Chtěl bych vás poprosit nemohl by mi někdo buď tady nebo na soukromou zprávu napsat jaké vůle se mohou na nápravách nejčastěji vyskytovat a jak se různé vůle dají rozpoznat.
Např. čepy, různé silentbloky, ty ulo?ení tlumičů atd. Chtěl bych své punto dát do kupy a? mám zase pár let pokoj A taky kde je lep?í tyhle náhradní díly nakoupit buď na internetu nebo přímo od fiatu. Rád bych je nakoupil a pak se v?ím zajel do servisu a? mi v?echno zaráz vymění. Moje auto je jak hrkačka. Tak?e to asi u? potřebovat bude.
projevil se někomu u? ?patný homokineták...křupe mi v levém jak v třistalet staré borovici...
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
benja píše:projevil se někomu u? ?patný homokineták...křupe mi v levém jak v třistalet staré borovici...
Co to je ten HOMOKINETÁK???
Radek:
Grande Punto 1,9 MultiJet Sport (130k) r.v.2007
Pirelli PZero Nero 205/45 R17 88 W XL Letní
Pirelli WINTER 190 SNOWCONTROL SERIE II 185/65 R15 88 T ECO Zimní
Barva:Carribean orange
najeto 46 tisíc..dle kamarádů mechaniku v MB ostrava nutná výměna.... tak to vemu z gruntu.. oba nové. tlumiče tie? a bude
to já netvrdím..ale taky dostal asi záhul....ale nestě?uji si a nezavrhuji jako někteří zap?klí jedinci!!!ranec ranec.. co si pod tím představit
Tlumiče bych neměnil a homokyne?ák 1500 jeden. to neni takove hrozne. Ja je mam nastesti OK i tlumiče. Je to divné jezdime skoro po stejných cestách. Občas mi vrzne ulo?ení vzadu ale u? to neře?ím.
Nýní: Alfa Romeo GT, 1.9 16v JTDM 110kw
EX: GP 1,4 16v SPORT 3D,
ppanáčku usly?í? zítra..takhle nekřupe ani v orloji.. a co se týče tlumičů..je to sice ot,ale zadní jsou hyn,....auto odskakuje..a ty rány nevím nevím...tka?e půjdou v?echny.. a to nemluvím ?o tom ?e při pravém rejdu mi to pi?tí jak svina před porá?kou
Taky to tam máte? Kdy? otevřete kapotu, tak z obou stran nad koly mám nastrkaný molitan zabalený v igelitu. Vlevo je to dobře vidět, vpravo je to zakrytý, ale trochu to tam vidět je. Ptal jsem se na to v servisu a tam mi řekli, ?e to tam Fiat dává, ale neví k čemu.
Naposledy upravil(a) jeník1 dne stř zář 21, 2011 17:21, celkem upraveno 1 x.