Facelift GP - Punto EVO, Punto ...
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Nevím proč LED denní svícení se řada automobilek brání - viz. ?koda, VW, Fiat, Renault aj. Přitom s LED-kami lze vykouzlit krásná malinká úzká světýlka ....
A jestli jsou cenově dra??í, v celkové ceně vozidla u? to takový rozdíl dělat nemů?e.
A jestli jsou cenově dra??í, v celkové ceně vozidla u? to takový rozdíl dělat nemů?e.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Proč? ...na co implantovat do auta něco, co zvedá jeho cenu, nic podstatného nepřiná?í a navíc u? tam jedny světla jsou a dá se s nima svítit ve dne i v noci...Du?an píše:Nevím proč LED denní svícení se řada automobilek brání - viz. ?koda, VW, Fiat, Renault aj. Přitom s LED-kami lze vykouzlit krásná malinká úzká světýlka ....
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
ne patent na ten nápad pou?ít led diody na světla u auta pro denní svícení... zní to absurdně? ano... ale kdy? mů?e být veden spor o "obrázkové menu" u telefonů tak se není co divit...Du?an píše:No nevím, patent na LED-ky?J.B. píše:někde jsem zaslechl ?e na to má AUDI patent....

GP 1,2 Racing 3D černá CO KAREL LPG
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes jsem viděl 2x Punto Evo v provozu, jednou na převozkách a podruhé na značkách, jednou bílé, jednou stříbrné, to auto je v provozu prostě fe?ák, obě měla černé plasty, absolutně neru?í, jistě mění výraz oproti GP, ale prostě je to pořád KRÁSNÉ auto.... Pohled zezadu je opravdu parádní
to dokazuje i toto foto....

Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
GP Sport 1.4 16V
Já proti Evu zezadu nemám ?ádných připomínek, ale net čumák tě?ko zkousávám. Pro mě platí, kdyny Evo, tak v černé nebo tmavě ?edé metle. V jiné barvě by asi musely plasty do lakuHonzus píše:Tak dnes jsem viděl 2x Punto Evo v provozu, jednou na převozkách a podruhé na značkách, jednou bílé, jednou stříbrné, to auto je v provozu prostě fe?ák, obě měla černé plasty, absolutně neru?í, jistě mění výraz oproti GP, ale prostě je to pořád KRÁSNÉ auto.... Pohled zezadu je opravdu parádní![]()
Já osobně je?tě Evo na silnici neviděl
Renault Captur 130 HP
V?ak se taky nekupuje!Du?an píše:Já proti Evu zezadu nemám ?ádných připomínek, ale net čumák tě?ko zkousávám. Pro mě platí, kdyny Evo, tak v černé nebo tmavě ?edé metle. V jiné barvě by asi musely plasty do lakuHonzus píše:Tak dnes jsem viděl 2x Punto Evo v provozu, jednou na převozkách a podruhé na značkách, jednou bílé, jednou stříbrné, to auto je v provozu prostě fe?ák, obě měla černé plasty, absolutně neru?í, jistě mění výraz oproti GP, ale prostě je to pořád KRÁSNÉ auto.... Pohled zezadu je opravdu parádní![]()
Já osobně je?tě Evo na silnici neviděl
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem viděl dvě a Fiat měl v Evropě za leden jako jeden z mála růst prodejů, z velké části tvořený evem, tak nevím odkud čerpá?....?JardaK. píše:V?ak se taky nekupuje!

Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
GP Sport 1.4 16V
GP Sport 1.4 16V