Závady a řešení problémů

Sekce týkající se tohoto vozu obecně

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Davids
Štamgast

Příspěvek od Davids »

Tak jsem byl tet v servise v Ostrave hrozne mi klepalo neco od predni napravy obaval jsem se rizeni, ale nakonec pryvy cep stabilizatoru K.O. levy uz byl nacly vymena obou i s praci 1499 Kc (jeden cep stabilizatoru 620 Kc) Ale nejvetsi dojeb je, ze mi rikali kdybych mel kola co mam v technickem prukazu mohli to protoze nemam najetych vice nez 40 000 km uhrat na vyrobni vadu, jenze oni by to museli z dokumentovat a neproslo by to s tema 18". Tak jsem rikal, ze to zajedu prezout na 15" zimni tak dobre, ze pry nebude problem, jenze pak jsme dosli na to, ze mam i snizene pruziny a ze by museli fotit i to, tak hold smula, ale jinak super pristup a za pul hodiny opraveno 8)
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

To: Davids tak hlavne ze to moc nebolelo. a zase budes mit na chvilku klid. Nevidel jsi tam nahodou mojeho cerveneho puntika? Ceka tam az pojistovna posle kryci dopis abych si ho mohl vyzvednout.
Obrázek
Davids
Štamgast

Příspěvek od Davids »

Teddy86 píše:To: Davids tak hlavne ze to moc nebolelo. a zase budes mit na chvilku klid. Nevidel jsi tam nahodou mojeho cerveneho puntika? Ceka tam az pojistovna posle kryci dopis abych si ho mohl vyzvednout.
Jo jsem rikal, ze kdyz to vydrzi dalsich 20 000 km budu spokojeny :D ne tveho krasavce jsem tam nevidel, ale nejake GP tam byly, jsem se dival na cenu za hodinu oprav u fiatu 580 kc/h ale alfa 785 kc/h coz je masakr
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Davids píše:
Teddy86 píše:To: Davids tak hlavne ze to moc nebolelo. a zase budes mit na chvilku klid. Nevidel jsi tam nahodou mojeho cerveneho puntika? Ceka tam az pojistovna posle kryci dopis abych si ho mohl vyzvednout.
Jo jsem rikal, ze kdyz to vydrzi dalsich 20 000 km budu spokojeny :D ne tveho krasavce jsem tam nevidel, ale nejake GP tam byly, jsem se dival na cenu za hodinu oprav u fiatu 580 kc/h ale alfa 785 kc/h coz je masakr
Já byl v AF Ostrava poprvé na jarní výměnu oleje, opsali si techničák a rázem ze mě je "věrný zákazník" který má 30% slevu na práci :wink: Tak?e celkem pohoda.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Tu slevu nemá? za "věrnost", ale ?e jse? stájovým mechanikem GP FANS :D
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Du?an píše:Tu slevu nemá? za "věrnost", ale ?e jse? stájovým mechanikem GP FANS :D
Na?těstí o tom oni nemaj ani tu?ení.... 8)
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Davids
Štamgast

Příspěvek od Davids »

Jarou? píše:
Davids píše:
Já byl v AF Ostrava poprvé na jarní výměnu oleje, opsali si techničák a rázem ze mě je "věrný zákazník" který má 30% slevu na práci :wink: Tak?e celkem pohoda.
Tak to jim priste asi polezu do zadku at jsem taky verny zakaznik, ale nekupoval jsi u nich nahodou svoje GP?
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Davids píše:
Jarou? píše:
Davids píše: Jo jsem rikal, ze kdyz to vydrzi dalsich 20 000 km budu spokojeny :D ne tveho krasavce jsem tam nevidel, ale nejake GP tam byly, jsem se dival na cenu za hodinu oprav u fiatu 580 kc/h ale alfa 785 kc/h coz je masakr
Tak to jim priste asi polezu do zadku at jsem taky verny zakaznik, ale nekupoval jsi u nich nahodou svoje GP?
Ne, já ho je?tě kupoval ve FM v Prontu :wink:
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Davids
Štamgast

Příspěvek od Davids »

Jarou? píše:
Davids píše:
Jarou? píše: Já byl v AF Ostrava poprvé na jarní výměnu oleje, opsali si techničák a rázem ze mě je "věrný zákazník" který má 30% slevu na práci :wink: Tak?e celkem pohoda.

Ne, já ho je?tě kupoval ve FM v Prontu :wink:
je skoda, ze to tam zrusili mel jsem to kousek, no priste na ne budu muset vic zapusobit, at mi slevu daji taky, ale oni spis hledeli jak se tam vlezly ty kola :twisted:
kubenko
PLYNAŘ
PLYNAŘ

vrzanie

Příspěvek od kubenko »

no tak som objavil vrzanie v stlpikoch ked idem pomaly po nerovnej ceste, ma s tym niekto skusenosti, ako to odstranit? Priatelka jazdi na tom aute, jej to vobec nevadi, ale je to dost pocut
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
dog13
kolemjdoucí

Příspěvek od dog13 »

v GP mi neco klepe ve dverich od ridice, bude to asi zamek, slysel jsem zw se to promazava, staci kdyz tam striknu konkor?
Honza°
Štamgast

Příspěvek od Honza° »

Tak dne?ním dnem vstupuji do klubu autoclosařů a tripařů b. :D A hlavně zakládám fanclub Imofa :P Výměna reklamovaných budíků v rámci garance se zvrhla v neuvěřitelné orgie-namísto jednoduchého displeje který byl v původních budících (vadných) mi tam namontovoli nové s multifunkčním displejem!! :mrgreen:
IMOFA NA HRAD!!
GP 1.4 16V Dynamic 5D, šedá Chemical, 16"
julo
Štamgast

Příspěvek od julo »

namísto jednoduchého displeje který byl v původních budících (vadných) mi tam namontovoli nové s multifunkčním displejem!!
A to ti v?etko na ňom fuinguje ako má? Rádio aj teplota?
Grande Punto 1.2 8V 5dv Dynamic, červená exotika
Honza°
Štamgast

Příspěvek od Honza° »

julo píše: A to ti v?etko na ňom fuinguje ako má? Rádio aj teplota?
Uplně v?e. Jak u? sem psal mám autoklimu i zrcátka, ale auto při?lo z výroby s malým displejem, co? mě zarazilo. Ale teď u? mě nic nezará?í :lol:
GP 1.4 16V Dynamic 5D, šedá Chemical, 16"
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

Honza° píše:
julo píše: A to ti v?etko na ňom fuinguje ako má? Rádio aj teplota?
Uplně v?e. Jak u? sem psal mám autoklimu i zrcátka, ale auto při?lo z výroby s malým displejem, co? mě zarazilo. Ale teď u? mě nic nezará?í :lol:
No jak vidno trable se nekdy vyplati. 8)
Obrázek
Odpovědět