Pepa B. píše:jo - a taky jsem vyjel asi 5. nádr? OMV Carrery 100, a jde to poznat, trochu, ale jde - v Chorvatsku vyjde na 29,90
Asi tu stovku také někdy zkusím
..já jsem dal na Jarou?ovo doporučení. Musí? vyjet více ne? 2 nádr?e, aby to ?lo poznat. Já díky dovolené u? projel 5 nádr?í a poznat to jde, celkově, je?tě s KN filtrem ..a rozdíl je oproti klasice cca 3kč (nádr? 130kč) a to já mám při bě?ným nájezdu na 3 týdny, tak?e to neře?ím
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
ty tankuje? jednou za tři týdny?..já při současném stavu tankuju plnou ka?dý týden.. a někdy je?tě něco i přicrknu,ale je pravda ?e ted mám průměl 7.2....
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
benja píše:ty tankuje? jednou za tři týdny?..já při současném stavu tankuju plnou ka?dý týden.. a někdy je?tě něco i přicrknu,ale je pravda ?e ted mám průměl 7.2....
Pepa najezdí "kolem komína" asi 50 km týdně tak?e se nediv, ?e tankuje občas...
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
benja píše:ty tankuje? jednou za tři týdny?..já při současném stavu tankuju plnou ka?dý týden.. a někdy je?tě něco i přicrknu,ale je pravda ?e ted mám průměl 7.2....
Pepa najezdí "kolem komína" asi 50 km týdně tak?e se nediv, ?e tankuje občas...
..jasně, do práce to mám 5 minut, tak proto , denně tak 25km plus něco o víkendu
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
Pepa B. píše:- třeba je rozdíl i v tom, ?e vět?ina láme rekordy na 175/65/15, já mám 195/55/16..
pepo, nemyslim si ze ty nizsi pneu su vyhodou, teda ked by sme porovnavali 175/65 a 185/65, 16ky uz mozu byt tazsie, ozaj nevazil si kolik vazi ta obuta 16ka ?
nejde ani tak o to, jestli jsou ni??í, ale o to, ?e jsou ?ir?í a taky pravděpodobně tě??í. Já jsem kdysi na začátku dal s GP 5,2l/100 km, nikdy víc u? jsem takovou spotřebu neměl, ani kdy? jsem se zna?il, dneska zajedu nejmíň za 5,9l. Tenkrát tam ale byly 15" a dneska mám 17". Rozdíl mezi 16" a 17" nijak nepoci?uju, jen v ?írce pneu.
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
Ondrs píše:Tak jsem se konečne dostal k tomu, abych změřil spotřebu i podle nádr?e a z výsledku jsem krapet rozpačitý. PP ukazovalo 6,4, ale vy?lo mi 7,8.
Fakt jo? To já to měřil pravidelně a PC byl pravidelně optimističtěj?í o 0,3 a? 0,5 litru.
Kdy? to chce? měřit je nutný, abys to zkusil u stejný pumpy a tejnýho stojanu a do prvního cvaknutí pistole....
Abarth jinak proměřuje úplně stejně....
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Ondrs píše:Tak jsem se konečne dostal k tomu, abych změřil spotřebu i podle nádr?e a z výsledku jsem krapet rozpačitý. PP ukazovalo 6,4, ale vy?lo mi 7,8.
..nejspí? neumí? počítat ty nebo PP
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV