Du?an píše:Dnes jsem napsal na mail kempu dotaz na rezervaci, jeliko? se tam konají i jiné motoristické akce (srazy) - viz. http://www.camp-zralok.cz/akce.php
Dnes jsem dostal odpověď, cituji: Dobrý den.
Tento termín 27.-29.5.2011 je volný a není problém s rezervací. Napi?te nebo zavolejte na tel.: 774 302 167 a domluvíme podrobnosti.
S pozdravem Petr ?míd
Zítra nebo pozítří tam zavolám.
Dnes jsem volal zmíněnému panu ?mídovi, domluvili jsme se na rezervaci pro Fiaty s tím, ?e si ka?dý účastník sám mailem zarezervuje ubytování.
Tak?e nezapomeňte je si musíte ka?dý sám min. 3 týdny předem (do 6.5.2011) mailem na adrese atczralok@seznam.cz zamluvit ubytování. Zároveň navrhuju, aby ka?dý zde zveřejnil, ?e má ubytování rezervované, a? víme, kdo přijede. Jinak sraz je od pátku do neděle, tak si udělejte časového fóra a ne ?e někdo přijede jen na 5 hodin! PŘI REZERVACI HLASTE ?E SE JEDNÁ O SRAZ FIATŮ
Jinak v kempu má být otevřený ten stánek, kde budou dělat klobásy, bramboráky, točit pivo apod. a je tam také ohni?tě.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
ok..tak?e rozpoutejme debatu o ubytování...Kdo se mnou půjde jako parták či partáci do chatky?..tá?i se prvně nás severomoraváků...?
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
benja píše:ok..tak?e rozpoutejme debatu o ubytování...Kdo se mnou půjde jako parták či partáci do chatky?..tá?i se prvně nás severomoraváků...?
Já bych se zeptal trochu jinak ne? benja: Která ?ena půjde se mnou jako par?ačka do chatky?
teď vá?ně .... zkuste se domluvit, hledám té? spolunocle?níky. mo?ná ?e se půjde domluvit a? na místě.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Du?an píše:Já bych se zeptal trochu jinak ne? benja: Která ?ena půjde se mnou jako par?ačka do chatky?
Já mám jednu par?ačku do chatičky jistou, a to je?tě bude o generaci mlad?í, ne? já! Ale já teď u? taky vá?ně - pokud se na Plumlově setkáme, zva?me, jak se více identifikovat. Známe své přezdívky (nicky), ale já osobně poznám málokoho podle ksichtu a pokud se mi identifikuje na Plumlově 20 lidí, tak u ?estého u? nebudu vědět, který je ten první! Mo?ná by nebylo od věci, kdyby tady na fórum ka?dý dal svou osobní fotku!
Du?an píše:Já bych se zeptal trochu jinak ne? benja: Která ?ena půjde se mnou jako par?ačka do chatky?
Já mám jednu par?ačku do chatičky jistou, a to je?tě bude o generaci mlad?í, ne? já! Ale já teď u? taky vá?ně - pokud se na Plumlově setkáme, zva?me, jak se více identifikovat. Známe své přezdívky (nicky), ale já osobně poznám málokoho podle ksichtu a pokud se mi identifikuje na Plumlově 20 lidí, tak u ?estého u? nebudu vědět, který je ten první! Mo?ná by nebylo od věci, kdyby tady na fórum ka?dý dal svou osobní fotku!
vecsinu ludi si aj ja tiez pametam podla prezyvky
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
...Jardo, já jsem Pepa, tě?í mě
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
...to je fuk, potom po ?estém pivu stejně zapomene? i těch prvních 5 identifikovaných.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
ok teddy ty jsi odpovědná osoba..tak ji regni..jsem pro i s Krissem samozřejmně.. to mu?í bejt!
co se týče poznávání..toho se nebojím..přezdívky se za chvilu naučí?... jo a ho?i vemte si povinně ka?dý svůj otvírák! at' ho někomu nemusím půjčovat jako před dvěma lety a ten někdo mi ho nevrátil ?e?!
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....