Zatmavení oken - protisluneční fólie
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Samozřejmě se musí jednat o značkové folie včetně řádné záruky - http://www.solarstop.cz/autofolie.htmlkuta33 píše:Jestli u? chce? fólie dávat, nehledej vylo?eně podle ceny, kolega si nechal loni někde v Ostravě udělat Octavii combi za 4,500,- a fólie u ?oféra se mu u? roluje. Co vím některé se taky rády ?krábou. Ne? bych do toho ?el, nedal bych na řeči a rad?i několik aut se star?ími fóliemi skouknul.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
zober to nikeomu kto to robi folie urcite ti za par kacek spravi aj tie male trojuholnicky. inak sa to roby mydlovou alebo jarovou vodou a potom dakou umelou alebo gumennou spachtlou vytlacis aj bublinky aj tu vodu ale v tych trojuholnikoch by som to sam seskuseny urcite nerobil ....
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Folie se lepi zevnitr takze nejaka guma venku te nemusi trapit.Macek píše:Jak dodělat folie na přední trojuhelníčky, jde mi hlavně o tu gumu z venku, ta se zřejmě musí sundat Popřípadě kde se poptat, potřebuju 20%propustnost a samotnému se mi do toho teda moc nechce, aby z toho nebyla ona bublinková lázeň
To já bych si ty trojúhelníky klidně udělal, ale na velká boční okna bych si nejspí? netroufl. Ale na starém pun?ovi jsem si fólie na zadních bočních dělal také sám:1nekros1 píše:zober to nikeomu kto to robi folie urcite ti za par kacek spravi aj tie male trojuholnicky. inak sa to roby mydlovou alebo jarovou vodou a potom dakou umelou alebo gumennou spachtlou vytlacis aj bublinky aj tu vodu ale v tych trojuholnikoch by som to sam seskuseny urcite nerobil ....
Renault Captur 130 HP
Blbost Kdy? mi dělali folie, tak ty malé trojúhelníky byly otázkou 5 minut. Zvenku si to podle skla naře?ou, vymění si strany, nastříknou, pojezdí ?pachtlí a je hotovo. pit stopDu?an píše:To chce sundat kryt sloupkukuta33 píše:Malá plocha to sice je, ale ten přístup!!
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Přesně tak, nevidím v tom také ?ádný problém. Čím men?í plocha, tím lehčí práce. Není ani třeba nahřívat fénem aby se folie přizpůsobila případnému zakřivení skla.Jarou? píše:Blbost Kdy? mi dělali folie, tak ty malé trojúhelníky byly otázkou 5 minut. Zvenku si to podle skla naře?ou, vymění si strany, nastříknou, pojezdí ?pachtlí a je hotovo. pit stopDu?an píše:To chce sundat kryt sloupkukuta33 píše:Malá plocha to sice je, ale ten přístup!!
Renault Captur 130 HP
Přesně takDu?an píše:Přesně tak, nevidím v tom také ?ádný problém. Čím men?í plocha, tím lehčí práce. Není ani třeba nahřívat fénem aby se folie přizpůsobila případnému zakřivení skla.Jarou? píše:Blbost Kdy? mi dělali folie, tak ty malé trojúhelníky byly otázkou 5 minut. Zvenku si to podle skla naře?ou, vymění si strany, nastříknou, pojezdí ?pachtlí a je hotovo. pit stopDu?an píše: To chce sundat kryt sloupku
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Schválení (homologace) je hezká věc, ale ?e mají propustnost 70 % neukecá?Colin píše:Problem na technicky mit nebudu, protoze mam na ty folie schvaleni Jsem ted zjistil, ze uz mam to jedno kolo skrably a jak na potvoru to je dost videt. Jen nevim, kde se to stalo, nic jsem nikde nevzal ... se na to ... Mam je chvili a ted tohle.
Renault Captur 130 HP