Závady a řešení problémů

Sekce týkající se tohoto vozu obecně

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Dušan
PR Manažer

Re: Reklamace laku

Příspěvek od Dušan »

Du?an píše:Vrátil jsem se z prohlídky laku, zástupce Fiatu ČR toho moc neviděl (slunečno :( ).
Domluvili jsme se na následovném ře?ení - zkusí to strojově přele?tit. Mo?ná, ?e by to mohlo pomoct, mně se ta barevné anomálie toti? jeví, jako by byl na barvě takový ?edý film.
Navíc natrefil na ?patné otvírání zadních dveří (klasická závada), u? prý mají systém, jak kliky bezproblémově 100% zprovoznit (někde to tam obru?ují). Kdy? jsem sdělil, ?e jsem to ji? loni reklamoval a ?e mám měsíc po záruce, přislíbil mi provedení opravy bezplatně, za co? mu děkuji.

Nyní zbývá pouze domluvit si termín.
Tento týden jsem měl GP-čko v servisu v H.Králové, kde mi v rámci reklamace záruční opravy laku (viz. předchozí články o záručním přestříkání světlej?ích LP dveří) prováděli opravu krycího laku v místě, kde byl při opravě přestříkán přes samolepku "Design Giugaro" a "Abarth".
Toto bylo podmínkou před provedením vý?e popsaného pokusu opravy tmav?ího laku strojním přele?těním PP dveří.
V pondělí si půjdu domluvit termín, zároveň se tě?ím, ?e (snad) po úpravě zadních klik také půjde lehce otvírat zadní dveře.

Pokračování (doufám, ?e u? závěr) pří?tě ....
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Pepa B.
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepa B. »

..to by mě zajímalo, proč je na palubce kontrolka signalizující poruchu osvětlení, kdy? to neplatí pro přední H4 :evil: , na to mě museli upozornit a? policajti při kontrole :?
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey

bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

Pepa B. píše:..to by mě zajímalo, proč je na palubce kontrolka signalizující poruchu osvětlení, kdy? to neplatí pro přední H4 :evil: , na to mě museli upozornit a? policajti při kontrole :?
No tak to taky nechapu. Ted jsem se byl podivat a dela mi to to same. Mozna to na ten system upozorneni nenapojili protoze je zarovka dvouvlaknova a tudiz bere ruzny proud pri zapnuti tlumenych ci dalkovych svetlech a asi by to signalizovalo poruchu porad.

To: Pepa.B doufam ze policajti byli v pohode a chteli te jen upozornit bez nejake jine ujmy. 8)
Obrázek
Pepa B.
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepa B. »

to Teddy86: samozřejmě jsem dělal, ?e o tom nevím, nechal je mrknout, ?e mi to ?ádnou chybu nehlásí - je?tě před nimi jsem tam hodil náhradní ?árovku..ale i tak - kdy se stane, ?e se spálí zaráz i vlákno na dálkové? Systém na prd...
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey

bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
libor
Návštěvník

Příspěvek od libor »

Pepa B. píše:..to by mě zajímalo, proč je na palubce kontrolka signalizující poruchu osvětlení, kdy? to neplatí pro přední H4 :evil: , na to mě museli upozornit a? policajti při kontrole :?
Mě se spálila H4 a mezi budíky se mi rozsvítil oran?ový trojuhelník a v něm vykřičník a na palubním počítači mi to napsalo,,zkontrolujte běh světel.To se mi stalo poprvé a podruhé u? vůbec nic a kdy? se mi spálila na zadním světle ?árovka tak taky vůbec nic
Fiat Grande punto 1,3Mjet90k sport červená exotika
Tommy
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy »

Mě se té? spálila ?árovka a nic. Na?těstí jsem si toho v?iml v odraze u výlohy, jak praskla. Tak sem jí okam?itě vyměnil, bylo to v Norsku, tak proč riskovat ;) Také nic. Ale teď jsem měl jinou závadu, té? na osvětlení, nesvítila jedna řada světel na pravé zdru?ené svítilně (zadní) po bouchnutí se rozsvítila. A také ?ádná kontrolka..., kdy? u? ani zadní světla :evil:
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

No nezbyva nam nic jineho nez zase a opet navstivit nas znamy a oblibeny servis a informovat se neinformovanych zamestnancu. :lol:
Obrázek
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Du?an píše:Tento týden jsem měl GP-čko v servisu v H.Králové, kde mi v rámci reklamace záruční opravy laku (viz. předchozí články o záručním přestříkání světlej?ích LP dveří) prováděli opravu krycího laku v místě, kde byl při opravě přestříkán přes samolepku "Design Giugaro" a "Abarth".
Toto bylo podmínkou před provedením vý?e popsaného pokusu opravy tmav?ího laku strojním přele?těním PP dveří.
V pondělí si půjdu domluvit termín, zároveň se tě?ím, ?e (snad) po úpravě zadních klik také půjde lehce otvírat zadní dveře.

Pokračování (doufám, ?e u? závěr) pří?tě ....
Dnes jsem si vyzvedl GP ze servisu.
1) Přele?tili mi strojově pravý bok, ale PP dveře jsou stále z určitého pohledu trochu tmav?í. :cry:

Toto je asi ohledně ře?ení reklamace laku konečná (THE END), dál u? to zřejmě ře?it nebudu

2) Opravili mi ?patně fungující kliky (otvírání) obou zadních dveří podle nového receptu Fiat - opravdu to jde nyní dobře.
3) Nechal jsem si vyměnit ?árovičku v podsvícení kruhového ovladače tepla na přístrojove, cena lidová (myslel jsem ?e padnu :!: ) - skoro za 300 Kč Tohle vědět, tak se do toho raději pustím sám :twisted:
Renault Captur 130 HP
Tommy
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy »

Du?ane a svítila Ti výstraha? :lol:
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

Tommy píše:Du?ane a svítila Ti výstraha? :lol:
Ja myslim ze na interier ro neni napojene. Melo by to byt jen na exterier.
Obrázek
Tommy
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy »

já vím, to měl být vtip :oops:
J.B.
Štamgast

Příspěvek od J.B. »

třeba máte prasklé ?árovičky výstrahy :P :P
G.P.3dv.1,2 modrá Rock'n'roll.Tečka!-Změna!Punto 2013 1,4 easy bílá radiosso.Změna Jeep renegade.
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Tommy píše:já vím, to měl být vtip :oops:
To jsem pochopil, proto jsem se neozval :mrgreen:
Renault Captur 130 HP
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

J.B. píše:třeba máte prasklé ?árovičky výstrahy :P :P
Nemam kdyz odpojim parkovacku tak to funguje.
Obrázek
excaliber
Návštěvník

Příspěvek od excaliber »

Chlapi, znova som bol reklamovat otvaranie zadnych dveri a mozem potvrdit, ze mi to taktiez uz spravili tou novou metodou - vymenou madiel a mechanizmu, no co je dolezitejsie, vyzera to byt v poriadku.
Snad to uz bude konecne riesenie.
Excaliber - Grande Punto 1.2 Dynamic NewOrleans
Odpovědět