tak teda opäť som sa pustil do zmeny podsvietenia ovládania kúrenia.. a konečne si môžem povedať, že sa mi to podarilo... už som skúšal všetky možnosti.. diodové krúžky som si skúsil vyrobiť z modrími diodami -
neúspešné (modré diody nezmenili oranžovú farbu), na nete som prezrel hádam všetko či sa predávajú tie plastové krúžky s označením polôh kúrenia -
neúspešne (hádam na každé auto to predávajú len na Grande Punto nie).. tak som teda siahol po radikálnom a riskantnom ťahu, krúžky som odtrhol a z druhej strany každé číslo, každú polohu som pomaly nožíkom oškrábal, odškraboval som tu oranžovú fóliu, resp. farbu čo tam bola nanesená -
úspešene!!
Celkový čas práce- cca. 6 hodín..
Ďalšia časť práce, aktuálne tam mám iba diody no ten rozptyl svetla neni dobrý, takže náisť original žiarovky v modrej farbe...
PS: Ako aj na fotkách si môžete všimnúť že taká čiaročka na tom polohovači svieti stále na oranžovo, vnútri je celý oranžový plast, čiže to sa asi nikdy v živote nebude dať zmeniť a preto ho asi začiernim alebo ešte uvidím.. pre dnešný deň je to všetko už som nato nemal nervy

Chce to veľa trpezlivosti a pevnú ruku

dúfam že sa vám moja práca bude páčiť...
+ FOTO