Tak jsem to stáhnul, je to opravdu komplet servisní manuál pro GP ve verzích 1.2, 1.4 8V, 1.3 a 1.9 nafta. Stáhnout, rozbalit (heslo do RARu je na stránce s linky) připojit k virtuální mechanice, normálně nainstalovat a u? to jede. Jen ?koda, ?e je to pouze v ital?tině. Ale obrázky a elektriká schémata jsou supr
To Teddy: dík za odkaz
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Jarou? píše:Tak jsem to stáhnul, je to opravdu komplet servisní manuál pro GP ve verzích 1.2, 1.4 8V, 1.3 a 1.9 nafta. Stáhnout, rozbalit (heslo do RARu je na stránce s linky) připojit k virtuální mechanice, normálně nainstalovat a u? to jede. Jen ?koda, ?e je to pouze v ital?tině. Ale obrázky a elektriká schémata jsou supr
kdyby to slo dostat na net tak ti to pak google prelozi sice to neni doslova ale pochopil bys s toho dulezite
Také jsem si myslel, ?e se jen musí vlo?it ten iso soubor do virtuální jednotky a mělo by to jít. Zítra to musím dodělat (italsky tro?ičku umím a alespoň se zdokonalím;) )
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Jarou? píše:Tak jsem to stáhnul, je to opravdu komplet servisní manuál pro GP ve verzích 1.2, 1.4 8V, 1.3 a 1.9 nafta. Stáhnout, rozbalit (heslo do RARu je na stránce s linky) připojit k virtuální mechanice, normálně nainstalovat a u? to jede. Jen ?koda, ?e je to pouze v ital?tině. Ale obrázky a elektriká schémata jsou supr
Nejde mi to nainstalovat jaký program to potřebuje na instalaci?asi mám nějakou jinou verzi winraru nebo nevim pořád mi tam vyskakujou nesmyclná hesla jako kdy? to není dekodovaný.
normalne to jde rozbalit ve winraru a vypalit na cd a pak nainstalovat nebo po rozbaleni tech dvou archivu nacist do virtualni mechaniky a naistalovat, normalne to jede.
Ja mám WinRar 3.30 a v pohode som to rozbalil a nain?taloval. Len tá taliančina mi robí problém. Keby to bolo nemecky, anglicky alebo požsky tak v pohode. Samozrejme aj če?tinu by som zvládol .
Nebo přímo v Total commanderu - rozbalit do vytvořené slo?ky, soubor je v ISO formátu, tak?e připojit jako image Alcoholem, Power ISO, Nero 8 a v okam?iku připojení se spustí autorun a u? to nabídne instalaci.
PS: verze winraru by na to neměla mít vliv. Jen je třeba zadat to heslo pro rozbalení archivu.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Hodnocení tohoto servisu je jedním slovem - VYNIKAJ.
- od přijetí auta, občerstvení, provedení atd., v?e bez problémů.
- vstřícný přístup, ochota a nakonec i cena.
Je zajímavé, ?e stejné úkony stojí v ka?dém servisu jinou cenu. I to je PLUS pro AB Auto Brno (v porovnání např. s MOTORTEC-em).
Jako prodejce musím pochválit Nordex Český Tě?ín. Kdy? nepočítám počáteční zádrhel se ?patnou objednávkou spojenou se zastavením výroby ve FIATU, bylo auto připravené během čtyř dnů (byl v tom víkend), přezuté na zimní gumy a v den předávky jsem si přímo v Nordexu přebral OTP i se značkami. To mě velice mile překvapilo, ?e za mě vystáli i frontu na dopravce.
Jako servis zatím nemů?u hodnotit, ale vzhledem k tomu, ?e ?éfa servisu znám zřejmě problém nebude. :>
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (?edá Chemical)