skončila (min. do 20.března má být počasí jako nyní), u? jsem nahodil na GP-čko letňáky.
Slusi a moc Myslel jsem ze letosek odjedu s letnimi pneu na plechach, ale tyhle fotky me zacinaji dost lamat .....