zas necakajte uplne ticho v kabine. ale rozhodne je to tichsie. za to dam ruku do ohna radim, ved si to vyskusaj - daj si teraz dole plato a budes pocut rozdiel
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
Pepa B. píše:to nal: .. hm, tak jsi mě zlomil, kromě krytu pod motor koupím i ten na kapotu, narozdíl od Du?ana jsem to tam neměl
jj, teraz musim dokupit ten kryt pod motor a pockat, ked zenuska zas pojde na dajaku cestu do zahranicia. keby som to kupil teraz, posle ma niekam
kurnik sopa, nechce sa mi to davat do servosu montovat, ale nemam kde na sidlisku to dat na zdvihak ci tehli... a platit uchytenie par srobov mi je luto
to Pepa: Pepo tuhle otázku ohledně krytu jsem ře?il taky a musím přiznat, ?e jsem na vá?kách. V autorizovaném servise mě v?e vystvětlili. Plusy krytu pod motor jsou , ?e chrání motor proti po?kození o nějakou překá?ku zespodu, nebo v zimě je rychleji zahřátý. Ale minusy krytu : představ si ?e jede? v zimě na hory a dostane? se na cestu kde je hlub?í nevyjetý sníh a jenom koleje pro jeden vůz. Kdy? jede? dopředu je v?echno v pohodě a kryt ti po sněhu krásně klou?e. Ale nedej bo?e kdy? potká? v protisměru vůz a budete se muset vyhnout a tebe třeba napadne v tom hlubokém sněhu couvat. V té chvíli nabere? sníh nad kryt pod motor a za chvilku se s autem nepohne?. Úplně se zablokuje? a tzv. zapadne?.A nezbude ti nic ne? aby tě někdo vytáhl lanem na sjízdnou cestu nebo bude? muset kryt vyrvat ze spodku. Tak mi to bylo řečené.Celkem mě tímto nalomili. nevím je?tě stále se rozmý?lím.
Majty píše:to Pepa: Pepo tuhle otázku ohledně krytu jsem ře?il taky a musím přiznat, ?e jsem na vá?kách. V autorizovaném servise mě v?e vystvětlili. Plusy krytu pod motor jsou , ?e chrání motor proti po?kození o nějakou překá?ku zespodu, nebo v zimě je rychleji zahřátý. Ale minusy krytu : představ si ?e jede? v zimě na hory a dostane? se na cestu kde je hlub?í nevyjetý sníh a jenom koleje pro jeden vůz. Kdy? jede? dopředu je v?echno v pohodě a kryt ti po sněhu krásně klou?e. Ale nedej bo?e kdy? potká? v protisměru vůz a budete se muset vyhnout a tebe třeba napadne v tom hlubokém sněhu couvat. V té chvíli nabere? sníh nad kryt pod motor a za chvilku se s autem nepohne?. Úplně se zablokuje? a tzv. zapadne?.A nezbude ti nic ne? aby tě někdo vytáhl lanem na sjízdnou cestu nebo bude? muset kryt vyrvat ze spodku. Tak mi to bylo řečené.Celkem mě tímto nalomili. nevím je?tě stále se rozmý?lím.
GP 1.4 8V
celkom rozumne ale trocha extremne, ja zas mam furt na pamati ze ked pojdete do Alp tak motor sa chladi asi o chlp lepsie. A mozno nie, ked bolo auto nove, asi 1/2 roka som nepocul vetrak. Dneska sa uz spina ale za jazdy to nepocujem, iba pri parkovani. Zatial ho neplanujem kupit, neni to tak zle bez neho
Majty píše:to Pepa: Pepo tuhle otázku ohledně krytu jsem ře?il taky a musím přiznat, ?e jsem na vá?kách. V autorizovaném servise mě v?e vystvětlili. Plusy krytu pod motor jsou , ?e chrání motor proti po?kození o nějakou překá?ku zespodu, nebo v zimě je rychleji zahřátý. Ale minusy krytu : představ si ?e jede? v zimě na hory a dostane? se na cestu kde je hlub?í nevyjetý sníh a jenom koleje pro jeden vůz. Kdy? jede? dopředu je v?echno v pohodě a kryt ti po sněhu krásně klou?e. Ale nedej bo?e kdy? potká? v protisměru vůz a budete se muset vyhnout a tebe třeba napadne v tom hlubokém sněhu couvat. V té chvíli nabere? sníh nad kryt pod motor a za chvilku se s autem nepohne?. Úplně se zablokuje? a tzv. zapadne?.A nezbude ti nic ne? aby tě někdo vytáhl lanem na sjízdnou cestu nebo bude? muset kryt vyrvat ze spodku. Tak mi to bylo řečené.Celkem mě tímto nalomili. nevím je?tě stále se rozmý?lím.
GP 1.4 8V
Zkusím polemizovat.
1) S tím nabráním sněhu při couvání - to závisí na tom, jak je na spodku auta kryt zakončen.
Ale v?eobecně, kdy? jede? dopředu, musí to jít i dozadu.
2) Kdy? zabráním odchodu rámusu dospodu, kam se bude zvuk odrá?et?
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
to Du?an: pokud koupí? originál kryt Fiat tak ve předu je jak sáňky a je ohnutý nahoru. Ale vzadu je normálně ustřihnutý ?ádné záhyby. Ono jde jet dozadu ale ne v hlubokém sněhu. Ukazoval mi i jak vypadá.
Majty píše:to Du?an: pokud koupí? originál kryt Fiat tak ve předu je jak sáňky a je ohnutý nahoru. Ale vzadu je normálně ustřihnutý ?ádné záhyby. Ono jde jet dozadu ale ne v hlubokém sněhu. Ukazoval mi i jak vypadá.
GP 1.4 8V
.. to by mě nikdy nenapadlo, ?e bych byl jako rolba..ale co, stejně to auto mám spí?e do města, jde mi hlavně o ochranu motoru, tak?e do toho půjdu...
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
Vzhledem k uchycení originál krytu v zadní partii je nabrání hromady sněhu při couvání celkem nemo?né. No a kdy? visí? na břichu ve sněhu pořádně, tak necouvá? ani nejede? dopředu
K odrazu hluku od krytu: nevím kam se odrazil, ale auto je zvenku ti??í. Navíc plasty hluk pohlcují.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Jarou? píše:Vzhledem k uchycení originál krytu v zadní partii je nabrání hromady sněhu při couvání celkem nemo?né. No a kdy? visí? na břichu ve sněhu pořádně, tak necouvá? ani nejede? dopředu
K odrazu hluku od krytu: nevím kam se odrazil, ale auto je zvenku ti??í. Navíc plasty hluk pohlcují.
..doufám, ?e jsi neutíkal k auto to celé rozebrat a zase slo?it??? .. nebo si nezajel do Alp couvnout
Jarou? píše:Vzhledem k uchycení originál krytu v zadní partii je nabrání hromady sněhu při couvání celkem nemo?né. No a kdy? visí? na břichu ve sněhu pořádně, tak necouvá? ani nejede? dopředu
..doufám, ?e jsi neutíkal k auto to celé rozebrat a zase slo?it??? .. nebo si nezajel do Alp couvnout
tentokrát ne Pepo Venku u? je tma a GP u? v gará?i hajá
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
to Jarou?: ..stejně, první sníh, a jde? to vyzku?et, tak se alespoň přiznej .. jinak, jsem rozhodnutej pro ten kryt také, po?lu Ti SZ, mám soukromej dotaz..
riesime nieco neriesitelne. ak auto preslo cestu, co i ked je na nej sneh, kryt logicky musel utlacit ten sneh, je tak?
a medzi krytom a motorom je dostatok priestoru.
skor co si myslim ja je to, ze kryt sa moze znicit na ceste v lese. ked idete do kopca. resp. (co sa mi uz na leone aj stalo), ked je vymol aj na klasickej ceste a vy on suchnete. to je realne...